Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto pirkimas UK

QUOTE(Essexgirls @ 2007 06 19, 15:31)
uk-girl mums tikrai reikejo  ataskaitos ir dar ne visu buhalteriu tinka ,pas viena  darem netiko,nes reik atestuoto,teko perdaryt tai 350 nuejo velniop  rolleyes.gif

Idomei g.gif ka pazistu kas eme paskolas apie toki dalyka net negirdejau unsure.gif musu irgi niekas nieko neprase....
o gal ce kas self-emp. tik tiem reike g.gif
Atsakyti
As per banka pati tikrai negausiu nes pati dirbau self tai mano pajamos buvo mazos,o dabar nebedirbu nes vaikas,o maniskis oficialiai teuzdirba 400 per savaite.Barclay sake reik pristatyt 3 metu ataskaita.O kur buvau agenturoj tai sake jei self ir tokios pajamos tai reikes 10 arba 15% depozito ,o kai paskaitau kaip kiti eme tai tiek mokesciu nebuvo g.gif
Papildyta:
QUOTE(uk-girl @ 2007 06 19, 17:51)
Idomei  g.gif  ka pazistu kas eme paskolas apie toki dalyka net negirdejau  unsure.gif musu irgi niekas nieko neprase....
o gal ce kas self-emp. tik tiem reike  g.gif

Taip kas self nes mes tai neturim peislipu ir metines P60,mes turim turet buhalterius.Gal man geriau per buhalteri pasidaryt ataskaita ir eit tiesiai i agentura be brokeriu,bet ar iseis tik su 5% pradiniu gaut
Atsakyti
QUOTE(Astulyte28 @ 2007 06 19, 15:54)
As per banka pati tikrai negausiu nes pati dirbau self tai mano pajamos buvo mazos,o dabar nebedirbu nes vaikas,o maniskis oficialiai teuzdirba 400 per savaite.Barclay sake reik pristatyt 3 metu ataskaita.O kur buvau agenturoj tai sake jei self ir tokios pajamos tai reikes 10 arba 15% depozito ,o kai paskaitau kaip kiti eme tai tiek mokesciu nebuvo g.gif

viskas aisku apie tas ataskaitas, ce tik self-emp. reike rolleyes.gif kadangi mes esam employed uztat nieko ir nepraso bankas, dabar darom re-mortgage per barclay tai esu labai patenkinta, gera procenta dave, jokio popierizmo pristatyt neprase, viska jie zino kadangi saskaitos barckay, ir income patys mato... cool.gif
As tavo vietoj visvien nueiciau i savo banka ir pasidomeciau, juk jus kartu imsit paskola kaip supratau, beje dabar ir SMP/MA ir tax credits bei child benefit skaito kaip income mirksiukas.gif ir gal geraiu butu inest 10/15% nei tokias sumas moket kaip sakoma pinigai butu i bala ismesti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2007 06 19, 18:04)
viskas aisku apie tas ataskaitas, ce tik self-emp. reike  rolleyes.gif kadangi mes esam employed uztat nieko ir nepraso bankas, dabar darom re-mortgage per barclay tai esu labai patenkinta, gera procenta dave, jokio popierizmo pristatyt neprase, viska jie zino kadangi saskaitos barckay, ir income patys mato... cool.gif
As tavo vietoj visvien nueiciau i savo banka ir pasidomeciau, juk jus kartu imsit paskola kaip supratau, beje dabar ir SMP/MA ir tax credits bei child benefit skaito kaip income  mirksiukas.gif ir gal geraiu butu inest 10/15% nei tokias sumas moket kaip sakoma pinigai butu i bala ismesti  doh.gif

O jei pasalpos iskaitomos tai gerai nes as apie 1000sv per men gaunu,barclajus man ir pasake kad triju metu ataskaita atnest
Atsakyti
QUOTE(Astulyte28 @ 2007 06 18, 20:40)
Gal galite parasyti ar tai geras pasiulymas ir ar verta ji priimti
Cia jeigu imti paskola 250000.Palukanos 5,99% dviem metam fiksuotos

musu paskola is http://www.northernr...uk/mortgages/ir 2 metams buvo 4.50 procento ,truputeli daug ax.gif 5.99
Atsakyti
QUOTE(Essexgirls @ 2007 06 19, 20:17)
musu paskola is http://www.northernr...uk/mortgages/ir 2 metams buvo 4.50 procento ,truputeli daug  ax.gif  5.99

Dabar 4.5% ne su ziburiu nerasi. Mes pries tris men gavom 5.68%, draugai pries 6 men- 4.8%. Cai ne dienom o valandom procentai auga.
Atsakyti
QUOTE(Essexgirls @ 2007 06 19, 17:31)
ohhoho kiek mokesciu  doh.gif
o negalit pasiieskot nemokamo brokerio  g.gif ,mes emem 150000  is banko ,10.000 imokejom ,advokate paeme 1000,ataskaita metine 500,namo ivertinimas 400, ir mokestis nuo busto vertes tas procentas,tik atsimenu mes mokejom ne 1 procenta bet kazkodel 1270  g.gif o koks cia vietoves ivertinimo mokestis  g.gif  g.gif   tiksliu sumu centais neatsimenu  biggrin.gif
uk-girl mums tikrai reikejo  ataskaitos ir dar ne visu buhalteriu tinka ,pas viena  darem netiko,nes reik atestuoto,teko perdaryt tai 350 nuejo velniop  rolleyes.gif

O kokia jus ataskaita daret tikru savo pajamu ar dadetu,klasiu del to kad maniskio oficialios pajamos 400svaru per savaite ir jis sitam darbe apie puse metu.Man idomu jei pati bandysiu per nemokamus brokerius kad gali neustekt pajamu,o lietuviu brokeriai viska patys sutvarko.Tai net ir nezinau kaip daryt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astulyte28: 21 birželio 2007 - 13:38
Sveikutes!
Nu ir as jau i viska isivaziavau. ax.gif blush2.gif g.gif smile.gif
Radom buta,kuri sutiko parduot.Turim solicitor,morgage advisor.Viskas juda i prieki. thumbup.gif Bankas jau patikrino buta, viskas o.k.Duos reikiama suma. smile.gif
Esu laiminga,bet vis dar su baime vaikstau,kad tik niekas niekur nepavestu,ar kas neatsitiktu. g.gif doh.gif
Kas susije su solicitor,tai mes mokesim 3000 svaru, is kuriu solicitor gaus 650.
Sekmes visoms! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiramisu777 @ 2007 06 21, 21:20)
Sveikutes!
Nu ir as jau i viska isivaziavau. ax.gif  blush2.gif  g.gif  smile.gif
Radom buta,kuri sutiko parduot.Turim solicitor,morgage advisor.Viskas juda i prieki. thumbup.gif Bankas jau patikrino buta, viskas o.k.Duos reikiama suma. smile.gif
Esu laiminga,bet vis  dar su baime vaikstau,kad tik niekas niekur nepavestu,ar kas neatsitiktu. g.gif  doh.gif
Kas susije su solicitor,tai mes mokesim 3000 svaru, is kuriu solicitor gaus 650.
Sekmes visoms! 4u.gif

Ir tau sekmes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiramisu777 @ 2007 06 21, 19:20)
Sveikutes!
Esu laiminga,bet vis  dar su baime vaikstau,kad tik niekas niekur nepavestu,ar kas neatsitiktu. g.gif  doh.gif
Sekmes visoms! 4u.gif

Sekmes wink.gif
Tikiuosi viskas bus gerai. O mes jau gyvenam naujajame, po truputi tvarkomes, remontuojames. Prisiminus tuos visus popierizmus, tai bloga darosi: kiek nervu istampe del visisku nieku. Dideles kantrybes ir stiprybes jums smile.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiramisu777 @ 2007 06 21, 19:20)
Sveikutes!
Sekmes visoms! 4u.gif

Sveikinu, jei pasiseks men laikotarpyje gal karaustysites thumbup.gif Taciau 3000 advokatams tai truputi daugoka manyciau doh.gif . Na, as aisku nemazia ir ieskaojau ir skambinejau visiems (bet namie bunant nieko tokia), tai mokam apie 1000 blush2.gif Tik tiek kad labai viskas ilgai jau pavargau laukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugar @ 2007 06 22, 11:36)
Sveikinu, jei pasiseks men laikotarpyje gal karaustysites  thumbup.gif Taciau 3000 advokatams tai truputi daugoka manyciau  doh.gif . Na, as aisku nemazia ir ieskaojau ir skambinejau visiems (bet namie bunant nieko tokia), tai mokam apie 1000  blush2.gif Tik tiek kad labai viskas ilgai jau pavargau laukti  doh.gif

Dekui visoms!! 4u.gif

Nzn,gal ir brangoka,bet mes per viena diena turejom susirast.
Tai stamp duty mokestis 1%,land registry fees local search,drainage and water search,enviromental search,pasto islaidos,faksas,na ir plius visko VAT @17.5%,Law Fees+Vat 17.5%,Morgage+Vat 17.5.
Atsakyti