Įkraunama...
Įkraunama...

Kika vs. LKD

QUOTE(westa @ 2010 05 31, 20:29)
Heide Aitra, atleiskite, o nuo kada nepardavinėja??? Kaip tik šiandien ėjau pro Kiką.. gal man pasivaideno?

as sneku apie suniukus is Lietuvos veislynu
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2010 05 31, 20:26)
bijau, kad visgi kvailumo čia ne itin.. ne tokiais jau kvailais metodais Kika bando pagerinti savo vardą.. ir šitie va renginiai, konflikto tarp LKD ir Kikos, kontekste oi kaip ne atsitiktinai organizuojami..

apie siuos numatomus renginius, kad jie bus pradeti jau girdejau pries visa sita kose, kuri vyko
Atsakyti
QUOTE(Heide_Aitra @ 2010 05 31, 18:31)
as sneku apie suniukus is Lietuvos veislynu
Papildyta:

apie siuos numatomus renginius, kad jie bus pradeti jau girdejau pries visa sita kose, kuri vyko

o koks skirtumas iš kur Kikoje šuniukai? Esmės tai nekeičia.. Argi nesuvokiate, kad Kika jūsų rankomis darosi reklamą, kad pateisint tokį va jų pardavinėjimą ir darosi jūsų dėka reklamą???? negi išties jūs tokie naivūs??
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2010 05 31, 20:27)
Ačiū už informaciją. Šie veislynai, įskaitant jus, nemato reikalo būti lojaliais savo organizacijai. Aš savo išvadas pasidariau. Kiti irgi pasidarys, vienokias ar kitokias - tai jų teisė.

lojali esu as tik sau ir savo sunims, nei kikai, nei LKD nei kam kitam as neesu lojali, ziuriu kas geriausiai mano sunims pirmiausiai.

O tam turiu savu priezasciu, kai nutiks taip kad nuo to lojalumo nukentesit tuomet manau galvosit kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2010 05 31, 19:27)
Ačiū už informaciją. Šie veislynai, įskaitant jus, nemato reikalo būti lojaliais savo organizacijai. Aš savo išvadas pasidariau. Kiti irgi pasidarys, vienokias ar kitokias - tai jų teisė.

Kiekvienos organizacijos nariai yra laisvi rinktis kaip reklamuoti savo veislyna,bei veisiamus augintinius. LKD tikiuosi nera PARTKOMAS,kuris kontroliuoja kur ir kaip veislynai save pristato.Kiekvienas VEISLYNAS turi teise save pristatyti,pristatyti savo veisiamus gyvunus. Kika savo renginiuose nereikalauja reklamuoti jos produkcijos.
Atsakyti
QUOTE(MESKIS @ 2010 05 31, 18:40)
Kiekvienos organizacijos nariai yra laisvi rinktis kaip reklamuoti savo veislyna,bei veisiamus augintinius. LKD tikiuosi nera PARTKOMAS,kuris kontroliuoja kur ir kaip veislynai save pristato.Kiekvienas VEISLYNAS turi teise save pristatyti,pristatyti savo veisiamus gyvunus. Kika savo renginiuose nereikalauja reklamuoti jos produkcijos.

gudru, vienok ar ne smile.gif

puiki tema.. itin daug įdomios informacijos galima sužinoti.
Atsakyti
QUOTE(MESKIS @ 2010 05 31, 18:40)
Kiekvienos organizacijos nariai yra laisvi rinktis kaip reklamuoti savo veislyna,bei veisiamus augintinius. LKD tikiuosi nera PARTKOMAS,kuris kontroliuoja kur ir kaip veislynai save pristato.

Įsikalkite į galvą: ne jūsų reikalas, kas yra ir kas nėra LKD. Kol kas pagalvokite, kas esate JŪS.
Heide_Aitra, blogas paukštis, kuris savo lizdą teršia.
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2010 05 31, 20:47)
Heide_Aitra, blogas paukštis, kuris savo lizdą teršia.

jei as tas paukstis kuris tersiu lizda, tai kodel mano lizda terse pati motina ?
Pasikartosiu, buvau lojali kol nenukentejau, dabar nematau reikalo, seniau buviau kryzium gulus, bet dabar... Kitaip sakant pries tepdamas kitus pasiziurek kuo pats kvepi (as cia neesu neu uz kika nei uz LKD-neutrali)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heide_Aitra: 31 gegužės 2010 - 18:53
Aš, asmeniškai, būdama LKD nare tikrai neičiau į Kikos organizuojamą renginį tokiu metu, kai Kika drabsto LKD purvais, skundžia visokioms taryboms ir pan. Išvis, bijočiau aš ten kažkokią veislę reklamuot, o tai dar pažiūrės kokias veisles veislynai pristato, kiek susidomėjusių ir atsiveš tokių vitrinoms užpildyti. Tiesiog, mano yra tokia pozicija smile.gif Nekaltinu aš tų veislynų, galbūt tiesiog yra patiklūs, susigundo tokia puikia, Kikos pasiūlyta idėja. Tik kaži ar paskui sąžinė negraužia prieš kitus LKD narius rodytis...
Atsakyti
o aš neičiau nei dabar nei kada nors kitąkart.. nuėjimas ten tolygu Kikos palaikymui pardavinėjant tuo vargšus šuniukus, pritarimas jų laikymo sąlygoms.. Jei išties dėl reklamos galima parduot savo įsitikinumus, tai anoks čia ir veisėjas... Pigiai parsiduodat, mieli kolegos !
Atsakyti
QUOTE(Marceborzoi @ 2010 05 31, 19:51)
Aš, asmeniškai, būdama LKD nare tikrai neičiau į Kikos organizuojamą renginį tokiu metu, kai Kika drabsto LKD purvais, skundžia visokioms taryboms ir pan. Išvis, bijočiau aš ten kažkokią veislę reklamuot, o tai dar pažiūrės kokias veisles veislynai pristato, kiek susidomėjusių ir atsiveš tokių vitrinoms užpildyti. Tiesiog, mano yra tokia pozicija smile.gif Nekaltinu aš tų veislynų, galbūt tiesiog yra patiklūs, susigundo tokia puikia, Kikos pasiūlyta idėja. Tik kaži ar paskui sąžinė negraužia prieš kitus LKD narius rodytis...

Manau kiekvieno veislyno tikslas yra surasti savo veisiamiems gyvunams seimininkus,o jei tas renginys padeda tai padaryti,kas kas cia blogo??? Gyvunas parduodamas is veisejo-veislyno,o ne is KIKOS rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Marceborzoi @ 2010 05 31, 20:51)

tikrai negrauzia, neturiu ko slepti!!!! Lietuva toks krastas kad tik purvais drapsyti moka vieni kitus, snekama apie lojalumus kai tuo tarpu gatveje pamate kaip musami,skriaudziami gyvunai (iskaitant ir zmones) nueiname!
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2010 05 31, 20:55)
o aš neičiau nei dabar nei kada nors kitąkart.. nuėjimas ten tolygu Kikos palaikymui pardavinėjant tuo vargšus šuniukus, pritarimas jų laikymo sąlygoms.. Jei išties dėl reklamos galima parduot savo įsitikinumus, tai anoks čia ir veisėjas... Pigiai parsiduodat, mieli kolegos !

ech tie principai principai ir principai.... nemaciau nei karto pardavinejat ciau kikoj, ir kazkodel nemanau kad atsiras nuo to kad sudalyvavo du veislynai ju pilnos lentynos lotuliukas.gif
Atsakyti