Įkraunama...
Įkraunama...

Kika vs. LKD

QUOTE(Daiva D. @ 2010 05 31, 16:56)
Tarkim, ateina į SM temą apie Kikos piktadarystes ir pasakoja kokia ta Kika nuostabi, kokie puikūs jos renginiai, ir kaip LKD veisėjai visai ne lojalūs savo organizacijai, o griūdami veržiasi į gerąją kiką prekiauti savo šuniukais.
Cia teisingai.O dabar pafantazuokim g.gif Ateinu i ta rengini ir nuo dusios visiems susidomejusiems pasakoju apie savo suneliu,veisle,jos ipatumus ir zinoma jie gi patys paciausi/jei nemyletum tos veisles neaugintum/bla,bla,bla...Finalas toks-po keliu dienu o gal dar anksciau akvariume pasirodo panasus suneliai,zynoma ne visu veisliu o tik tu,kurie renginyje turejo daugiause ziurovu/susidomejusiu/Tai kas tai.Mano atsakymas-NEMOKAMA SUNU VEISLIU REKLAMA su issamiu apibudinimu.Kas gali tai paneikti,kad zmones po renginio namuose apsisprende,eis i KIKA ir ......Veisejai dalivaujantys tokuose Kikos renginuose gi negali zmonems sakyti,kad is akvariumu NEPIRKIT.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2010 05 31, 16:16)

Basia, o jūs, pardavinėdama šuniukus kaip gyvą svorį, eitumėte dirbt į Kiką, ar pvz sutiktumėte užsiimti bedokumenčių bizniuku kad susimokėt komunalinius?

Nesupratau nei klausimo nei jo esmes.Bet kiek supratau,galiu atsakyti:mano principai visiskai skiriasi nuo kiku poziurio ir politikos,mano sunims negresia atsidurti vitrinoje.Bet..jei man grestu bedarbyste,zinoma as eiciau ten kur man siulo net jei tai ir kika arba ..jus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(basia @ 2010 05 31, 15:27)
Nesupratau nei klausimo nei jo esmes.Bet kiek supratau,galiu atsakyti:mano principai visiskai skiriasi nuo kiku poziurio ir politikos,mano sunims negresia atsidurti vitrinoje.Bet..jei man grestu bedarbyste,zinoma as eiciau ten kur man siulo net jei tai ir kika arba ..jus  lotuliukas.gif

esmė paprasta - vienu ir kitu atveju pamintumėte savo nuostatas ir turėtumėte galimybę užmokėti komunalinius smile.gif .
beje aš vertinu greitai suvokiančius, ambicingus darbuotojus, todėl kaži ar rastumėte pas mane darbo smile.gif
Atsakyti
Na nežinau...čia tokia diskusija užvirė...

Kai yra priešpastatomi tokie dalykai, kaip darbas Kikoje ir skurdas, bedarbystė, galbūt gresiantys antstoliai dėl finansinių įsipareigojimų nevykdymo, namuose sėdintis pusalkanis vaikas (nes darbo biržos mokamų lėšų nepakanka ir Carito kruopos jau baigėsi...) - esu įsitikinusi, kad žmonės daug mieliau dirbtų pagal įgytą išsilavinimą, nei it skęstantieji griebusi šiaudo.

Man nepriimtinas Kikos požiūris į gyvūnus, bet gal patiems, besirūpinant gyvūnų gerove nereikėtų imtis teisėjų vaidmens, - visokių situacijų būna ( kurios atvedė žmones dirbti į Kiką) ir jos nelygios viena kitai.

Lengva pasakyti "neik, nedirbk, mesk, atsisakyk". O ką daryti, jei žmogus nepragyvena už 600 LTL ( ar kiek birža dabar moka?)??? Eiti vogti? Pastovėti prie stulpo su pakeltu sijonu??? Nedirbt kikoje, bet leisti antstoliams areštuoti sąskaitas, turtą ir paleisti jį iš varžytinių?

Juk nepakviesite tų mergaičių pas save gyventi ir neišlaikysite jų, kol jos susiras kitą darbą. g.gif

Neskubėkite teisti...

P.S.

Turint omenyje šiandieninę ekonominę situaciją, - pats principingiausias darbdavys, vieną gražią dieną gali tapti bedarbiu. Niekam to nelinkiu. Manau, kad nusileidus ant žemės kategoriškumas kiek sumažėja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kennel_Eolo_arfa: 31 gegužės 2010 - 15:35
aš beveik neabejoju, kad didžiajai daugumai ten dirbančių tikrai dzin, kaip ten tie gyvūnai laikomi, kažkiek yra tokių, kurie apskritai nesuvokia, kokia žala daroma tiems vargšiukams. Ir absoliuti mažuma ten dirba suvokdami, kad dirba ten vien dėl to kad neturi kitos išeities ir bet kuria pasitaikiusia proga iš ten bėgtų..
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2010 05 31, 16:30)
esmė paprasta - vienu ir kitu atveju pamintumėte savo nuostatas ir turėtumėte galimybę užmokėti komunalinius smile.gif .

O jei ji nepamintų savo nuostatų ir neitu į Kiką dirbti, nesumokėtų komunalinių ir ją išmestu iš buto Jūs ją priimtumėte iš gatvės ? biggrin.gif Čia jau į lankas ryškiai... kas būtų jei būtų... Bet geras yra posakis nespjauk į šulinį, kad nereikėtų gerti... gyvenimas labai ilgas ir vingiuotas...
Atsakyti
Tai ir nemaukime visų ten dirbančių žmonių ant vieno kurpaliaus.
Atsakyti
JAV vyksta renginiai (jie kažkokį specifinį pavadinimą turi), kurių metu susirenka veisėjai ir taip suteikiama gaimybė žmonėms susipažinti su veislėmis...Na, bet čia, ne JAV...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kennel_Eolo_arfa: 31 gegužės 2010 - 17:48
Gerbiamieji,
Sitas renginys skirtas JUMS,VEISEJAMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Kuo labiau save reklamuosite ir neturesite ko slepti,tuo aktyviau suniukus,kaciukus pirks is JUSU- VEISLYNU!!!!!!!!!!!!!! bigsmile.gif .Kam tos rietenos? Kam tas nepasitikejimas?? Tai labai sauni LATVIU patirtis.Latvijos veislynai tokius renginius tobulina ir dabar. Daiva D., renginiuose dalyvavo labai gerai zinomi LKD veislynai,kurie neturi ko slepti. Jusu pikta nuomone nei pakenks,nei kaip nors kitaip pakenks tiems veislynams.Galiu atsakingai pasakyti,kad po renginiu, buvo susitarta,ar apkalbeta suniuku,kaciuku pardavimas.Veisejai labai patenkinti,kad niekuo neipareigojanti KIKOS akcija padeda veislynams surasti savo veisiamiems grazuoliams seimininkus. Daiva D, nebukite tokia pikta ir kategoriska. Gyvenimas nera tik baltas ir juodas.Jame yra ir spalvu bei atspalviu wub.gif
Atsakyti
Įdomiai jūs čia padiskutavot... Turbūt įsiterpsiu. Buvo laikas, kai ir aš dirbau kikoje. kodėl ten ėjau? Taip, buvo bedarbystė, kaip dabar ir aš su savo aukštuoju išsilavinimu buvau niekam nereikalinga. Taip, turiu krūvą mažų vaikų, kuriuos reikia maitinti. Bet...pagrindinis postūmis eiti į kiką buvo tai, kad nuo mažens laikau įvairiausius gyvūnus, o be šunų aplamai jau nebeįsivaizduoju savo gyvenimo, taigi, dirbti su gyvūnais man yra darbas, suderintas su nauda. mirksiukas.gif Be to, ir išsilavinimas į tą pusę, ir su žmonėmis bendrauti patinka, taip kad pinigai tikrai nebuvo tas pagrindinis argumentas ( o ,beje, tokie ten ir pinigai- kiek daugiau nei minimumas...). Tai tokia pradžia. Toliau- patirties su gyvūnais turėjau, be to, ir mokiausi į tą pusę, bet per tuos metus laiko, kol dirbau, dar ir kokiuose trijuose seminaruose teko pabuvoti, kuriuos organizavo vadovybė. Be to, dar kas kelis mėnesius organizuodavo "žinių patikrinimą",taigi, mano nuomone, jei žmogui ta veikla patinka, jis tikrai pasidomi, pasiskaito ir gali tomis žiniomis pasidalinti su pirkėju. Taip kad sakyti, kad pardavėjos nieko neišmano, irgi neteisinga. Nesiginčysiu, buvo visokių žmonių, bet didžioji dauguma tikrai buvo normalūs, gyvūnus mylintys žmonės.
O dabar apie tai, kas "neskanu"... Kikos pardavėjos tikrai ne aklos ir ne beširdės. Jūs atėję į parduotuvę nematote nė dalies to, ką tenka sutvarkyti ir padaryti pardavėjoms. Šuniukai labai dažnai viduriuodavo, ypač naujai atvežti. ateini ryte į darbą- narvai užtriesti ir visas gėris "ištapšnotas" iki lubų. šuniukai atitinkamai irgi visi rudos spalvos... doh.gif Griebi skudurus, ploviklius ir kuopi. Paskui- šuniukus paeiliui kiši po kranu ir džiovini su fenu, kad pirkėjai matytų "prekinę išvaizdą". Ir visa tai turi padaryti per valandą laiko- iki parduotuvės atidarymo.O kiek būdavo su grybeliais- vos ne visi!!! verysad.gif Kurie jau daugiau paplikdavo- būdavo kišami į narvą ir laikomi pardavėjų persirengimo kambarėlyje, kad niekas nematytų...Be abejo, su jais ir pažaisdavom, ir pabendraudavom, bet gyveno vistiek narve...Ir pastoviai- vaistai, tepalai, fermentai... Jei šuniukas daugmaž sveikas ir atsiranda jam pirkėjas- šventė visam personalui- pagaliau dar vienas vargšelis turės normalius namus. Nors savoj aplinkoje visus ( draugus, gimines ir pažįstamus) kategoriškai atkalbinėdavom pirkti gyvūnus kikoj ( ne tik šunis- tarp žiurkėnų ir jūrų kiaulyčių irgi buvo didelis mirtingumas). Ir dar 'pliusas" kikos pardavėjoms- dauguma iš jų laiko namuose šunį iš kikos- daug sergantį ( nuplikusį, alergišką ar su skrandžio problemomis) bėdžių, kuris jau "ne prekinės išvaizdos" ir personalui parduodamas už simbolinę kainą. O tokį šunelį gydant kelis mėnesius, jau prisiriši prie jo, ir pasidaro "dzin" tie pinigai, kuriuos paskui dar sukiši už jo gydymą...
Apibendrinant- aš esu kategoriškai prieš šuniukų pardavimą parduotuvėje, bet dirbdama ten įgijau ir tam tikros patirties ( bent jau šuniukų "'kakus" valyti visai nesibritkinu- kas dabar labai aktualu, turint savo veislyną. biggrin.gif)
Bet...išdirbau ten metus laiko ir pasitaikius progai "nešiau kudašių"... ir nemažai mano kolegų taip pat... Vis dėlto ten nėra sveika atmosfera, nes esi priverstas veidmainiauti- pirkėjams sudarai gerą vaizdą ir čiulbi, kaip čia viskas gražu, o širdyje tam priešiniesi... verysad.gif
O dabar- užmėtykit mane akmenimis, kad kažkada parsidavinėjau Kikai už pinigus... mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(MESKIS @ 2010 05 31, 17:51)
Gerbiamieji,
Sitas renginys skirtas JUMS,VEISEJAMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Kuo labiau save reklamuosite ir neturesite ko slepti,tuo aktyviau suniukus,kaciukus pirks is JUSU- VEISLYNU!!!!!!!!!!!!!!  bigsmile.gif .Kam tos rietenos? Kam tas nepasitikejimas?? Tai labai sauni LATVIU patirtis.Latvijos veislynai tokius renginius tobulina ir dabar. Daiva D., renginiuose dalyvavo labai gerai zinomi LKD veislynai,kurie neturi ko slepti. Jusu pikta nuomone nei pakenks,nei kaip nors kitaip pakenks tiems veislynams.Galiu atsakingai pasakyti,kad po renginiu, buvo susitarta,ar apkalbeta suniuku,kaciuku pardavimas.Veisejai labai patenkinti,kad niekuo neipareigojanti KIKOS akcija padeda  veislynams surasti savo veisiamiems grazuoliams seimininkus. Daiva D, nebukite tokia pikta ir kategoriska. Gyvenimas nera tik baltas ir juodas.Jame yra ir spalvu bei atspalviu  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif šventoji Kika!!! kaip iki šiol nesuvokiau, kokią progą praradau neapsilankius švetėje.. Būčiau geresnę lentyną išsirinkus.. lotuliukas.gif .. O Kika mažu turbūt už dyką tuos šuniukus perpardavinės bigsmile.gif Tiesiog geriausia firma Lietuvoje bigsmile.gif

nebėr ką ir kalbėt... juokinga, jei nebūtų taip liūdna..

mike - pukuotukas..
ne akmenimis.. pagarba už tokį postą.. ir jį į pirmą šio puslapio temos lapą įdėt reikia.. toli gražu ne kiekvienas išdrįstų tokį postą parašyti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 31 gegužės 2010 - 18:00
QUOTE(westa @ 2010 05 31, 18:57)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif šventoji Kika!!! kaip iki šiol nesuvokiau, kokią progą praradau neapsilankius švetėje.. Būčiau geresnę lentyną išsirinkus..  lotuliukas.gif .. O Kika mažu turbūt už dyką tuos šuniukus perpardavinės  bigsmile.gif Tiesiog geriausia firma Lietuvoje  bigsmile.gif

nebėr ką ir kalbėt...  juokinga, jei nebūtų taip liūdna..

mike - pukuotukas..
ne akmenimis.. pagarba už tokį postą.. ir jį į pirmą šio puslapio temos lapą įdėt reikia.. toli gražu ne kiekvienas išdrįstų tokį postą parašyti

Tikrai LIUDNA,kad ir JUS nematote nieko gero verysad.gif
Atsakyti