Įkraunama...
Įkraunama...

Kika vs. LKD

NE, bet duodat 100 proc kad tarp LKD priklausanciu veiseju nera ne vieno daugintojo?

Tuos 100 proc. turi duoti LKD.
Atsakyti
QUOTE(kennel_Eolo_arfa @ 2010 06 01, 15:52)
Tuos 100 proc. turi duoti LKD.

Tiesa, gaila kad nevisai taip yra..del to ir sakau kad teisinga informacija dar reikia sugebet atsirinkt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotryna01: 01 birželio 2010 - 14:55
Bet kokiu atveju, informaciją interesantui būtų paprasčiau atsirinkti iš LKD svetainėje pateiktų nuorodų, o ne iš googlės.

Vienok nukrypom nuo temos...
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2010 06 01, 15:02)

sniegosunys turėti ambicijų , turėti galimybę rinktis, turėti tikslus ir savo nuostatas yra privaloma, norint pasiekti maximaliai gero rezultato . Linkiu bent dalį to turėti, o ne gyventi vien vedinai keršto ir verkšlenti kaip mane kažkas  nuskriaudė ir kaip manes  kažkas  nesupranta.

Niekur nesakiau, kad mane kas nuskriaudė biggrin.gif Čia jūs pasidarėte savo išvados vedama savų "ambicijų" lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kotryna01 @ 2010 06 01, 15:46)
Targofke - NE, bet duodat 100 proc kad tarp LKD priklausanciu veiseju nera ne vieno daugintojo?

Bet jei LKD suteikia veislyno vardą, tai belieka tikėti, kad suteikia jį teisėtai ir žinodama kam jį duoda. Ar aš klystu... O jei jau suteikė vardą,m tai manau, kad ir į oficialią svetainę veislyno pavadinimą galima įdėti smile.gif
Atsakyti
Aš, atvirai sakant, nesuprantu viso to kipišo - susikirto LKD su "Kika", tegul jie ir aiškinasi.
Man, pvz. nesuprantamas LKD draudimas pardavinėti šuniukus "Kikai". Kokią jie teisę turi drausti žmogui kažką daryti? Varžyti jo sprendimus? Jei veisėjas nenori parduoti "Kikai", tai lai ir neparduoda. Ar jam kas pistoletą į galvą įrėmė ir liepė tai daryti? O jei jo nuomone, tai nieko blogo bendradarbiauti su perpardavinėtojais - tai čia jo sąžinės reikalas.
Geriau užsiimti žmonių švietimu kaip svarbu rūpintis gyvūnais. Kad pirktų dokumentinius šuniukus, kačiukus, o jei jau tokių nnori, tegul padeda prieglaudose gyvenantiems.

Papildyta:
QUOTE(du13 @ 2010 05 31, 22:21)
O kol visi taip aistringai diskutavo ,"Kikos" seimininke Januskauskaite, taip "graziai" aprasiusi LKD ir jos nariu veikla savo uzsakytuose straipsniukuose,si savaitgali isstatines savo pudeliu veisles suniuka tai paciai  nelemtai LKD priklausancio klubo parodose  lotuliukas.gif  Smagu - ispradziu ta pacia organizacija ir jos narius viesai apk....oja,o paskui visai gerai jauciasi budama tarp tu paciu apk...otu veiseju  lotuliukas.gif  Va taip  doh.gif

Oho, kokia informuota blink.gif

QUOTE(tati @ 2010 06 01, 10:28)
Sutinku su BB ir kitais, pasisakanciais, kad Kika siais renginiais labai puikiai sugalvojo, tiesiog genialu... Tik labai gaila, kad yra veislynu, nesuprantanciu ar nenorinciu to suprasti

O gal kaip tik tie veislynai protingai elgiasi?
Pripažinkim, "Kika" savo vardą turi (gerą ar blogą dabar nediskutuosiu), ją žino visi ir veisėjai tai išnaudojo. Ir kodėl pulti galvoti, kad reklamuojasi tik veislynai? Juk pristatomos veislės.
Aš buvau vienam tokiam renginyje, ir man labai patiko. Buvau girdėjusi apie kaikurias veisles, bet niekada gyvai nebuvau jų mačiusi. O čia atsirado galimybė ne tik pamatyti, bet ir pakalbėti apie jų auginimą, charakterį ir kitus dalykus. Ir manęs niekas nevertė pirkti.
Atsakyti

Aš buvau vienam tokiam renginyje, ir man labai patiko. Buvau girdėjusi apie kaikurias veisles, bet niekada gyvai nebuvau jų mačiusi. O čia atsirado galimybė ne tik pamatyti, bet ir pakalbėti apie jų auginimą, charakterį ir kitus dalykus. Ir manęs niekas nevertė pirkti.
[/quote] g.gif g.gif g.gif Visi tie renginiai man tai tik REKLAMA kikai,kad jos akvariuminius sunelius pirktu o ir nereikia investuoti i tyrimus,kokia veisle didziauses susidomejimas-tokius ir ATVESIM PASIULISIM.Uzejau pirkti pieno o kartu ir suzinojau,kokia gera zynia apie sunelius,valio,kita karta ne tik pienelio bet ir sunelio ...Veisliu pristatimui yra puiki proga,tai SUNU PARODOS.Vyska suprasciau,jei KIKA liautusi pardavineti o bendradarbiautu su LKD ir renktu bendrus renginius.
Atsakyti
[quote=gautama,2010 06 03, 10:05]
[/quote] g.gif g.gif g.gif Visi tie renginiai man tai tik REKLAMA kikai,kad jos akvariuminius sunelius pirktu o ir nereikia investuoti i tyrimus,kokia veisle didziauses susidomejimas-tokius ir ATVESIM PASIULISIM.Uzejau pirkti pieno o kartu ir suzinojau,kokia gera zynia apie sunelius,valio,kita karta ne tik pienelio bet ir sunelio ...Veisliu pristatimui yra puiki proga,tai SUNU PARODOS.Vyska suprasciau,jei KIKA liautusi pardavineti o bendradarbiautu su LKD ir renktu bendrus renginius.
[/quote]

Būten, JUMS. Man tai jokia reklama mirksiukas.gif
Tą ir noriu pasakyti - viskas priklauso nuo žmogaus požiūrio. Vienam viskas atrodo vienaip, kitam kitaip, bet nereiškia, kad abiejų žmonių požiūriai blogi.

O tam, kad išsiaiškinti populiarias veisles, nebūtina organizuoti tokių renginių - užtenka užeiti čia, į SM - viskas kaip ant delno mirksiukas.gif
Ir palyginimas su pieno pirkimu, nelabai gražus... Nereikia taip nuvertinti žmonių.

O parodos.. Na, norint pamatyti visas veisles, reikėtų ten atsidurti gana anksti ir būti bent pusdienį. Man asmeniškai, tai nėra patogu.
Atsakyti
QUOTE(LedAsta @ 2010 06 03, 11:13)
O parodos.. Na, norint pamatyti visas veisles, reikėtų ten atsidurti gana anksti ir būti bent pusdienį. Man asmeniškai, tai nėra patogu.

Taip pat reikia žinoti kada ir prie kurio ringo ieškoti norimos veislės (ir nereikia sakyt, kaip tai paprasta, ne, nėra paprasta), kaip elgtis, kad nesunervintum hendlerio prieš ringą, nesugadintum šunų šukuosenų, taip pat reikia susimokėti už įėjimą ir apskritai RASTI info apie parodas (o į kinologija.lt paprastai žmonės, nedalyvaujantys aktyviai šunininkystėje, neužsuka). Turint omeny, kad LKD net veislynų pavadinimų neviešina... Tai žmonės savo šunis reklamuoja, kaip jiems išeina. Ir jie juk nepriduoda šuniukų į Kiką, jie naudojasi proga, dalyvauja renginyje, pasakoja potencialiems pirkėjams apie dokumentuotų šunų privalumus, pasakoja, kad šuo - ne žaislas, realiai švietimu užsiima. Ar tikrai čia tokia tragedija?
Atsakyti
As irgi sutinku, kad reikia kalbeti apie zmoniu svietima, informacijos sklaida, nejau nera ne vieno veislyno/veisejo, kurio del labai aiskiu priezasciu nerekomenduotumet? man atrodo juk daugintojai ne vien tie kur be doku suniukus stumia..

sukurkit tema, nerekomenduotini veslynai/veisejai, zmonems bus aiskiau, nes del suniuko pardavimo butent kikai tikrai yra jau kiekvieno sazines reikalas ir i tas dienas susirinke "veisejai" irgi gali arabus pust ir atsirink kur geras kur blogas ir pan..
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 06 03, 11:24)
Taip pat reikia žinoti kada ir prie kurio ringo ieškoti norimos veislės (ir nereikia sakyt, kaip tai paprasta, ne, nėra paprasta), kaip elgtis, kad nesunervintum hendlerio prieš ringą, nesugadintum šunų šukuosenų, taip pat reikia susimokėti už įėjimą ir apskritai RASTI info apie parodas (o į kinologija.lt paprastai žmonės, nedalyvaujantys aktyviai šunininkystėje, neužsuka). Turint omeny, kad LKD net veislynų pavadinimų neviešina... Tai žmonės savo šunis reklamuoja, kaip jiems išeina. Ir jie juk nepriduoda šuniukų į Kiką, jie naudojasi proga, dalyvauja renginyje, pasakoja potencialiems pirkėjams apie dokumentuotų šunų privalumus, pasakoja, kad šuo - ne žaislas, realiai švietimu užsiima. Ar tikrai čia tokia tragedija?

Niekas nedraudzia veisejams patiems imtis iniciatyvos ir rengti panasius svietejiskus renginius ne po kikos sparneliu.

LedAsta,
jei kazkam nepatinka LKD sistema, galima jai ir nepriklausyti - buvimas sioje organizacijoje nera privalomas.
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2010 06 03, 11:37)
Niekas nedraudzia veisejams patiems imtis iniciatyvos ir rengti panasius svietejiskus renginius ne po kikos sparneliu.
LedAsta,
jei kazkam nepatinka LKD sistema, galima jai ir nepriklausyti - buvimas sioje organizacijoje nera privalomas.

Aišku nedraudžia - tik kas imsis to organizavimo? Reikia visokių popierių, leidimų iš savivaldybių, iš VMVT, reikia pinigų renginio reklamai - iš kur jie? biggrin.gif
O dėl to "galima nebūti LKD"... Nu negalima biggrin.gif Gi jau čia buvo kažkoks kipišas prieš keletą metų, niekaip nepamenu dėl ko, kai planavo žmonės stot į LKF ar kur. Nesigauna biggrin.gif

P.S. Aš šiuo klausimu neutrali - puikiai galiu suprasti abi konfliktuojančias puses, t.y. ir tuos, kurie dalyvauja kikos renginiuose, ir tuos, kurie juos bando smerkti.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 06 03, 10:43)
P.S. Aš šiuo klausimu neutrali - puikiai galiu suprasti abi konfliktuojančias puses, t.y. ir tuos, kurie dalyvauja kikos renginiuose, ir tuos, kurie juos bando smerkti.

Va tas žodelis "bando" prieštarauja teiginiui apie neutralumą.
O kaip ten su lojalumu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva D.: 03 birželio 2010 - 10:48