Aš, atvirai sakant, nesuprantu viso to kipišo - susikirto LKD su "Kika", tegul jie ir aiškinasi.
Man, pvz. nesuprantamas LKD draudimas pardavinėti šuniukus "Kikai". Kokią jie teisę turi drausti žmogui kažką daryti? Varžyti jo sprendimus? Jei veisėjas nenori parduoti "Kikai", tai lai ir neparduoda. Ar jam kas pistoletą į galvą įrėmė ir liepė tai daryti? O jei jo nuomone, tai nieko blogo bendradarbiauti su perpardavinėtojais - tai čia jo sąžinės reikalas.
Geriau užsiimti žmonių švietimu kaip svarbu rūpintis gyvūnais. Kad pirktų dokumentinius šuniukus, kačiukus, o jei jau tokių nnori, tegul padeda prieglaudose gyvenantiems.
Papildyta:
QUOTE(du13 @ 2010 05 31, 22:21)
O kol visi taip aistringai diskutavo ,"Kikos" seimininke Januskauskaite, taip "graziai" aprasiusi LKD ir jos nariu veikla savo uzsakytuose straipsniukuose,si savaitgali isstatines savo pudeliu veisles suniuka tai paciai nelemtai LKD priklausancio klubo parodose

Smagu - ispradziu ta pacia organizacija ir jos narius viesai apk....oja,o paskui visai gerai jauciasi budama tarp tu paciu apk...otu veiseju

Va taip
Oho, kokia informuota
QUOTE(tati @ 2010 06 01, 10:28)
Sutinku su BB ir kitais, pasisakanciais, kad Kika siais renginiais labai puikiai sugalvojo, tiesiog genialu... Tik labai gaila, kad yra veislynu, nesuprantanciu ar nenorinciu to suprasti
O gal kaip tik tie veislynai protingai elgiasi?
Pripažinkim, "Kika" savo vardą turi (gerą ar blogą dabar nediskutuosiu), ją žino visi ir veisėjai tai išnaudojo. Ir kodėl pulti galvoti, kad reklamuojasi tik veislynai? Juk pristatomos veislės.
Aš buvau vienam tokiam renginyje, ir man labai patiko. Buvau girdėjusi apie kaikurias veisles, bet niekada gyvai nebuvau jų mačiusi. O čia atsirado galimybė ne tik pamatyti, bet ir pakalbėti apie jų auginimą, charakterį ir kitus dalykus. Ir manęs niekas nevertė pirkti.