GAlit užmėtyt akmenim, už mano nuomonę, bet aš apie tą bendravimą su šuniuko veisėjais

Ir aišku, beveik ne į temą
Turiu šunį, iš mano galva normalaus veislyno, su tvarkingais dokumentais ir sutartim, bet, atleiskit jau man, aš pirkau tik šunį, o ne kartu ir naujus "giminaičius" (čia turiu omeny savo šuns veisėjus

)
Na nemėgstu bičiuliautis su visais ir visur, ir man tikrai nepatiktų, jei veisėjas reikalautų iš manęs ataskaitos, kas ir kaip
Ėjau su savo kale į parodą, bet tik tam kad savo smalsumą patenkint, gal ir dar kada nueisiu, bet ir tik tam, kad sau atrakciją pasidaryt, veist tikrai neveisiu (kam man tas vargas, ne dėl to šunį pirkau)...
Ačiū dievui, mano šunė sveika ir jokių bėdų neiškilo auginime (galų gale google visagalis, o ir veterinarai prieinami deiną-naktį, jei šuniukui kas nors nutiktų), tad kam man tas priverstinis bendravimas su svetimais žmonėm. Ačiū jiems už patį gražiausią, protingiausią ir visokiausią -iausią šunytę, bet tik tiek
Galų gale, nedrįstu trukdyt žmogaus vien tam, kad paklaust "kada skiepyt, kada vaistus nuo kirminų duot....ar dar ko nors". Man tai nėra priimtina. Manau, kad nėra tokios jau įslaptintos infos, kurią tik veisėjas žinotų ir tik jis man galėtų ją atskleist.
Nors tikrai žinau, kad mano šunės veisėjai nebūtų "nusiplovę rankų", vos tik man išsivežus šuniuką. Galbūt jiems ikrai būtų buvę įdomu, kaip šunelis auga, kaip ajm sekasi....bet nu negaliu prisiverst įsileist svetimo žmogaus į savo asmeninę erdvę. Tokia jau mano natūra.
Visada turėjau po ranka veisėjų kontaktus ir dabar turiu ir turėjau leidimą skambint dieną-naktį, jei kas ne taip, bet nemanau, kad kada skambinsiu, kad pabendraut, nebent antrą šunį pirkčiau
Nors grįžtant prie temos, aš tikrai esu PRIEŠ šunų ar katinų laikymą akvariumuose.