Aaaaaaaaaaaaa, koks siandien uzvezantis stepukas buvo Super!!!!! Uhhhhhhh.... Kaip gera Jega!!!!!!!!! Jauciu energijos antpludi visai savaitei Kazkam darbe labai nepasiseke Super pirmadienis!!!
Everybody dance now!!!!!!! Kaip gyvos?... Aš tai nerealiai pasišokus jaučiuosi... To, ką darėm,- kombinacija nepavadinsi-visas aukščiausio lygio pasirodymas gavosi .... (nepaisant kelių improvizuotų apsisukimų ir dar šio to )...oj, kaip yra dar kur patobulėt Ar jums neatrodo, kad Agnė G ryžosi pakeisti susiformavusią nuostatą apie tai,kad asanavičiūtėj niekas nešoka? ...
Everybody dance now!!!!!!!
Kaip gyvos?...
Aš tai nerealiai pasišokus jaučiuosi...
To, ką darėm,- kombinacija nepavadinsi-visas aukščiausio lygio pasirodymas gavosi ....
(nepaisant kelių improvizuotų apsisukimų ir dar šio to )...oj, kaip yra dar kur patobulėt
Ar jums neatrodo, kad Agnė G ryžosi pakeisti susiformavusią nuostatą apie tai,kad asanavičiūtėj niekas nešoka? ...
Nu liktais dar siek tiek girdziu ka groja Ir liktais pusblaive buvau Tekilos burnoj neturejau Nors cia tik man galejo taip atrodyt
Buvo tupciojant sitas grozis Uzveze super, net tupcioti patiko Bet kojos ir rankos pacios judejo. Sokti norejosi laaabai
Kaip man sian rankenos patiko Kazkokia totaliai teigiama treniruote buvo ir super darbinga atmosfera Tik Faustulia vis trukde susikaupti Kalbino, juokino, svareliu taikesi aki ismusti Babanga, greiciau pasirodyk! Apginsi mane
Tik kazkaip pastebejau, kad gerokai sumazejo atsispaudimu kiekis Gal reiktu prasyti padvigubinti norma, ar ne Faustulia?