Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotykiai Asanavičiūtės Impulse tęsiasi!

QUOTE(eglincia @ 2010 08 31, 22:48)
sveikos,kaip pavydziu jums stepo,tik grizau i LT,o isvaziuoju i Kauna,nebepasidziaugsiu situ malonumu  verysad.gif

Kaip ten kazkoks ismincius pasake, ir kaune galima gyventi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tiktai be Justinos stepo teks apseiti doh.gif Nepavydziu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aaaaaaaaaaaaa, koks siandien uzvezantis stepukas buvo clap.gif clap.gif yahoo.gif yahoo.gif ploja.gif ploja.gif sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif Super!!!!! Uhhhhhhh.... Kaip gera thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jega!!!!!!!!!
Jauciu energijos antpludi visai savaitei lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kazkam darbe labai nepasiseke lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Super pirmadienis!!!
Atsakyti
Everybody dance now!!!!!!! first.gif
Kaip gyvos?... bigsmile.gif
Aš tai nerealiai pasišokus jaučiuosi... thumbup.gif
To, ką darėm,- kombinacija nepavadinsi-visas aukščiausio lygio pasirodymas gun_smilie.gif gavosi lotuliukas.gif ....
(nepaisant kelių improvizuotų apsisukimų ir dar šio to blush2.gif)...oj, kaip yra dar kur patobulėt book.gif biggrin.gif
Ar jums neatrodo, kad Agnė G ryžosi pakeisti susiformavusią nuostatą apie tai,kad asanavičiūtėj niekas nešoka? thumbup.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Black'xy @ 2010 09 08, 01:09)
Everybody dance now!!!!!!! first.gif
Kaip gyvos?... bigsmile.gif
Aš tai nerealiai pasišokus jaučiuosi... thumbup.gif 
To, ką  darėm,-  kombinacija nepavadinsi-visas aukščiausio lygio pasirodymas gun_smilie.gif  gavosi lotuliukas.gif ....
(nepaisant kelių improvizuotų apsisukimų ir dar šio to blush2.gif)...oj, kaip yra dar kur patobulėt book.gif  biggrin.gif
Ar jums neatrodo, kad  Agnė G ryžosi  pakeisti susiformavusią nuostatą apie tai,kad asanavičiūtėj niekas nešoka?  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  biggrin.gif ...

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Soka soka.... oiiii kaaaaaip soooooka… tongue.gif
Puiki nuotaika dar ir iki snd!!! thumbup.gif
labai labai patiko
assa.gif
Atsakyti
Ei simuliantes!! lotuliukas.gif Vakar kas nebuvot praleidot didziausia topa lotuliukas.gif lotuliukas.gif Stai sita:
http://www.youtube.c...h?v=cn1-YJMu46Y

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nieko neprimena?????????
Atsakyti
QUOTE(vixi @ 2010 09 09, 08:34)
Ei simuliantes!!  lotuliukas.gif Vakar kas nebuvot praleidot didziausia topa  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Stai sita:
http://www.youtube.c...h?v=cn1-YJMu46Y

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nieko neprimena?????????

eik jau... g.gif
negali BUT.... rolleyes.gif smile.gif
sitas... tikrai???nieko nesumaisiai?
smile.gif
per pailgejima? ar tupciojant?
mirksiukas.gif

geros dienos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sorriso_l: 09 rugsėjo 2010 - 08:53
QUOTE(sorriso_l @ 2010 09 09, 09:50)
eik jau...  g.gif
negali BUT.... rolleyes.gif smile.gif
sitas... tikrai???nieko nesumaisiai?
smile.gif
per pailgejima? ar tupciojant?
  mirksiukas.gif

geros dienos

Nu liktais dar siek tiek girdziu ka groja g.gif g.gif Ir liktais pusblaive buvau g.gif lotuliukas.gif Tekilos burnoj neturejau lotuliukas.gif Nors cia tik man galejo taip atrodyt lotuliukas.gif
Buvo tupciojant sitas grozis lotuliukas.gif Uzveze super, net tupcioti patiko lotuliukas.gif Bet kojos ir rankos pacios judejo. Sokti norejosi laaabai thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas, naujokė aš impuls'e , pasakykit jei abonementas rytas/vidudienis iki 17h tai reikia įeiti iki to laiko ar išeiti ? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pussy-cat @ 2010 09 09, 12:07)
Labukas, naujokė aš impuls'e , pasakykit jei abonementas rytas/vidudienis iki 17h tai reikia įeiti iki to laiko ar išeiti  ?  4u.gif  blush2.gif

Iseiti 4u.gif Turi 3 valandas buvimui, o iseit privalai iki nurodyto laiko
Atsakyti
Kaip man sian rankenos patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kazkokia totaliai teigiama treniruote buvo ir super darbinga atmosfera lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik Faustulia vis trukde susikaupti doh.gif Kalbino, juokino, svareliu taikesi aki ismusti doh.gif lotuliukas.gif
Babanga, greiciau pasirodyk! Apginsi mane lotuliukas.gif

Tik kazkaip pastebejau, kad gerokai sumazejo atsispaudimu kiekis g.gif g.gif Gal reiktu prasyti padvigubinti norma, ar ne Faustulia? g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linute23 @ 2010 09 09, 21:16)

Tik kazkaip pastebejau, kad gerokai sumazejo atsispaudimu kiekis  g.gif  g.gif  Gal reiktu prasyti padvigubinti norma, ar ne Faustulia?  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tu dar, matyt, mazai puksejai stenejai per bicepsa su guma lotuliukas.gif Oi,grazu buvo ziureti lotuliukas.gif Laukiu pakartojimo sestadieni!!! Mazai nepasirodys, patikek manim hihihi.gif karsta.gif assa.gif
Atsakyti
Gal kas nepastebejot:

http://impuls.lt/lt/...item=255&page=1

Ka reiskia iki 40% neaisku, bet visgi matyt, kad kazkiek pigesni abonementai 4u.gif
Atsakyti