Niusss... šokiai šokiai šokiai Fainai prisisiautėjom? Raudonis nuo veido ir dabar dar nedingęs Manau,kad pradedu rimtai įsimylėti antradienius... Viskas nerealiai patiko Ačiū Agnei G ir, aišku, merginoms už super kompaniją
Vau!!!! Nedesi???
Siandien man po vakarykscio stepo pagirios prasidejo Savijauta butent tokia Manau, kad ir gydymosi budas tiktu tas pats: kuo susirgai, tuo ir gydykis Kas jungiates?????
Beje, vakar Faustulia tai tikros pagirios per celiulita kankino Nesugebejo ant stepo pataikyti koja uzdeti kai itupstus darem, stanga pamete, o preso beveik visai nedare Baisu!!!!
ketinu pradėt artimiausiu metu sportuot šitam kluba, tai norėjau paklaust, gal kuri lanko pilates ten? kaip trenerės? geros ar šiaip sau? būtent šis užsiėmimas.
Tikėdamasi, kad gimtadienio proga programa bus light... ...ir aš vakar bandžiau impulse reabilituotis... Nes po penktadieninės green night... ojojoj kaip sunku buvo ... Pamaniau, kad puiki proga būtų ir dviračius išbandyt ... vos išgyvenau...bet treniruotė labai labai patiko intensyvi, paskutines jėgas atimanti...ir tikrai pakartojimo verta Agnės šokiai... kaip visada -atgaivaaaa...-super fainas ir protui nesudėtingas gabaliukas, bet kūnui...beveik neįmanomas
Sorriso o kaip tu?-a gyva??? Jaučiu, kad ir tavo rankos naktinių klubų štampukais smarkiai pamargintos...
Ir as to tikejausi..... Bet kaip ten sako, viltis kazkieno motina Tai teko pagal pilna programa atidirbti Nu bet bent jau tikiuosi, kad ir kitiems tos treniruotes dalyviams sunku buvo Nors tiek gerai
...gyva gyva oi kaip gyyyva...po pirmadienio ir antradienio tai isvis visa galva gyva
Oi kokiais raudonais zandais gryzau as pirmadieny....
Issisokou ziauriai... beveik palikau visas jegas...
Antradienis bisk ramesnis, bet kaip visuomet su gera nuotaika ir atmosfera!!!!! ...pasisokom smagiai, pasikundizaininom....liux
kokiu pratempimo pratimu prisimokinom...mmm....smagu
ikiukas
Jo, pirmadienis buvo unreal. Jau taip issisokom, kad jokiu jegu neliko Antradieni del to buvo pagirios
O kaireje man labai patiko Matyt, kad antradieniais sita kaire man taps pacia tikriausia desine Normalus kundizainis ir stepukas Laaabai gerai pasisokau be jokio gruzinimosi Muzika be galo veze, nors ten kazkokia keista akustika
Vienu zodziu, puikiai