Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotykiai Asanavičiūtės Impulse tęsiasi!

QUOTE(eglincia @ 2011 03 13, 14:20)
nu mergos, sakykit bus Justė ryt? spec iš Kauno atlėksiu  4u.gif

Yeeeeeeeeeee! Buvo! Pasitusinom!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Vau!!!! Vau, vau, vau!! Impulsas pakeite dusu galvutes thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif Pagaliau nereikes kovoti del geriausio treciojo is desines duso lotuliukas.gif 4u.gif thumbup.gif Jeigu dar sugebetu isukti keleta lempuciu moteru persirengimo kambaryje, tai is vis butu nerealiai afigenai thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Siandien per treniruote girdejau ale ganda kad metiniai abonimentai 30% pigesni, bet kai registraturoj paklausiau, tai nieko berniukas nezino....Gal kas girdejot ka nors?
Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2011 03 23, 23:21)
Siandien per treniruote girdejau ale ganda kad metiniai abonimentai 30% pigesni, bet kai registraturoj paklausiau, tai nieko berniukas nezino....Gal kas girdejot ka nors?

Dazniausiai buna nuolaidos per kazkokias akcijas. Palauk kol bus atviru duru dienos, ar kur nors mieste Impulsas reklamuosis ax.gif 4u.gif As pirkau per atviras duris, tai buvo 25% nuolaidike thumbup.gif

P.S. Tebunie sviesa!! Pagaliau moteru rubine normaliai apsviesta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

jei nepaslaptis - kiek tau menesinis gavosi?man metini kartini uz 124 siulo...
QUOTE(linute23 @ 2011 03 24, 13:46)
Dazniausiai buna nuolaidos per kazkokias akcijas. Palauk kol bus atviru duru dienos, ar kur nors mieste Impulsas reklamuosis  ax.gif  4u.gif As pirkau per atviras duris, tai buvo 25% nuolaidike  thumbup.gif

P.S. Tebunie sviesa!! Pagaliau moteru rubine normaliai apsviesta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2011 03 25, 10:28)
jei nepaslaptis - kiek tau menesinis gavosi?man metini kartini uz 124 siulo...

Man atrodo, kad visos dienos neribotas menesinis isejo po 109 litus, o kartinis po 90. Mano abonementas uni, tai brangiau isejo, bet beveik dvigubai pigiau nei normalus uni kazkur po 150 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mergos, Justė pirmadienį bus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2011 03 26, 14:05)
Mergos, Justė pirmadienį bus?  4u.gif

Bus!!!!
Atsakyti
REgistraturoj sake, kad ryt nuo 10.00 treniruotes nebus. Tinklalapy ir lentoj Impulsas nieko nepasivargino uzrasyti. Taip, kad jei ryt ateje nerasit treniruotes, prasykites papildomos dienos, nes informacijos nera doh.gif doh.gif O geriau neeikit lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasirodo buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dievinu naujokus registraturoje doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
ei, mergai, kas per trenerė Jurgita? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2011 04 20, 11:02)
ei, mergai, kas per trenerė Jurgita? g.gif

Tu ja pazisti. Buvusi kliente. Ievos drauge, tokia tamsi, susigarbiniavusi

Cia forume rasydavo Jurgam1 ar kazkaip panasiai vardu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linute23: 20 balandžio 2011 - 20:04