Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu...7 tema

QUOTE(Saulėta. @ 2010 05 12, 09:52)
O norint tik užsiregistruoti? Užsirezervuoti praktikos egzaminui laiką? ax.gif

nea deja neleidzia, nes reikalauja yvesti teorijos lapelio numeriuko, kuri tau duos kai islaikysi ir parasys kiek procentu islaikei cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2010 05 12, 10:54)
nea deja neleidzia, nes reikalauja yvesti teorijos lapelio numeriuko, kuri tau duos kai islaikysi ir parasys kiek procentu islaikei  cool.gif

Oi, kokie niekšai biggrin.gif Ačiū už informaciją drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2010 05 12, 09:54)
nea deja neleidzia, nes reikalauja yvesti teorijos lapelio numeriuko, kuri tau duos kai islaikysi ir parasys kiek procentu islaikei  cool.gif

Tai kad tas teorijos lapuko numeris (prašymo nr) yra tas pats, kurį tau suteikia kai tu užsiregistruoji internetu į Regitrą laikyti teoriją, kitokių numeriukų ant to lapuko nėra.
Atsakyti
rimtas? nezinojau.. na tada vadinasi galima iskart registruotis.. smile.gif bettarp vaziavimu koks didelis tarpas.. jei is pirmo karto neislaikai tai po to tik po poros savaiciu vietos matau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2010 05 12, 14:11)
Tai kad tas teorijos lapuko numeris (prašymo nr) yra tas pats, kurį tau suteikia kai tu užsiregistruoji internetu į Regitrą laikyti teoriją, kitokių numeriukų ant to lapuko nėra.

Registruojantis praktikos egzaminui praso pazymos nr. kuria gausim islaike teorija smile.gif bandziau su tuo prasymo nr. registruotis tai nepavyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asraja @ 2010 05 12, 15:40)
Registruojantis praktikos egzaminui praso pazymos nr. kuria gausim islaike teorija smile.gif bandziau su tuo prasymo nr. registruotis tai nepavyko smile.gif

g.gif na įdomiai... O pas mane tie patys registracijos prašymo ir tos išlaikytos teorijos pažymos numeriai.
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2010 05 12, 16:59)
g.gif  na įdomiai... O pas mane tie patys registracijos prašymo ir tos išlaikytos teorijos pažymos numeriai.

O registravaisi poto kai islaikei teorija ar pries? nes galbut tas pats bet leidzia registruotis tik kai isduoda ta pazyma, uzfiksuoja kad jau islaikius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asraja @ 2010 05 13, 11:58)
O registravaisi poto kai islaikei teorija ar pries? nes galbut tas pats bet leidzia registruotis tik kai isduoda ta pazyma, uzfiksuoja kad jau islaikius g.gif

Aš nesiregistravau dar vairavimui, dar mokaus važinėti, tik pažiūrėjau tuos numeriukus, kad jie tokie patys, ir vakar t.p. kylo mintis, kad matyt pas juos sistemoj įvesta, kad tas numeriukas išlaikė teoriją, ir tada leidžia tam nr vairavimui registruotis. Čia jau reikia klausti tų kas laikė smile.gif

Va... važinėtis mokaus su Opel Astra dizeliuku, tai visai smagiai einas thumbup.gif Užsiazartinau vakar nerealiai maldamasi po aikštelę biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš šiandien jau po 4 savo važiavimo neseniai grįžau, tai jau po biškelį, po biškelį... Mažu po kokio 6-7 pagaliau perlipsiu per save ir jausiuosi tvirčiau už to vairo biggrin.gif Aikštelėj nė karto nesuklydau (ptfu ptfu ptfu), tik va estakadoj kartą užgesau... unsure.gif Nu bet dar išmoksiu, raminu save, dar laiko yra biggrin.gif

O jau tie Kauno pilies ir Vilijampolės žiedai blink.gif Šiandien prieš mano akis viena mergina pilies žiede užkišo ir neišlaikė... verysad.gif Nu bet ir man ten juoda naktis, sakiau, eisiu pėstute aplink juos pasivaikščioti, o tai važiuojant ten nei pagalvosi, nei pasvarstysi doh.gif

Beje, aš irgi važinėju su Astra dyzeliuku, kaži, ar labai nuo tų regitros golfukų skirias? Nes gi žinoma, kad neišsitrauksiu ten Astros, per gerai būtų biggrin.gif
Atsakyti
Labukas, as irgi neseniai pradejau mokintis tik 3 kartus vaziavau dar. mokausi vairuoti vilniuje,tai tikriausiai ten ir laikysiu nors Regitra tokioj vietoj kur eismas doh.gif aikstelej sekesi gana neblogai,tik ant estakados buvau uzgesusi pati pirma karta kai bandziau uzvaziuoti blush2.gif o vazineju su nauja opel astra,labai noreciau aisku ir regitroj ja gauti,bet cia reikia tik pasvajot biggrin.gif
Atsakyti
gal galit pasakyt kokius dokumentus reikia pasiimti,kai vaziuoju pvz su teciu po miesta pavazinet? smile.gif kiek zinau tai reikia tureti is regitros lapeli kad teorija issilaikius,o ka dar? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(welnia @ 2010 05 13, 15:58)
gal galit pasakyt kokius dokumentus reikia pasiimti,kai vaziuoju pvz su teciu po miesta pavazinet?  smile.gif kiek zinau tai reikia tureti is regitros lapeli kad teorija issilaikius,o ka dar?  blush2.gif

Man sake kad reikai tureti mokyklos baigimo lapeli ( na kad esi prvaziavusi visus 10 tu pamoku ir islaikiusi mokyklini)...
Atsakyti