Sveikutės, na ką ir aš sugalvojau, kad reikia būtinai teises išsilaikyti...
Užsirašiau į kursus, buvo dvi teorinės pamokos jau, bet dabar galvoju sau viena, ar gerai padariau, nes kol kas tai kiek mokausi, tiek neprisimenu gerai tų tasyklių...
Įdomu kaip čia bus toliau
Gal turit kokį gerą būdą kaip gerai išmokti ir atsiminti viską?
QUOTE(Viktorija0624 @ 2010 05 14, 10:53)
Sveikutės, na ką ir aš sugalvojau, kad reikia būtinai teises išsilaikyti...
Užsirašiau į kursus, buvo dvi teorinės pamokos jau, bet dabar galvoju sau viena, ar gerai padariau, nes kol kas tai kiek mokausi, tiek neprisimenu gerai tų tasyklių...
Įdomu kaip čia bus toliau
Gal turit kokį gerą būdą kaip gerai išmokti ir atsiminti viską? 
na as mokiausi eksternu,tai is pradziu perskaiciau ket knygute visa,po to sprendziau bilietus (turejau parsisiuntus programele). ir pries einant i egzamina dar karta perverciau ket knygute. ir islaikiau is pirmo karto
o kad uzsirasei i kursus tai manau tikrai gerai padarei, viskas bus gerai niekas negime mokedamas
Ačiū už palaikymą ir padrąsinimus.
Manau, reikia kuo greičiau parsiskaityti knygutę ir spręsti, spręsti, spręsti bilietus.
Žinokite, anksčiau buvo įdomu kaip tas veiksmas gatvėse vyksta, o dabar ypatingai įdomu ir bandau netgi suprasti kas ir kaip, ir kodėl.
Manau, reikia kuo greičiau parsiskaityti knygutę ir spręsti, spręsti, spręsti bilietus.
Žinokite, anksčiau buvo įdomu kaip tas veiksmas gatvėse vyksta, o dabar ypatingai įdomu ir bandau netgi suprasti kas ir kaip, ir kodėl.
QUOTE(Viktorija0624 @ 2010 05 14, 15:16)
Ačiū už palaikymą ir padrąsinimus.
Viktorija, viskas bus puikiai
O aš tai dabar, jau teoriją pakankamai gerai mokėdama (ptfu ptfu ptfu) vis sėdžiu šalia SB keleivio vietoj ir gaudau save nuolat burbtelinčią - posūkio neparodei
QUOTE(Saulėta. @ 2010 05 14, 15:53)
Viktorija, viskas bus puikiai
Pirmosios paskaitos ir mane nugąsdino, bet perskaičius knygutę supratau, kad jau teoriją iškalt tai tikrai įmanoma. Aišku, reikia laiko, bet jei bus noro - išmoksi
O aš tai dabar, jau teoriją pakankamai gerai mokėdama (ptfu ptfu ptfu) vis sėdžiu šalia SB keleivio vietoj ir gaudau save nuolat burbtelinčią - posūkio neparodei
Iš šitos juostos negalimą į dešinę
Eeee, nematei ženklo???
Net pačiai iš savęs juokas ima, o aną dieną teorijos dėstytojas ir sako - žinokit, greit susidursit arba jau susidūrėt su liežuvio neišlaikymu už dantų ir pradėsit visus kritikuoti... 
man irgi keleta kartu taip buvo kai su teciu vaziavau
as irgi visada viesiems klaidas isaiskinu
Ryt vaziuoju teorija laikytis, tai truputi neramu jau
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 05 14, 18:35)
as irgi visada viesiems klaidas isaiskinu
na nesijaudink,tikrai teorija nera sunku islaikyti. aisku linkiu dideliausios sekmes ir lauksim rytoj geru ziniu
Grįžau jau su gerom žiniom
išlaikiau 93% , tai dabar jau lauksiu praktikos egzamino
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 05 15, 11:19)
QUOTE(Gosh @ 2010 05 15, 09:24)
tikrai, kad be reikalo nerimavau
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 05 15, 11:19)
nu va, kaip smagu girdeti
as pagaliau pasibaigiau mokykla, issilaikiau joje egzaminus, tai jau smagiau...dabar teorija uzsiregistravau 20d., o praktikos man neduoda kazko registruotis, gal kita diena reiks pabandyti...kazko raso, kad neteisingas prasymo nr., nors tikrai teisingas