Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu...7 tema

Sveikutės, na ką ir aš sugalvojau, kad reikia būtinai teises išsilaikyti... blush2.gif Užsirašiau į kursus, buvo dvi teorinės pamokos jau, bet dabar galvoju sau viena, ar gerai padariau, nes kol kas tai kiek mokausi, tiek neprisimenu gerai tų tasyklių... doh.gif Įdomu kaip čia bus toliau g.gif Gal turit kokį gerą būdą kaip gerai išmokti ir atsiminti viską? blink.gif
Atsakyti
as po visu teoriniu paskaitu galvodavau - kos velnias mane cia nese smile.gif per teorijas as bandydavau ysivaizduoti realiai situacijas.. sunku.. bet po biskiuka ysivaziuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija0624 @ 2010 05 14, 10:53)
Sveikutės, na ką ir aš sugalvojau, kad reikia būtinai teises išsilaikyti... blush2.gif  Užsirašiau į kursus, buvo dvi teorinės pamokos jau, bet dabar galvoju sau viena, ar gerai padariau, nes kol kas tai kiek mokausi, tiek neprisimenu gerai tų tasyklių... doh.gif  Įdomu kaip čia bus toliau g.gif  Gal turit kokį gerą būdą kaip gerai išmokti ir atsiminti viską? blink.gif

na as mokiausi eksternu,tai is pradziu perskaiciau ket knygute visa,po to sprendziau bilietus (turejau parsisiuntus programele). ir pries einant i egzamina dar karta perverciau ket knygute. ir islaikiau is pirmo karto smile.gif galbut dar lengviau buvo tai kad vaziuodama kazkur ar eidama pastoviai atkreipdavau demesi i kelio zenklus sankryzas ir pan smile.gif

o kad uzsirasei i kursus tai manau tikrai gerai padarei, viskas bus gerai niekas negime mokedamas smile.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikymą ir padrąsinimus. notworthy.gif
Manau, reikia kuo greičiau parsiskaityti knygutę ir spręsti, spręsti, spręsti bilietus. smile.gif
Žinokite, anksčiau buvo įdomu kaip tas veiksmas gatvėse vyksta, o dabar ypatingai įdomu ir bandau netgi suprasti kas ir kaip, ir kodėl. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija0624 @ 2010 05 14, 15:16)
Ačiū už palaikymą ir padrąsinimus.  notworthy.gif
Manau, reikia kuo greičiau parsiskaityti knygutę ir spręsti, spręsti, spręsti bilietus. smile.gif
Žinokite, anksčiau buvo įdomu kaip tas veiksmas gatvėse vyksta, o dabar ypatingai įdomu ir bandau netgi suprasti kas ir kaip, ir kodėl. 4u.gif

Viktorija, viskas bus puikiai 4u.gif Pirmosios paskaitos ir mane nugąsdino, bet perskaičius knygutę supratau, kad jau teoriją iškalt tai tikrai įmanoma. Aišku, reikia laiko, bet jei bus noro - išmoksi mirksiukas.gif

O aš tai dabar, jau teoriją pakankamai gerai mokėdama (ptfu ptfu ptfu) vis sėdžiu šalia SB keleivio vietoj ir gaudau save nuolat burbtelinčią - posūkio neparodei doh.gif Iš šitos juostos negalimą į dešinę blink.gif Eeee, nematei ženklo??? doh.gif Net pačiai iš savęs juokas ima, o aną dieną teorijos dėstytojas ir sako - žinokit, greit susidursit arba jau susidūrėt su liežuvio neišlaikymu už dantų ir pradėsit visus kritikuoti... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėta. @ 2010 05 14, 15:53)
Viktorija, viskas bus puikiai 4u.gif Pirmosios paskaitos ir mane nugąsdino, bet perskaičius knygutę supratau, kad jau teoriją iškalt tai tikrai įmanoma. Aišku, reikia laiko, bet jei bus noro - išmoksi mirksiukas.gif

O aš tai dabar, jau teoriją pakankamai gerai mokėdama (ptfu ptfu ptfu) vis sėdžiu šalia SB keleivio vietoj ir gaudau save nuolat burbtelinčią - posūkio neparodei doh.gif Iš šitos juostos negalimą į dešinę blink.gif Eeee, nematei ženklo??? doh.gif Net pačiai iš savęs juokas ima, o aną dieną teorijos dėstytojas ir sako - žinokit, greit susidursit arba jau susidūrėt su liežuvio neišlaikymu už dantų ir pradėsit visus kritikuoti... lotuliukas.gif

man irgi keleta kartu taip buvo kai su teciu vaziavau lotuliukas.gif su MB kai vaziuoju irgi norisi pasakyt kad ta ne taip darai ana,bet bijau gaut rekt,tai tyliu biggrin.gif
Atsakyti
as irgi visada viesiems klaidas isaiskinu lotuliukas.gif

Ryt vaziuoju teorija laikytis, tai truputi neramu jau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 05 14, 18:35)
as irgi visada viesiems klaidas isaiskinu lotuliukas.gif

Ryt vaziuoju teorija laikytis, tai truputi neramu jau  blush2.gif

na nesijaudink,tikrai teorija nera sunku islaikyti. aisku linkiu dideliausios sekmes ir lauksim rytoj geru ziniu smile.gif as pries teorija beveik nesijaudinau ta prasme ar islaikysiu ar ne,jaudinausi tik del to ar spesiu isvis i regitra nuvaziuoti biggrin.gif nes nuotykiu tai ojej kiek buvo ta diena blush2.gif
Atsakyti
Grįžau jau su gerom žiniom 4u.gif išlaikiau 93% , tai dabar jau lauksiu praktikos egzamino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 05 15, 11:19)
Grįžau jau su gerom žiniom 4u.gif  išlaikiau 93% , tai dabar jau lauksiu praktikos egzamino thumbup.gif

thumbup.gif Šaunuolė ir pasirodo visai be reikalo nerimavai, ane? smile.gif Na ar sunku buvo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2010 05 15, 09:24)
thumbup.gif Šaunuolė ir pasirodo visai be reikalo nerimavai, ane? smile.gif Na ar sunku buvo? smile.gif

tikrai, kad be reikalo nerimavau smile.gif buvo daug lengviau nei tikėjausi, labai paprasti klausimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 05 15, 11:19)
Grįžau jau su gerom žiniom 4u.gif  išlaikiau 93% , tai dabar jau lauksiu praktikos egzamino thumbup.gif

nu va, kaip smagu girdeti bigsmile.gif thumbup.gif

as pagaliau pasibaigiau mokykla, issilaikiau joje egzaminus, tai jau smagiau...dabar teorija uzsiregistravau 20d., o praktikos man neduoda kazko registruotis, gal kita diena reiks pabandyti...kazko raso, kad neteisingas prasymo nr., nors tikrai teisingas g.gif
Atsakyti