Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu...7 tema

QUOTE(vilmaamliv @ 2010 05 18, 22:54)
Na ,kad jau visas valandas isvazinejau, o papildomu pamoku nelabai norisi pirktis blush2.gif  Ir mano vairavimo mokykloj yra tik golfai ir pora mazdu kiek zinau. Visas pamokas pravazinejau su mazda

jeigu gausi golfa tai gerai, bet jeigu astra.... g.gif ji labai jautri, gesta, tai labai sunku su ja, bent jau man buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(welnia @ 2010 05 19, 09:56)
na pas mano astryte tik stabdziai jautrus sankaba atrodo pagal mane normali  biggrin.gif ir labai nervuoja dar ant jos kad posukiai yra dvieju rusiu,trumpas tris kart sumirksi ir ilgas kuris atsijungia kaip ir pas visas masinas,tai cia ant naujasnes astrytes toks "pribumbasas"  smile.gif
Papildyta:
susitinku neuzilgo su instruktorium,ale jau siandien dienele tai sakes rukas ir dar lyja  blink.gif kazin kaip seksis  doh.gif

drinks_cheers.gif as yrgi sian vakare susitinku,na ir tik 3pam,o kas svarbiaus paciai reiks i aikstele vaziuoti,tikiuos nelis doh.gif g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 05 18, 23:54)
Na ,kad jau visas valandas isvazinejau, o papildomu pamoku nelabai norisi pirktis blush2.gif  Ir mano vairavimo mokykloj yra tik golfai ir pora mazdu kiek zinau. Visas pamokas pravazinejau su mazda

mano nuomone reiktu tau bent vienos pamokos,su golfu arba opeliu.. g.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikuciai 4u.gif
Is karto prisipazinsiu, kad neskaiciau visos temos doh.gif. Bet tikiuosi, kad gausiu is jusu to ko man reikia blush2.gif . Gal kas turite KET testus regitrinius? Jei jau kur buvo ideta, imeskit nuoroda mirksiukas.gif.
Atsakyti
na gal reikes nusipirkti papildoma pamoka g.gif dabar su tevu ,,peugeot'' vazineju, tai irgi tokia jautresne sankaba jos
Atsakyti
QUOTE(welnia @ 2010 05 19, 09:56)
na pas mano astryte tik stabdziai jautrus sankaba atrodo pagal mane normali  biggrin.gif ir labai nervuoja dar ant jos kad posukiai yra dvieju rusiu,trumpas tris kart sumirksi ir ilgas kuris atsijungia kaip ir pas visas masinas,tai cia ant naujasnes astrytes toks "pribumbasas"  smile.gif
Papildyta:
susitinku neuzilgo su instruktorium,ale jau siandien dienele tai sakes rukas ir dar lyja  blink.gif kazin kaip seksis  doh.gif

na kaip ejos tau?
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2010 05 13, 18:16)
laba 4u.gif as turejau 2 praktikos pamokos,bet su vaiku patekau i ligonine,tai 2 sav pertrauka tarp 1 ir 2 pam buvo doh.gif ir tai jauties..bet blogiausia,jog kai antra pamoka buvo,jauciaus labaiblogai,siaubingai galva skaudejo,tai  doh.gif  doh.gif ir ejos kiek blogiau verysad.gif turiu jum klausyma 4u.gif kiek zinau daznas instruktorius tai sako,man ir sake,bet del pasimetimo matyt primirsau..kai atliekam tuos 3parkavimo pratimus,reik ziuret i tam tikra langa,ir kai pamatai kuoleli sukt vaira reik..tai gal pamenant kuri butent i kuri ziuret(PVZ parkuojantis istrizai,kai pamatai kuoleli soniniam mazam paskutiniam langelyje,na kai trakampiukas toks doh.gif - tai vat nepamenu kuriam parkavimuisi,i kuri langely blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif )

gal dar yra nuomoniu blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2010 05 19, 20:56)
na kaip ejos tau?

na gana neblogai ir rukas issisklaide ir lynojo nesmarkiai,tai nebuvo papildomu trukdziu,vazinejau mieste,mieste man kazkaip geriau sekas nei aikstelej smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos!
Gal kas nors mokotės kurioje nors vairavimo mokykloje žirmūnuose arba šnipiškėse (kalvarijų g.)? Ieškau merginai savo geros vairavimo mokyklos smile.gif
Atsakyti
laba

uzejau ir as pasidziaugti, siandien islaikiau regitroj teorija, padariau 2 klaidas blush2.gif thumbup.gif
o siaip tai man labai padejo ketbilietai.lt, nu labai panasus klausimai, as tik ten ir sprendziau.
Atsakyti
4u.gif as rytoj bandysiu laikyti prktika - ziuresiu kaip cia kas gausis.. turputi nerimo jau net siandien yra..
Atsakyti
QUOTE(snieshka @ 2010 05 20, 14:08)
uzejau ir as pasidziaugti, siandien islaikiau regitroj teorija, padariau 2 klaidas blush2.gif  thumbup.gif
o siaip tai man labai padejo ketbilietai.lt, nu labai panasus klausimai, as tik ten ir sprendziau.

Šaunuolė thumbup.gif Labai džiaugiuosi už kitus,nors ir nepažšstu,nes įsivaizduoju,koks džiaugsmas bus kai išlaikysiu pati cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pole @ 2010 05 20, 16:40)
Šaunuolė thumbup.gif Labai džiaugiuosi už kitus,nors ir nepažšstu,nes įsivaizduoju,koks džiaugsmas bus kai išlaikysiu pati cool.gif

aha, dziaugsmas nemazas biggrin.gif aciu 4u.gif
Atsakyti