Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu...7 tema

QUOTE(snieshka @ 2010 05 15, 09:49)
nu va, kaip smagu girdeti bigsmile.gif  thumbup.gif

as pagaliau pasibaigiau mokykla, issilaikiau joje egzaminus, tai jau smagiau...dabar teorija uzsiregistravau 20d., o praktikos man neduoda kazko registruotis, gal kita diena reiks pabandyti...kazko raso, kad neteisingas prasymo nr., nors tikrai teisingas g.gif

praktikai tik galima užsiregistruoti išlaikius teoriją4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 05 15, 11:53)
praktikai tik galima užsiregistruoti išlaikius teoriją4u.gif

ooo, aciu, zinosiu...bet tai kiek ilgai laukti doh.gif 2sav.i prieki kazkur uzpildytos pilnai...
Atsakyti
QUOTE(snieshka @ 2010 05 15, 09:59)
ooo, aciu, zinosiu...bet tai kiek ilgai laukti doh.gif 2sav.i prieki kazkur uzpildytos pilnai...

jo ilgai laukti doh.gif aš šiandien iškart praktikai užsiregistravau, tai tik po poros savaičių laikysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 05 15, 11:19)
Grįžau jau su gerom žiniom 4u.gif  išlaikiau 93% , tai dabar jau lauksiu praktikos egzamino thumbup.gif

saunuole sveikinu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 05 15, 12:05)
jo ilgai laukti  doh.gif  aš šiandien iškart praktikai užsiregistravau, tai tik po poros savaičių laikysiu smile.gif

as tai noreciau iskart pabaigus mokykloj visus vaziavimus uz kokios sav eit laikyt,bet tai neaisku kada pabaigsiu ir nezinau kada registruotis doh.gif
Atsakyti
4u.gif sakykit,o tarkim vaziavau as 1 pavara,pristabdziau nuspaudus stabdi(be sankabos),praleidau automobili kita,o tada stabdi atleist visai ir duoti trupiti gazo,ar reikia sankaba nuspaust,duot truputi gazo,o tada sankaba atleidinet? doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aisteja13: 15 gegužės 2010 - 15:20
vilmaamliv, sveikinimai! Šaunuolė thumbup.gif

QUOTE(aisteja13 @ 2010 05 15, 17:19)
4u.gif sakykit,o tarkim vaziavau as 1 pavara,pristabdziau nuspaudus stabdi(be sankabos),praleidau automobili kita,o tada stabdi atleist visai ir duoti trupiti gazo,ar reikia sankaba nuspaust,duot truputi gazo,o tada sankaba atleidinet? doh.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Jei nesustojai, o tik pristabdei šiek tiek (kad lėčiau artėtum prie sankryžos ir leistum automobiliui pravažiuot), tai tiesiog dešinę koją nukeli nuo šiek tiek paspausto stabdžio ant gazo ir jį šiek tiek paspaudi (arba ne šiek tiek, o čiut daugiau, jei reik gerokai pagreitėt) ir jau iš karto mini sankabą, permeti pavarą, atleidi sankabą į antrą ir sėkmingai tęsi kelionę mirksiukas.gif
O jei reikia visiškai sustoti, kad praleistum mašinas ar dėl kitos priežasties, tai pirma iki galo įmini sankabą ir spaudi stabdį (tik ne ant smūgio, o lėčiau, kad šalia sėdinčio nesupykintų laugh.gif). Kol lauki sustojus, įmeti laisvą pavarą, atleidi sankabą ir laikai tik ant stabdžio, o prieš važiuojant įmini sankabą, įmeti pirmą bėgį, sankabą atleidinėdama spaudi gazą ir važiuoji bigsmile.gif

Pataisykit, jei blogai šneku, nes dar pati tik po 4 važiavimų blush2.gif
Atsakyti
kaip man cia viskas sudetinai skamba doh.gif lotuliukas.gif ar sunku ismokti visus "atleist sankaba, spaust gaza" ir pan ? biggrin.gif nes dabar kaip skaitau tai baisoka
Atsakyti
QUOTE(Saulėta. @ 2010 05 15, 15:32)
(tik ne ant smūgio, o lėčiau, kad šalia sėdinčio nesupykintų laugh.gif).

lotuliukas.gif lotuliukas.gif vargšas tas šalia sėdintis...

O čia kad linksmiau būtų mokintis:
http://www.youtube.c...h?v=-_0X56ZClOo
(suprantu, kad surežisuota, bet pirmą kartą žiūrėdama leidau į kelnes, nors beveik nesuprantu lenkiškai)
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2010 05 15, 19:51)
kaip man cia viskas sudetinai skamba  doh.gif  lotuliukas.gif  ar sunku ismokti visus "atleist sankaba, spaust gaza" ir pan ? biggrin.gif nes dabar kaip skaitau tai baisoka

Žinok, kai aš pati va dabar parašiau, tai sėdėjau akis išpūtus blink.gif Nu ir iš kur čia tiek... Bet paskui visas šitas gaunasi savaime kažkaip, negalvojant net - nori pavarą perjungt, tai koja pati paspaudžia sankabą biggrin.gif

QUOTE(vija @ 2010 05 15, 20:09)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif vargšas tas šalia sėdintis...

O čia kad linksmiau būtų mokintis:
http://www.youtube.c...h?v=-_0X56ZClOo
(suprantu, kad surežisuota, bet pirmą kartą žiūrėdama leidau į kelnes, nors beveik nesuprantu lenkiškai)

Bet aš tai būna, kad taip ir padarau... blush2.gif Man tas Astros stabdis toooks be proto jautrus atrodo doh.gif

Aš čia jau klausiau, bet nieks neatsakė, o gal vis dėlto kažkas žinot, jei aš mokaus su Astra, tai ko bijoti labiausiai golfe? Na, kokie šitų dviejų mašinų esminiai skirtumai? g.gif O Regitroj tik astros ir golfai, taip? mastau.gif

Iš video aš net be garso žiūrėdama prisikvatojau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėta.: 15 gegužės 2010 - 19:06
Golfas nuo astros skiriasi tik tuom kad atbulinis jungiasi kitaip ,ir pas golfa sankaba sukimba su varikliu pačjoi pradžjoi,o pas astra beveik viršuj,tai prieš egza butinai reiktu pabandyt ir su golfu kaip važiuoja,tada lengviau laikyt kai jau viska žinai ,nors ten viska parodo ir duoda pabandyt g.gif g.gif sekmes sauleta ruoštis egzminui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapse: 16 gegužės 2010 - 06:01
QUOTE(tapse @ 2010 05 16, 07:54)
Golfas nuo astros skiriasi tik tuom kad atbulinis jungiasi kitaip ,ir pas golfa sankaba sukimba su varikliu pačjoi pradžjoi,o pas astra beveik viršuj,tai prieš egza butinai reiktu pabandyt ir su golfu kaip važiuoja,tada lengviau laikyt kai jau viska žinai ,nors ten viska parodo ir duoda pabandyt g.gif  g.gif sekmes sauleta ruoštis egzminui 4u.gif  4u.gif

Supratau, ačiū 4u.gif O, įdomu, įmanoma mokykloj išsiprašyt, kad kažkokiu būdu vieną pamoką su kita mašina leistų pavažinėt? g.gif Reiks instruktoriaus paklaust ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėta.: 16 gegužės 2010 - 10:55
dabar ir as susimasciau g.gif tai vis delto kaip reiktu ir kaip darot,truputi duodat gazo,o tada atleidziat sankaba ir kai pajuntat sukubima-pradeda riedet,toliau atleidziame sankaba?Ar vis delto pries duodant truputi gazo,reik truputi sankaba atleist.. doh.gif g.gif blush2.gif
Atsakyti