QUOTE(jurmarta @ 2010 04 21, 15:15)
Testukas rastu ar zodziu?ar teko kam daryt dirbtini kvepavima?
o sveikatos pazyma irgi ten isduoda?
beda ta ,kad as dar nezinau i kokia mokykla eisiu
ar jei i bet kokia uzsirasysiu sitai paskaitai isipareigosiu po to toj mokykloj ir vairavima laikyt? 

Testukas buvo raštu, bet labai lengvas, dirbtinio kvėpavimo neteko daryti

Papildyta:
QUOTE(Saulėta. @ 2010 04 21, 15:16)
ikristute, man penktadienį pirmoji pagalba ir sakė, kad testukas bus, tai nuramink mane, ar lengvas jis? Nereik man medicininių knygų kokių pavartyt, kad paskui iš gėdos neraudonuočiau? 
Ir dar labai noriu paklausti visų, kaip jūs mokėtės teoriją? Ar iš karto pradėję lankyti teorijos paskaitas, atitinkamai ir knygelės turinį mokėtės? Ar viską mintinai "kalėt" ar tik porą kartų paskaitėt? Dabar bandau laiką susiplanuot, nes užpuls daug darbelių artimu metu ir galvoju, kiek laiko paprastai užtenka teorijai išmokti?

Ir dar labai noriu paklausti visų, kaip jūs mokėtės teoriją? Ar iš karto pradėję lankyti teorijos paskaitas, atitinkamai ir knygelės turinį mokėtės? Ar viską mintinai "kalėt" ar tik porą kartų paskaitėt? Dabar bandau laiką susiplanuot, nes užpuls daug darbelių artimu metu ir galvoju, kiek laiko paprastai užtenka teorijai išmokti?

Tikrai nepergyvenkit, testukas tikrai lengvas, kai veda paskaitėlę, užakcentuoja ką reikia atsiminti, bent jau mums kaip vedė taip buvo. O testukas jei gerai pamenu apie 10 klausimų buvo ir šalia klausimo 2-3 pateikti galimi variantai, tai parašai tinkamą ir viskas

Teoriją mokiausi kartu su knygute, nes temos buvo iš knygutės, tik dėstytojas plačiau su pavyzdžiais viską išaiškina, tai lenviau viską atsiminti. Aš tai pirma visas teorijos paskaitas praėjau, tada pradėjau važiavimą, jau trys buvo.
Papildyta:
QUOTE(dianele @ 2010 04 22, 11:56)
Labukas. As laikiau vakar teorijos egzamina. Tai man nemazai klausimu buvo is to , ko knygutej nera. Paziurekit ket. bilietuose specifines eismo salygos. Siaip klausimai lengvi, bet buvo i kuriuos nezinojau atsakymu. Sekmes visoms laikancioms! 

O išlaikėt? Aš galvoju, gal kitą savaitę bandyt eit teoriją laikyt, vis vienas rūpestis atkristų, galėčiau ramiai tik į važiavimą susikaupti