Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu...7 tema

QUOTE(jurmarta @ 2010 04 21, 15:15)
Testukas rastu ar zodziu?ar teko kam daryt dirbtini kvepavima? biggrin.gif o sveikatos pazyma irgi ten isduoda? smile.gif beda ta ,kad as dar nezinau i kokia mokykla eisiu g.gif ar jei i bet kokia uzsirasysiu sitai paskaitai isipareigosiu po to toj mokykloj ir vairavima laikyt?  unsure.gif

Testukas buvo raštu, bet labai lengvas, dirbtinio kvėpavimo neteko daryti biggrin.gif , tik dėstytoja parodė ant manikeno kaip daryti smile.gif .Sveikatos patikrinimą irgi galima mokykloj praeiti, pas mus kainavo 50lt. bet aš ėjau savo šeimos klinikoj už 35lt.Dėl isipareigojimų nežinau, bet manau, kad paskimbinkit į mokyklą ir pasakys jums.
Papildyta:
QUOTE(Saulėta. @ 2010 04 21, 15:16)
ikristute, man penktadienį pirmoji pagalba ir sakė, kad testukas bus, tai nuramink mane, ar lengvas jis? Nereik man medicininių knygų kokių pavartyt, kad paskui iš gėdos neraudonuočiau? laugh.gif

Ir dar labai noriu paklausti visų, kaip jūs mokėtės teoriją? Ar iš karto pradėję lankyti teorijos paskaitas, atitinkamai ir knygelės turinį mokėtės? Ar viską mintinai "kalėt" ar tik porą kartų paskaitėt? Dabar bandau laiką susiplanuot, nes užpuls daug darbelių artimu metu ir galvoju, kiek laiko paprastai užtenka teorijai išmokti? g.gif

Tikrai nepergyvenkit, testukas tikrai lengvas, kai veda paskaitėlę, užakcentuoja ką reikia atsiminti, bent jau mums kaip vedė taip buvo. O testukas jei gerai pamenu apie 10 klausimų buvo ir šalia klausimo 2-3 pateikti galimi variantai, tai parašai tinkamą ir viskas mirksiukas.gif .
Teoriją mokiausi kartu su knygute, nes temos buvo iš knygutės, tik dėstytojas plačiau su pavyzdžiais viską išaiškina, tai lenviau viską atsiminti. Aš tai pirma visas teorijos paskaitas praėjau, tada pradėjau važiavimą, jau trys buvo.
Papildyta:
QUOTE(dianele @ 2010 04 22, 11:56)
Labukas. As laikiau vakar teorijos egzamina. Tai man nemazai klausimu buvo is to , ko knygutej nera. Paziurekit ket. bilietuose specifines eismo salygos. Siaip klausimai lengvi, bet buvo i kuriuos nezinojau atsakymu. Sekmes visoms laikancioms! 4u.gif

O išlaikėt? Aš galvoju, gal kitą savaitę bandyt eit teoriją laikyt, vis vienas rūpestis atkristų, galėčiau ramiai tik į važiavimą susikaupti
Atsakyti
Ir man reik susiimt 4u.gif
o kur sprendžiat situacijas? man reikia kuo daugiau situacijų, nes su jomis man ir sunkiausiai sekasi?
tik tie ketbilietai.lt? nes ten žiūrėjau, bet...pvz tos situacijos, kurias spręsdavau vairav. m-kloje buvo vos ne trigubai sunkesnės rolleyes.gif neatitinka sunkumo lygiai tai tikrai g.gif
beje, priminkit- kiek klausimų regitroj būna ir kiek galima padaryt klaidų, kad išlaikytum g.gif
bet žinokit man tokia baimė....jums čia tik rašau, o širdis kalatojasi tarsi jau egzaminas blush2.gif kaip peržengti per save g.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš taip pat būsima vairuotoja... teorija jau išlaikyta, dabar kojos dreba dėl praktikos egzamino.
Turiu klausimėli, gal žinot kur galima M raidžių nusipirkti (Vilniuje), su vyru pasivažinečiau dar ax.gif
AČIŪ 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 04 23, 18:05)
beje, priminkit- kiek klausimų regitroj būna ir kiek galima padaryt klaidų, kad išlaikytum g.gif
bet žinokit man tokia baimė....jums čia tik rašau, o širdis kalatojasi tarsi jau egzaminas blush2.gif kaip peržengti per save g.gif  ax.gif

30 klausimų, galimos 6 klaidos, į klausimus turite atsakyti per 30 min.
Nebijokite, susikaupkite ir valdykite situaciją mirksiukas.gif Sekmės 4u.gif
Atsakyti
Bet koks egzaminas duoda jaudulį, net ir teorija, ko nesitikėjau doh.gif Vos įpusėjus spręsti pajutau, kad kvėpuot sunkiau pasidarė, po kiek laiko pamačiau, kad ir kaimynei iš dešinės tas pats darosi lotuliukas.gif Ale po to koks lengvumas biggrin.gif
Atsakyti
Stiklo_karoliukai, aš turėjau parsisiuntusi klausimų. Tai labai panašūs Regitroj buvo. Ir šiaip sunkesni, nei internertiniuose puslapiuose randami.
Atsakyti
cia su tais klausimais tai ivairus papuola,vieniems lengvesni,kitiems sunkesni smile.gif mokykloj beveik nespresdavau prie kompo testu,pagrinde sprendziau ketbilietai.lt,bet kazkaip islaikiau 97% mirksiukas.gif kai zinai atsakymus,tai kiekvienas klausimas bus lengvas,kad ir koks bebutu rolleyes.gif o kas nezinos,tai jau laaaabai sunkus testai atrodys buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(syggguta @ 2010 04 23, 21:32)
cia su tais klausimais tai ivairus papuola,vieniems lengvesni,kitiems sunkesni  smile.gif  mokykloj beveik nespresdavau prie kompo testu,pagrinde sprendziau ketbilietai.lt,bet kazkaip islaikiau 97%  mirksiukas.gif  kai zinai atsakymus,tai kiekvienas klausimas bus lengvas,kad ir koks bebutu  rolleyes.gif  o kas nezinos,tai jau laaaabai sunkus testai atrodys buvo  doh.gif

Tas taip drinks_cheers.gif Tik kai kurie klausimai trupučiuką sukti būna. Ir tas nelemtas reguliuotojas dažnam koją pakiša.
Atsakyti
HA, tai jau išlaikei teoriją? bigsmile.gif kaip tau fainai 4u.gif gal galėtum man mestelt tuos bilietukus blush2.gif man reikia kažkaip stumtis į priekį ax.gif
šiaip dabar bandysiu teoriją damušt, o praktinį važiavimą tikrai po gimdymo, nes bijau, kad neišlaikymo atveju (o jis labai įmanomas blush2.gif gali negerai būt...kažkaip atrodo, kad susivaldau sunkiose situacijose, bet prieš pora dienų namie perdegė mums tokia cikloninė krosnelė, užsidegė spiralės viduj, išmetė saugiklius, o aš šalia stovėjau, kai pokštelėjo ir stiklinio gaubto viduj ugnis pasirodė...tai taip suėmė mane visą, kad.... bijojau blogiausio verysad.gif ...taigi apie važiavimo egzaminą tikrai pagalvosiu tik rudeniop blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 24 balandžio 2010 - 17:17
Stiklo karoliukai, taip išlaikiau iš pirmo karto (nors nesitikėjau, nes laaaaaaabai jaudinaus), o užvakar ir praktiką išsilaikiau karsta.gif Žiūriu, kad ištryniau tuos bilietus, o ten, iš kur siunčiaus irgi tokių nebėra sad.gif Dar bandysiu ieškot.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 04 24, 19:29)
Stiklo karoliukai, taip išlaikiau iš pirmo karto (nors nesitikėjau, nes laaaaaaabai jaudinaus), o užvakar ir praktiką išsilaikiau karsta.gif Žiūriu, kad ištryniau tuos bilietus, o ten, iš kur siunčiaus irgi tokių nebėra sad.gif Dar bandysiu ieškot.

Oi sveikinimai nuosirdziausi thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalmantinelota @ 2010 04 24, 18:39)
Oi sveikinimai nuosirdziausi thumbup.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif
O teorija tai lengva buvo, tik jaudulį nugalėt reikėjo. Dar, aišku, savo davė tai, kad ją mokiaus namie savarankiškai. Nei į kokią tai mokyklą reikėjo eit, nei ką... Savo tempu, savo laiku, kada man patogu buvo smile.gif
Atsakyti
taip,teorija galima namie sau ismokti...as pati buvau tik trejose paskaitose ax.gif aisku,nieko nesakau,geros tos paskaitos,bet galima ir vienai rolleyes.gif o vaziavimo be instruktoriaus as asmeniskai neissivaizduociau blush2.gif ax.gif anksciau man atrode,oi,kas cia yra ta masina vairuot,kai praleki kaimo keliuku ir sustoji neuzgesusi rolleyes.gif bet kai su instruktorium pavazinejau miesto gatvemis doh.gif doh.gif doh.gif tai po pirmu pamoku galvojau,kad gyvenime neismoksiu vairuot blush2.gif bet instruktoriaus deka perlipau per save ir kol kas toliau sau vazineju su M raide rolleyes.gif jau kita savaite bandysiu egzamina laikyt vaziavimo,laaaaaaaaabai bijau blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti