Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu...7 tema

pas mus papildoma a.v. 30lt..
tikiusi man ju neprireiks, daug kas ir nuo instruktoriaus priklauso smile.gif kaip mano instruktorius sako, kad ateina is kitu mokyklu pas juos papildomai, tai jie vaziuoja, taip, kaip as pirma kart vaziavau, tai ko ten kitose mokyklose mokina, jei vairuot neismoko biggrin.gif
Atsakyti
klausykit o jus zadat pavyzdiui savo instruktoriui kaipo padekai ka nupirkt pvz koki brendziuka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2010 06 09, 15:34)
klausykit o jus zadat pavyzdiui savo instruktoriui kaipo padekai ka nupirkt pvz koki brendziuka? 4u.gif

As pirkau brendzio bonka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2010 06 09, 15:34)

as jeigu islaikau,perku brendzio bonke tikriausiai ir lekiu dekoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2010 06 09, 16:37)
as jeigu islaikau,perku brendzio bonke tikriausiai ir lekiu dekoti  ax.gif

drinks_cheers.gif as lygiai taip pat galvojau thumbup.gif
kai islaikysiu, butinai atsidekosiu.
Atsakyti
paneles paaikinkite kaip toje aiskteleje elgtis su sankaba? g.gif parkuojantis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voodou: 09 birželio 2010 - 18:56
QUOTE(lauruzyte @ 2010 06 09, 12:19)
As pirkau brendzio bonka  ax.gif

QUOTE(Meshkiukas @ 2010 06 09, 12:37)
as jeigu islaikau,perku brendzio bonke tikriausiai ir lekiu dekoti  ax.gif

QUOTE(nijako @ 2010 06 09, 14:14)
drinks_cheers.gif  as lygiai taip pat galvojau  thumbup.gif
kai islaikysiu, butinai atsidekosiu.

4u.gif nu reikes ir man tada pasikratyt biggrin.gif

QUOTE(voodou @ 2010 06 09, 15:55)
paneles paaikinkite kaip toje aiskteleje elgtis su sankaba?  g.gif parkuojantis  4u.gif

vien su sankaba beveik aiksteleje tenka dirbti 4u.gif atbuliniu vaziuojant sankaba atleidus(aisku ne visiskai)masina vaziuoja atgal o numynus masina pristoja taciau sito kartais nepakanka tad tenka naudoti ir stabdy 4u.gif o siaip bent as aikstelej net gazo nenaudoju kai reikia parkuotis ar ribotam plote. va ant estakados biski gaziuko reikia ir isibegejime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2010 06 09, 21:14)
4u.gif  nu reikes ir man tada pasikratyt biggrin.gif
vien su sankaba beveik aiksteleje tenka dirbti 4u.gif  atbuliniu vaziuojant sankaba atleidus(aisku ne visiskai)masina vaziuoja atgal o numynus masina pristoja taciau sito kartais nepakanka tad tenka naudoti ir stabdy 4u.gif o siaip bent as aikstelej net gazo nenaudoju kai reikia parkuotis ar ribotam plote. va ant estakados biski gaziuko reikia ir isibegejime 4u.gif

aciuka uz paaiskinima , man ta sankaba tai didys kosmaras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(voodou @ 2010 06 09, 17:42)
aciuka uz paaiskinima , man ta sankaba tai didys kosmaras  doh.gif

is pradziu ir as taip sakiau lotuliukas.gif bet po truputi ismokau su ja elgtis 4u.gif
Atsakyti
man kazkaip atrodo patikimesnis vaziavimas su sankaba,tai kartais reikia nereikia ja panaudoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 06 09, 13:44)
gal Arūnas?nes turiu pasižymėjusi,kad  thumbup.gif

Mano instruktorius Darius thumbup.gif , o apie Aruna taip pat geri atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolly16 @ 2010 06 09, 09:38)
Mokiausi E.ANDRULIO vairavimo  mokykloje ,papildomi vaziavimai kainuoja 50lt. o ir instruktorius  thumbup.gif, Yra kur ir 70lt.ima  blink.gif

kur jusu aikstele yra ? 4u.gif
Atsakyti