Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu...7 tema

QUOTE(Judituxe @ 2010 06 09, 21:58)
is pradziu ir as taip sakiau lotuliukas.gif  bet po truputi ismokau su ja elgtis  4u.gif

kosmaras po truputi bet baigesi, mano klaida ta kad gaziuko nenaudojau smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2010 06 10, 11:26)
kur jusu aikstele yra ? 4u.gif

Aikstele Baciunu kartodrome, su instruktoriumi nemokamai, o paciam 20lt. vazinejausi savaitgaliais
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Zinau, kad gal truputi ne i tema, bet labai reikia pagalbos. gal zinote, kur galima rasti internete panasia kaip regitroje teorijos programele, pasimokyti pries egzamina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2010 06 13, 18:32)
Sveikos  4u.gif Zinau, kad gal truputi ne i tema, bet labai reikia pagalbos. gal zinote, kur galima rasti internete panasia kaip regitroje teorijos programele, pasimokyti pries egzamina? ax.gif

Čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2010 06 13, 19:32)
Sveikos  4u.gif Zinau, kad gal truputi ne i tema, bet labai reikia pagalbos. gal zinote, kur galima rasti internete panasia kaip regitroje teorijos programele, pasimokyti pries egzamina? ax.gif

o as uz Ket bilietus , kuriuos galima rasti cia http://www.ketbiliet...iravimo-Kursai/ , tik reik prisiregistruoti , sake musu destytojas , kad sie bilietai atitinka regitros klasimus 100 procentu , jie taip pat siuncia naujienas apie egzaminus ir t.t.t. i pasto dezute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bellina @ 2010 06 13, 18:39)

QUOTE(Brunetė @ 2010 06 13, 19:02)
o as uz Ket bilietus , kuriuos galima rasti cia http://www.ketbiliet...iravimo-Kursai/ , tik reik prisiregistruoti , sake musu destytojas , kad sie bilietai atitinka regitros klasimus 100 procentu , jie taip pat siuncia naujienas apie egzaminus ir t.t.t. i pasto dezute  4u.gif

labai labai aciu 4u.gif bus darbo wink.gif
Atsakyti
Sveikos,
nuo liepos 14 d ir as pradedu mokytis vairuoti. Taciau tam turiu fobija, nors vairuoti labai noriu. Nezinau, kaip cia man seksis....O pradesiu visiskai nuo nulio, nes nesu sedejusi prie vairo.
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2010 06 14, 12:19)
Sveikos,
nuo liepos 14 d ir as pradedu mokytis vairuoti. Taciau tam turiu fobija, nors vairuoti labai noriu. Nezinau, kaip cia man seksis....O pradesiu visiskai nuo nulio, nes nesu sedejusi prie vairo.

sveikute,tai labai saunu,kad pamazu prisijungsi prie vairuotoju 4u.gif na o neturi kad kazkas siek tiek pamokintu? nes as tai pries pradedant eit i kursus su teciu i aikstelej truputi pasisukiojau kad zinociau ka reiskia sedet uz vairo. aisku instruktorius pirma pamoka tau viska paaiskins parodys kur kas ir kaip manau tikrai neverta labai jaudintis,ne visi juk turi galimybe su kazkuo pavazinet pries kursus smile.gif linkiu sekmes zinoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2010 06 14, 12:19)
Sveikos,

Sveika pasijungusi smile.gif Nepergyvenk, aš ir nuo visiško nulio pradėjau smile.gif Su vyru bandžiau važiuoti, bet su jo aiškinimais... man kantrybės užteko tik kelioms minutėms, ne mano būdui tai lotuliukas.gif Tai sau ramiai, nesukdama galvos mokaus su instruktorium ir puikiai viskas einas, todėl nesuk sau galvos dėl to nesedėjimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2010 06 14, 08:19)
Sveikos,

sveika prisijungus 4u.gif as po avarijos siokios toikios vos prisiverciau mokytis, bet po truputi ir isivaziavau 4u.gif
Atsakyti
girdejau ganda kad kazkur prie gariunu yra aisktele kurioje sumoki 10lt ir gali vazineti.
ar cia zmogus man graziai pamelavo ar tikrai tokia egzistuoja? g.gif
Atsakyti
O aš laikau teises... šiandien user posted image
Atsakyti