Įkraunama...
Įkraunama...

Laparaskopija

QUOTE(chepka @ 2010 04 21, 19:37)
Mesk net tokias mintis iš galvos. VISKAS BUS GERAI, nes kitaip ir negali būti  mirksiukas.gif  4u.gif

pasistengsiu patiketi.. na blaiviai mastant as taip ir galvoju, kad viskas bus gerai, nu bet kaip koks kipsiukas islanda vis baime ir viskas blink.gif nebutu jokios baimes jei nebuciau maciusi tos laidos apie ta mergaite is alytaus.. MB antra karta kai rode, net nebeleido ziuret.. unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 04 21, 18:40)
pasistengsiu patiketi.. na blaiviai mastant as taip ir galvoju, kad viskas bus gerai, nu bet kaip koks kipsiukas islanda vis baime ir viskas 

bijoti yra normalu. Pas mus tikriausiai tik Linutas tokia drasuolė. 4u.gif Aš irgi labai bijojau, iš tos baimės nustojau valgyti,dėl to susigadinau skrandį, o galiausiai supratau, kad nebuvo ko bijoti. Taip,kad nurimk ir galvok tik apie tai,kad po visko greitai tapsi nestuke.gif
Atsakyti
Linutas, eilinį kartą prisijuokiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik antra dalis su mistine pabaiga g.gif

Kiskiau, baik stresuot ir mažiau publicistikos schmoll.gif , teisingai TB daro, kad neleidžia žiūrėti thumbup.gif tikėk, kad viskas bus gerai, o šita operacija (ir narkozė tame tarpe) - tai dar vienas žingsnis ( ir labai netgi didelis) nestuke.gif link wub.gif
Atsakyti
QUOTE(chepka @ 2010 04 21, 19:47)
bijoti yra normalu. Pas mus tikriausiai tik Linutas tokia drasuolė.  4u.gif  Aš irgi labai bijojau, iš tos baimės nustojau valgyti,dėl to susigadinau skrandį, o galiausiai supratau, kad nebuvo ko bijoti. Taip,kad nurimk ir galvok tik apie tai,kad po visko greitai tapsi  nestuke.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o man ne pro sali butu savaitele pabadauti blush2.gif

QUOTE(E L E N A @ 2010 04 21, 19:49)
Kiskiau, baik stresuot ir mažiau publicistikos schmoll.gif , teisingai TB daro, kad neleidžia žiūrėti  thumbup.gif  tikėk, kad viskas bus gerai, o šita operacija (ir narkozė tame tarpe) - tai dar vienas žingsnis ( ir labai netgi didelis)  nestuke.gif  link  wub.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varnele3 @ 2010 04 21, 16:02)
As namie ne ka geriau radau - palikti buvo katinas ir vyras. Atrodo kaip po cunamio  tongue.gif

blush2.gif negražu girtis, bet mane parsivežė į iščiustytus namus ax.gif lova paklota kaip tik man kad šilta būtų, paguldė ir nuėjo valgyt daryt blush2.gif

Linutas, meldeisi garsiai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 04 21, 19:01)
blush2.gif  negražu girtis, bet mane parsivežė į iščiustytus namus  ax.gif  lova paklota kaip tik man kad šilta būtų, paguldė ir nuėjo valgyt daryt  blush2.gif
Linutas, meldeisi garsiai?  bigsmile.gif

Girtis nera blogai smile.gif nesvarbu kad namai po cunamio , bet vakarienei gavau firmini karpi grietinelej troskinta- niam niam.

o siaip bendrai info- daktaras prisipazino kad skaito foruma!!!
Atsakyti
QUOTE(varnele3 @ 2010 04 21, 19:34)
o siaip bendrai info- daktaras prisipazino kad skaito foruma!!!

nu malačius ir tavo vyras wub.gif

Ir kaip kam SM? bigsmile.gif

Visi mūsų brangiausieji gydytojai, ačiū jums, kad mus gelbėjat 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Meldziausi pusbalsiu, kazka lupomis krutindama - bet kaip man tokia mintis diktelejo galvon nezinau - kai pamaciau tos moters laikancios kudiki ant ranku silueta - toki sviesu. Nezinau ar maciau ka noriu matyti, ar man jau akyse zaliavo - bet buvo taip ramu, kazkas viduj sake kad cia as tokia busiu g.gif Turbut man smegenys is streso suskystejo lotuliukas.gif Bet dar dabar prisimenu ta vaizda akyse rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 04 21, 19:38)
kazkas viduj sake kad cia as tokia busiu  g.gif Turbut man smegenys is streso suskystejo  lotuliukas.gif Bet dar dabar prisimenu ta vaizda akyse  rolleyes.gif  blush2.gif

ten tu, ten tikrai tu ir jau netrukus wub.gif
Atsakyti
LINUTAS, paskaičiau tavo smulkų ir tikrai labai įdomų pasakojimą,bet supratau,kad tikrai nenorėčiau KGN operuotis. Aišku, jei prastai jautiesi kaip tu tą dieną, tai gal ir gerai,bet kai aš jau po kelių valandų žygiavau,tai jaučiu bučiau išprotėjus tiek gulėdama. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chepka @ 2010 04 21, 19:00)
LINUTAS, paskaičiau tavo smulkų ir tikrai labai įdomų pasakojimą,bet supratau,kad tikrai nenorėčiau KGN operuotis. Aišku, jei prastai jautiesi kaip tu tą dieną, tai gal ir gerai,bet kai aš jau po kelių valandų žygiavau,tai jaučiu bučiau išprotėjus tiek gulėdama. doh.gif

nutroskino mus ir nualkino visiskai doh.gif Nesupratau as principo, arbata duoda be cukraus, o man taip truksta gliukozes. Tai kai isidejau cukraus isgeriau is kart akyse sviesiau ir burnoj maloniau pasidare blush2.gif
Nzn, gal cia tik man taip, kad as taip sunkiai paipaliojausi is po narkozes.. unsure.gif
Atsakyti
Linutas, vienai lengviau kitai sunkiau, svarbu atsigavom. O arbatą ir man nešė be cukraus, bet tai man visas pilvas buvo išraklinėtas, o tau gi nieko.
O klausyk koks dabar tavo pastojimo planas?
Atsakyti