Įkraunama...
Įkraunama...

Laparaskopija

QUOTE(kiskius @ 2010 04 21, 08:05)
ir man ji teko gerti, bet kas idomiausia jis man visai nesuveike  doh.gif na cia jauciu tik as toks iskirtinis atvejis, nes man ir ricinos aliejus neveikia  lotuliukas.gif

thumbup.gif gerlutė tu ,man ir pradejo veikti tik po geros valandos bet jau tada tai eina sau sisiojau per subine net skaudejo,gerai kad dregnu serveteliu turejau biggrin.gif
merginos manau kad į saraša kur į ligoninę ka veztis reikia įtraukti ir espumizana man tai jis ziauriai padejo,nes labai pute pilva net skaudejo o ne viena esi palatoje tj nebezdesi blush2.gif tai labai padejo espumizanas man thumbup.gif
dar prisiminiau kad labai skaudejo krutines kaulus visus atrodo plėšė bet čia vakare po operacijos ir dar kai namo grįzau,net geraiu nuo skausmo nes pilvo neskaudejo o kaulus sukiojo doh.gif matyt nuo oro,man matomai operacija valandą užtuko tj jau papumpavo kaip reikiant oro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 04 21, 09:27)
man dar nedare  blush2.gif mano laparoskopija tik geguzes 3, siandien kaip tik nusileidau kraujuka tyrimams, ir susitariau su gydytoju dar tik...  ax.gif o ta skystymeli geriau pries kelis metus visai del kitu tikslu, dabar nebepamenu dal ko..  rolleyes.gif bet atsimenu kad neuveike nei jis, nei ricina  lotuliukas.gif

na tai tada pabandyk paparasyt kai atsigulsi kad duotu kaip tai mociutei karti druska(puse stiklines maciau dave)+cololyt. manau kad turetu padet....jei ne tai girdejau tada po sitos bjaurios kankynes tektu statyti klizma tik....
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 04 21, 08:55)
na tai tada pabandyk paparasyt kai atsigulsi kad duotu kaip tai mociutei karti druska(puse stiklines maciau dave)+cololyt. manau kad turetu padet....jei ne tai girdejau tada po sitos bjaurios kankynes tektu statyti klizma tik....

doh.gif geriausia nevalgyti jau pusdieni prieš atsigulant į ligonine,tj maziau darbo bus,tik vandenukas išeis biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, mergaites,

gal galite patarti kas gerai atlieka laparoskopija siauliuose? beje, po kiek laiko galima pradeti bandyti smile.gif leliukus smile.gif
aciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu labai
Atsakyti
QUOTE(baltssuniuks @ 2010 04 21, 11:01)
Laba diena, mergaites,

gal galite patarti kas gerai atlieka laparoskopija siauliuose? beje, po kiek laiko galima pradeti bandyti smile.gif leliukus smile.gif

Labas
siaulieciu man cia neteko dar sutikti.. unsure.gif o bandymu pradzia visoms individuali, priklausomai del ko daroma operacija ir ka jos metu randa..
Atsakyti
QUOTE(baltssuniuks @ 2010 04 21, 10:01)

Regata darėsi Šiauliuose, parašyk jai asmeniškai, papasakos kas ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltssuniuks @ 2010 04 21, 10:01)
Laba diena, mergaites,

na kur ten darytis nzn nes pati esu is kns bet va esu 5dienos po laparaskopijos tai gydytoja sake kad po laparaskopijos tureciau susirgt po 2-3 dienu taip ir buvo ir tai bus jau naturalios men...ir jau po ju galima sokti i trasa gandru medzioti...
Papildyta:
QUOTE(zeroo7 @ 2010 04 21, 09:55)
thumbup.gif  gerlutė tu ,man ir pradejo veikti tik po geros valandos bet jau tada tai eina sau sisiojau per subine net skaudejo,gerai kad dregnu serveteliu turejau biggrin.gif
merginos manau kad į saraša kur į ligoninę ka veztis reikia įtraukti ir espumizana man tai jis ziauriai padejo,nes labai pute pilva net skaudejo o ne viena esi palatoje tj nebezdesi blush2.gif  tai labai padejo espumizanas man thumbup.gif
dar prisiminiau kad labai skaudejo krutines kaulus visus atrodo plėšė bet čia vakare po operacijos ir dar kai namo grįzau,net geraiu nuo skausmo nes pilvo neskaudejo o kaulus sukiojo doh.gif  matyt nuo oro,man matomai operacija valandą užtuko tj jau papumpavo kaip reikiant oro doh.gif

jo cia sujuokinai net siules suskaudo lotuliukas.gif bet cia teisybe kad sysiojau ir as per gera gala nes 2dienas beveik nieko nevalgiau pries operacija buvau tai nuo tokios terapijos ir man ziauriai skaudejo uzpakaliuka...o sarasiukas ka reikia veztis tokiai operacijai pasirengti i ligonine tai super!!!!!viska isidejau kas buvo surasyta tai buvo visko kaip tik nei per daug nei permazai!aciu tiems kas ji surase!
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 04 20, 18:32)
Nu čia tas trucas, kur reikia prieš operaciją gerti, kad nusitriestum  mirksiukas.gif

geras, as pirma karta apie toki girdziu, daktare nieko neminejo kad pries operacija yra toks vanduo ir galima ji gerti.... g.gif o kur ji galima nusipirkti? ax.gif
Atsakyti
chepka o tau ka gine sake po operacijos?nieko neišrašė jokiu vaistu KT ar pan?liepe planuoti toliau?nes pažiūrėjau kad ir pas tave buvo endo I st kaip ir pas mane
Atsakyti
QUOTE(*egzotika* @ 2010 04 21, 11:32)
geras, as pirma karta apie toki girdziu, daktare nieko neminejo kad pries operacija yra toks vanduo ir galima ji gerti....  g.gif  o kur ji galima nusipirkti?  ax.gif

siaip tai ten ne vanduo o tokie milteliai.pakelio turini supili i 1l vandens istirpini ir geri.ji gali nusipirkti vaistinese kainuoja tas pakelis apie 12lt siaip tai paklausk gydytojos ji pati turetu tau ji paskirti pries operacija.ta litra geri taip:stikline isgeri ir padarai 15min pertrauka, paskui vel stikline paskui vel 15 min pertrauka, siaip man skyre 2 tuos pakelius tai kai isgeriau ta viena pakeli tai turejau padaryti 1 val pertrauka.o tad ir prasidejo......... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 04 21, 09:52)
Sveikos, gyvos, 4u.gif
labai jusu visu pasiilgau  group.gif
Labai miela, kad sitaip stipriai mane palaiket, labai jums aciu.
Musu Ice Tea tai nereali motera, tikrai luzau is juoko kai chepka man parase sms apie toki jos zygi  lotuliukas.gif  thumbup.gif Aciu ir chepkai, kad mane palaike ir pranesinejo kas naujesnio, nes buvau ,,izoliuota" ligoninej.
Galima sakyti, kad guliausi siaip sau pasipjaustymui, nes nieko nerado  doh.gif - viskas labai puiku  doh.gif Tik su narkoze truputi sunkiau buvo - vos atsibudinau, privargo sesute mane zadindama o ir kitas ligones gerokai isgasdino, kai tiek rekavo mano varda ir ragino kvepuoti. Na, o as, aisku, kazka ir labai turiningo sapnavau ir prabudus pamirsau kad ligoninej, o galvojau kad namie cia mane kazkas kalatoja  doh.gif  lotuliukas.gif
Ir dabar dar labai labai noriu miego, nes ligoninej nemoku pailseti.

Merginom, kurios laukia operacijos turiu pasakyti, kad tikrai tikrai nera ko bijoti ir panikuoti, nes tai ne operacija, o tik juokas.
I savo blog'a atisgavusi parasysiu smulkiai kaip sekesi. Nes nuotykis tai nerealus mano gyvenime ivyko, ir kaip gydytojas sake, gal tai bus ,,sugis plaktuku" per galva, ir kurio uzteks, kad pastociau.
Geros dieneles visoms, as jus myliu!  oro_buckis.gif

Nezinau kaip cia rasinet tam forume- zodziu pirmas blynas. kaip jauties ir kaip nuotaiko namie, man tai kazkaip subjuro baisiai, kuo daugiau nardau po interneta tuo ta nuotaika vis bjaureja. Bet kai tik prisimenu visus bajerius tai iskart juokas suima- zinok jau seniai tokios dozes naturalaus juoko neturejau, kai permastau visus bajerius - tai griuk negyvas.
Atsakyti
QUOTE(varnele3 @ 2010 04 21, 13:02)
Nezinau kaip cia rasinet tam forume- zodziu pirmas blynas. kaip jauties ir kaip nuotaiko namie, man tai kazkaip subjuro baisiai, kuo daugiau nardau po interneta tuo ta nuotaika vis bjaureja. Bet kai tik prisimenu visus bajerius tai iskart juokas suima- zinok jau seniai tokios dozes naturalaus juoko neturejau, kai permastau visus bajerius - tai griuk negyvas.

Taip taip, jau kas buvo faina, tai buvo - gero juoko doze lotuliukas.gif Viena kita tiek prijuokinom, kad man rods ir siulu traukt nereikes, patys plys lotuliukas.gif
O tu nesinervuok, tu dziaukis kad tau rado liga ir kad gali gydytis, dar gerai, kad kiausintakiai pratekami - cia svarbiausia.
Po to organizuosim komanda i viena tokia ale stebuklinga vieta kur tokia balute Margionyse yra, tai sako, kad paderusir ten vandenuko ir apniesteji lotuliukas.gif
Manau prisijungtu ir Ice tea, nes sake, labai pamego gerti vandeni lotuliukas.gif
O as jau nusnaudziau, tiksliau kaip reikiant issimiegojau, ir jau kaip naujas zmogus jauciuosi thumbup.gif Galvojau eisiu namus aptvarkyti, nes namus radau tokius, kaip is to filmo ,,Vienas namuose" - vat ir palikinek vyra be prieziuros su dviem ,,ivaikiais" (sunimis) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 21 balandžio 2010 - 13:19