Įkraunama...
Įkraunama...

Laparaskopija

QUOTE(Linutas @ 2010 04 29, 12:27)
bet naujos mergaites savo nuotrauku negales ideti

Tada naujos siunčia į gmail'ą, o iš ten mes perkeliam į fotki ir tada gauna priėjimą prie fotki mirksiukas.gif
Nu bet kaip norit mirksiukas.gif Aš tik pasisiūliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2010 04 29, 09:15)
Turiu randa po cezario. Aciu Dievui, jis po triusikeliais, tai nesimato vasara su maudymke. O dabar tie sonuose du tai kokiam auksty? pasisleps jie ar ne? Prie bambos tai jau niekaip nepaslepsi.. g.gif

O dovanosiu daktariukui Sugiharoj programa vyriska, ten negyvosios juros baseinas, kuno sveitimas, eksliuzyvinis 4 ranku masazas, sveikatingumo kompleksas (pirteles, baseinas..) Va. galvoju privargs, tai bus proga atsipust smile.gif
Na bent jau as gavus tokia dovana is laimes sokineciau smile.gif O daktarelis jaunas, tai turetu tikti  blush2.gif
Papildyta:
Tik niekaip nedasunta man, kaip taip ta pacia diena paguldys, ispjaus ir paleis  blink.gif  Man sake kad paleis ta pacia diena..

* skylutes šonuose paslėps kelnaitės, o bamboje man jau po 2 savaičių po LP nieks negalėjo patikėti, kad per bambą jau 2 kartus pjauta buvo thumbup.gif
** dovana jėginė drinks_cheers.gif
*** mane irgi kai guldė, žadėjo paleisti tą pačią dieną, bet nusprendė mane palaikyt iki kitos dienos (čia gal labiau dėl blato - mano ginė pakalbėjo su operuojančiu), nors vilniuj dauguma tą pačią dienną grįžta namo, o šiaip dar ir pagal situaciją žiūri, jei silpniau jautiesi tai tikrai nieks namo nevaro mirksiukas.gif

Beje, Ice tea ideja apie fotki.lt man irgi nebloga drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo E L E N A: 29 balandžio 2010 - 12:23
QUOTE(Ice tea @ 2010 04 29, 13:04)
Tada naujos siunčia į gmail'ą, o iš ten mes perkeliam į fotki ir tada gauna priėjimą prie fotki mirksiukas.gif
Nu bet kaip norit mirksiukas.gif Aš tik pasisiūliau 

Patarsiu padaryta kaip PKS skyrelyje - naujos atsiunčia į gmail, o fotki - tokiu pačiu vardu ir slaptažodžiu yra albumėlis. Kai jau atsiuntę foto gauna slaptažodį - puikiai gali peržiūrėti ir fotki.com albumą
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 29, 13:23)
Patarsiu padaryta kaip PKS skyrelyje - naujos atsiunčia į gmail, o fotki - tokiu pačiu vardu ir slaptažodžiu yra albumėlis. Kai jau atsiuntę foto gauna slaptažodį - puikiai gali peržiūrėti ir fotki.com albumą

Mes taip irgi darėm planuojančiose mirksiukas.gif
Nu tai tada einu kurt rolleyes.gif
Atsakyti
pritariu Ingutevi thumbup.gif
as siandien susitariau su daktare, kad mane pirmadieni operuotu, labai ji man patiko ir kai GN dare ir siandien taip fainai pakalbejo.. ax.gif ir baimiu maziau pasidare...
ir dar viena zygdarbi siandien atlikau - pasakiau virsininkui, kad pora savaiteliu nebusiu... rolleyes.gif sakiau kad darys laparoskopija, nelabai jis ka suprato, bet aciu dievui ir neklausinejo daugiau lotuliukas.gif

dabar prasidejo operacijos laukimas, kad tik greiciau...idomu kaip bus ryt ar poryt, kazin nesudurniuosi stresuot.. lotuliukas.gif
Atsakyti
tai sakykit kokiu adreseliu siust nuotrauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 04 29, 12:27)
Zinoma, kad eitu ideti saraseli i pirma psl, bet mes juk ji pakeiciam

Manau kad visiškai pakanka nuorodos pirmam puslapyje į sąrašėlį. Galima nebent kaip nors labiau išskirti ją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2010 04 29, 14:14)
tai sakykit kokiu adreseliu siust nuotrauka smile.gif

laparoskopija@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 29 balandžio 2010 - 13:32
Ufff karsta.gif karsta.gif Sukėliau fotkes į albumėlį fotki.com mirksiukas.gif
Rašykit man arba Linutui į až dėl prisijungimo mirksiukas.gif O tos, kurios neatsiuntėt dar savo foto, prisijungimą gausit kai atsiųsit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 04 29, 15:18)
Ufff  karsta.gif  karsta.gif Sukėliau fotkes į albumėlį fotki.com  mirksiukas.gif
Rašykit man arba Linutui į až dėl prisijungimo  mirksiukas.gif O tos, kurios neatsiuntėt dar savo foto, prisijungimą gausit kai atsiųsit  mirksiukas.gif

sorry, bet aš nepagaunu, kokias Jūs čia fotkes dedat ? blush2.gif biški kvailai jaučiuosi, gal ką paleidau, bet kad lyg ne, bet vistiek nesuprantu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2010 04 29, 15:20)
sorry, bet aš nepagaunu, kokias Jūs čia fotkes dedat ?  blush2.gif  biški kvailai jaučiuosi, gal ką paleidau, bet kad lyg ne, bet vistiek nesuprantu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Savo veidelius mirksiukas.gif Nu tipo susipažįstam blush2.gif

P.s.: fotkės bus Private Home skyrelyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 04 29, 13:16)
Manau kad visiškai pakanka nuorodos pirmam puslapyje į sąrašėlį. Galima nebent kaip nors labiau išskirti ją biggrin.gif

taip tikrai turetu buti nuoroda tik gal labaiu isryskinta, kaip ir pastas i kuri siusti nuotraukytes.
Gal jau laikas apsitarti, kad sekanti kurs temute? ax.gif

O as tai laikau kumstukus uz TINO, pamenat, ka ji rase? thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti