Įkraunama...
Įkraunama...

Laparaskopija

QUOTE(Kiipshiuke @ 2010 04 30, 09:50)
Sveikutes!
Man siandien nuotaika kaip niekad..

Labai džiugu dėl tavęs mirksiukas.gif
Aš irgi esu išsiviepus- šiandien vakare darželyje mamyčių šventė laukia wub.gif
Atsakyti
o maniskis nieko apie darzelio svente nesake, tik siandien ryte atsikeles sako rytoj bus mamyciu diena, reikes apkabinti ir bucini duoti biggrin.gif
Faini tie pupsiai negaliu wub.gif
Didziausias gyvenimo dziaugsmas ir laime turet vaiku.
Anksciau ar veliau, visos, kurios dar neturi, tures po tokia Dievo dovanele wink.gif
Atsakyti
Issiunciau i gmail savo foto. Kiap dabar man jus visas pamatyt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2010 04 30, 13:05)
Issiunciau i gmail savo foto. Kiap dabar man jus visas pamatyt?  blush2.gif

lauk vilkų tarybos nuosprendžio: dėl "face control" paskui duos išrišimą. lotuliukas.gif

Blecha mergos, kokios šios mmm sunkios doh.gif o kaip šonus dursto paeiliui, tai vieną tai kitą doh.gif kad tik ten nieks nesidarytų unsure.gif Antra para ant nuskausminamųjų... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 30 balandžio 2010 - 12:18
QUOTE(Siguliukas @ 2010 04 30, 13:17)
lauk vilkų tarybos nuosprendžio: dėl "face control" paskui duos išrišimą. lotuliukas.gif

Blecha mergos, kokios šios mmm sunkios  doh.gif  o kaip šonus dursto paeiliui, tai vieną tai kitą  doh.gif  kad tik ten nieks nesidarytų  unsure.gif  Antra para ant nuskausminamųjų...  verysad.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O mano mmm vis dar nėra, nors jau kažką ir jaučiu- lyg vidurius suka, o ir spuogelis atsirado (mmm šauklys) rolleyes.gif Jaučiu pirmą kartą taip laukiu mmm tongue.gif lotuliukas.gif Norisi kuo greičiau prasirgti ir produktyvius ND pradėti thumbup.gif
Atsakyti
kokios jus visos optimistiškos,as matyt jau pripratau prie nesekmės šiuo atzvilgiu,kad nesitikiu nieko gero. visada gyvenime viskas sekėsi,lengvai "ėjo" o va čia ėmė ir parodė ragus gyvenimas doh.gif nos gal ir gerai nes kitaip tj išvis nezinočiau ko norėti biggrin.gif
po endo pasalinimo mm tokios kitokios ne gausa o tuo kad nebuvo tepliojimo ir visiškai neskauda pilvo nors man jo perdaug ir neskaudėdavo thumbup.gif
jau reikia II šioje temoje ax.gif wub.gif kuri pirma parodys??? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeroo7: 30 balandžio 2010 - 13:07
QUOTE(zeroo7 @ 2010 04 30, 14:07)
jau reikia II šioje temoje ax.gif  wub.gif  kuri pirma parodys??? bigsmile.gif

Aš tai į Tino LABAI daug vilčių sudėjus rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 04 30, 13:17)

Blecha mergos, kokios šios mmm sunkios  doh.gif  o kaip šonus dursto paeiliui, tai vieną tai kitą  doh.gif  kad tik ten nieks nesidarytų  unsure.gif  Antra para ant nuskausminamųjų...  verysad.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif aš šiaip nelabai tikiu tokiais dalykais, bet man kai užtaiko mėmės per pilnatį ateiti, tai išvis mane į ragą suriečia, o dabar kaip tik pilnatis...
o man lyg ir O tuoj tuoj bus ar jau vyksta... dar reikės vyrą šiandien užlaužti bet šiaip ateinančių mmm laukiu su didžiausia baime, net paranoja prasideda... doh.gif nes kai pagalvoju apie tuos skausmus..... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo E L E N A: 30 balandžio 2010 - 13:14
QUOTE(Ice tea @ 2010 04 30, 14:10)
Aš tai į Tino LABAI daug vilčių sudėjus  rolleyes.gif  wub.gif

na baik Tu, pamaloninai Tu čia mane biggrin.gif
bet aš pati nieko nesitikiu, kad ir geriausios žinios iš mano organizmo būtų. problema ta, kad MB ant smegenų užplaukė tokia didelė atsakomybė, kad būtinai "reikia" ir nieko nesigavo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2010 04 30, 14:27)
na baik Tu, pamaloninai Tu čia mane  biggrin.gif
bet aš pati nieko nesitikiu, kad ir geriausios žinios iš mano organizmo būtų. problema ta, kad MB ant smegenų užplaukė tokia didelė atsakomybė, kad būtinai "reikia" ir nieko nesigavo  verysad.gif

Tai mmm atsivilko g.gif Ar tiesiog ND nebuvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 04 30, 14:07)
jau reikia II šioje temoje ax.gif  wub.gif  kuri pirma parodys???

jau reikia? ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 15:36)

isdykauji ane???
Atsakyti