Man tai kažko ne itin juda tas antrukas, nors ir suveržė visokiom gumom ir t.t.
Jau man neviltis žinokit... Tik va ką pastebėjau, kad labai skauda dantis naktim
Prieš rytą kai jau budinuosi tai jaučiu skausmą.. Kaži kodėl taip ?
Nes dieną tai pamaudžia, bet labai nežymiai, ir tai tik kai kramsnoju ką nors...
Sveikos mergaites,
Esu pasyvi temos dalyve
Man toks klausimelis iskilo - isjudinam ir sustatom dantukus graziai sypsenai, o kokio papildomai kalcio nereikia gerti, kad tie dantukai greiciau ir tvirciau tvirtintusi naujose vietose.
as taip pagalvojau, bet savo gydytojos uzmirsau paklausti - nors jau kuris laikas geriu papildomai kalci
Kaip jus galvojat?
Esu pasyvi temos dalyve
Man toks klausimelis iskilo - isjudinam ir sustatom dantukus graziai sypsenai, o kokio papildomai kalcio nereikia gerti, kad tie dantukai greiciau ir tvirciau tvirtintusi naujose vietose.
as taip pagalvojau, bet savo gydytojos uzmirsau paklausti - nors jau kuris laikas geriu papildomai kalci
Kaip jus galvojat?
Svajaaa,jauciu kaip lauki kaip nuims(nors is kitos puses gal ir nelauki)
As vistiek galvoju kad tos juosteles nieko neparodo,kai kur ju isvis nera,tai ka tada isvis ten ne pasta?
Cia biski off topica pavarysiu,bet..Esu is nemazai zmoniu girdejus kurie anglijoj ar kitur uzdarbiauja,sako:suvalgiau ten snikeri,atrodo pirma kart ji isvis valgiau,toks skanus ir taip skirias
Arba su tom paciom pastom:kaip jos putoja,visai kitaip nei pas mus
Is tokiu pasisakymu galiu sprest kad i lietuva ne pacios geriausios kokybes produktus veza
QUOTE(smilsee @ 2010 04 21, 14:16)
Is tokiu pasisakymu galiu sprest kad i lietuva ne pacios geriausios kokybes produktus veza 
Tai šitas jau seniai aišku..
QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 21, 14:23)
Tai šitas jau seniai aišku..
Juk Lietuva trečioji šalis, tai, kad produktai ir tie patys, bet jie gali būti žymiai prastesnės kokybės.. 
Pritariu..
alyy,istikruju tai nezinau kaip del to kalcio,bet galvoju kad nelabai jis padetu,nebent jau po viso gydymo pagert
QUOTE(alyy @ 2010 04 21, 14:14)
Sveikos mergaites,
Esu pasyvi temos dalyve
Kaip jus galvojat?
Esu pasyvi temos dalyve
Kaip jus galvojat?
o ar nebus priešingai, geriant kalcį jie sustiprės ir nenorės judėt?
QUOTE(smilsee @ 2010 04 21, 14:16)
Svajaaa,jauciu kaip lauki kaip nuims(nors is kitos puses gal ir nelauki)
As vistiek galvoju kad tos juosteles nieko neparodo,kai kur ju isvis nera,tai ka tada isvis ten ne pasta?
Cia biski off topica pavarysiu,bet..Esu is nemazai zmoniu girdejus kurie anglijoj ar kitur uzdarbiauja,sako:suvalgiau ten snikeri,atrodo pirma kart ji isvis valgiau,toks skanus ir taip skirias
Arba su tom paciom pastom:kaip jos putoja,visai kitaip nei pas mus
Istiesu tai laukiu,sumazes islaidu ,ramiau gyvensiu
QUOTE(natale @ 2010 04 21, 08:22)
ir as toki sepetuka naudoju
atradau ji ir man labai patiko, cia toks kaip Svajaaa pirko tik Tepe firmos .
as labai dziaugiuosi siuo sepetuku tikrai geras man
Papildyta:
QUOTE(justyte** @ 2010 04 21, 10:16)
nu gerai,gerai tik sakau ka sake man.nekisu savo tiesos
sveikos
na jau ryt turėčiau sužinoti tikslią datą,kada man dės breketukus ir galėsiu tapti pilnaverte jūsų klubo nare
šiandien buvau rauti 6 viršutinių abiejų dantų,išrovė tik vieną,bet labai sunkiai,galvojau,kad nebeištversiu jau,dabar kraujuoja,skauda,kitą rovimą paskyrė tik gegužės 10,nes daktaras išvažiuoja,tai tikriausiai eisu kur nors kitur raut,nes kuo greičiau jau noriu susidėti breketus
nors šiaip tas daktaras kuris šiandien rovė,tai žiauriai fainas,o be to dar jaunas ir gražus
šiandien buvau rauti 6 viršutinių abiejų dantų,išrovė tik vieną,bet labai sunkiai,galvojau,kad nebeištversiu jau,dabar kraujuoja,skauda,kitą rovimą paskyrė tik gegužės 10,nes daktaras išvažiuoja,tai tikriausiai eisu kur nors kitur raut,nes kuo greičiau jau noriu susidėti breketus
QUOTE(*4ever @ 2010 04 21, 18:46)
sveikos
na jau ryt turėčiau sužinoti tikslią datą,kada man dės breketukus ir galėsiu tapti pilnaverte jūsų klubo nare
nors šiaip tas daktaras kuris šiandien rovė,tai žiauriai fainas,o be to dar jaunas ir gražus 
ar išrašė nimesilio ? man po rovimo išrašė
*4ever tikrai priimsim i buri,as irgi visai jaunute siam paneliu buryje.
del dantu rovimo tikrai manau nemaloni procedura,tikriausiai desies metalinius breketus?jei rauna dantis?
as jau grizau is higienistes.labai labai faina galiu pasakyti
teko kelias proceduras iskesti
pamokino kaip priziureti dantukus nes sake jau buvo nedideli uzdegimo pozymiai atsirade
tai va dabar dantukai grazuuus mano ir svaruciai
dar suzinojau kad balina ji tai butinai pas ja balinsiuos dantis kai nuims breketus
labai malonus buvo laikas su ja praleistas
as jau grizau is higienistes.labai labai faina galiu pasakyti