Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 22 Temuke

QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 20, 22:08)
O rupūžioke..  doh.gif  O aš nežinojau, kad brūžinu kelis kart dienoj išsišiepus..  doh.gif  biggrin.gif  Tai koks tada pats geriausias ne elektrinis šepetukas? Ir kur jo ieškot?  4u.gif

prajuokinai su tuo rupuzioke thumbup.gif lotuliukas.gif
man patare nusipirkti svelnu tai toki ir nusipirkau dabar dantukus svarinu su tokiu;)
dar beje patare elgydium ar kaip ten vadinas ta linija kad labai gera,bet kad brangoka tokia g.gif ax.gif tai kol kas nieko neturiu is tos linijos bet ir nepasigendu viskuo patenkinta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brendy: 20 balandžio 2010 - 21:14
QUOTE(Brendy @ 2010 04 20, 22:12)
prajuokinai su tuo rupuzioke thumbup.gif  lotuliukas.gif
man patare nusipirkti svelnu tai toki ir nusipirkau dabar dantukus svarinu su tokiu;)
dar beje patare elgydium ar kaip ten vadinas ta linija kad labai gera,bet kad brangoka tokia g.gif  ax.gif tai kol kas nieko neturiu is tos linijos bet ir nepasigendu viskuo patenkinta smile.gif

O Elgydium ir šepetukai yra? Nes aš pastą Elgydium naudoju.. smile.gif Ką žinau.. Gal geriau nei visi BlendAMed ar Colgate.. unsure.gif Reikės tada paieškot šepetuko.. Ot gerai, kad pasakėt, bo būčiau visą emalį nubrūžinus ir vaikščiočiau laiminga, kad gerą šepetuką turiu.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 20, 22:19)
O Elgydium ir šepetukai yra? Nes aš pastą Elgydium naudoju..  smile.gif  Ką žinau.. Gal geriau nei visi BlendAMed ar Colgate..  unsure.gif  Reikės tada paieškot šepetuko.. Ot gerai, kad pasakėt, bo būčiau visą emalį nubrūžinus ir vaikščiočiau laiminga, kad gerą šepetuką turiu..  biggrin.gif

yra,yra smile.gif
tai aisku geriau juk jos su juodom juostelem biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau,man juokinga kai kas nors pradeda sneket apie tas juosteles,kokios jos spalvos doh.gif lotuliukas.gif Nesamone kazkokia cia man atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 04 20, 22:50)
Nezinau,man juokinga kai kas nors pradeda sneket apie tas juosteles,kokios jos spalvos doh.gif  lotuliukas.gif  Nesamone kazkokia cia man atrodo doh.gif

Apie kokias čia juosteles kalba eina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 04 20, 22:50)
Nezinau,man juokinga kai kas nors pradeda sneket apie tas juosteles,kokios jos spalvos doh.gif  lotuliukas.gif  Nesamone kazkokia cia man atrodo doh.gif

nu nezinau cia samone ar ne bet mums taip sake biologas smile.gif
QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 20, 22:52)
Apie kokias čia juosteles kalba eina?  blush2.gif

yra ant dantu pastu juosteles juoda pati blogiausia kur daugiausia chemijos,paskui melynos ir naturaliausios buna zalios juosteles.zalios buna visa laika is zoleliu kokiu tos pastos smile.gif
wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Brendy @ 2010 04 20, 22:12)
prajuokinai su tuo rupuzioke thumbup.gif  lotuliukas.gif
dar beje patare elgydium ar kaip ten vadinas ta linija kad labai gera,bet kad brangoka tokia g.gif  ax.gif tai kol kas nieko neturiu is tos linijos bet ir nepasigendu viskuo patenkinta smile.gif

ir as toki sepetuka naudoju thumbup.gif thumbup.gif atradau ji ir man labai patiko, cia toks kaip Svajaaa pirko tik Tepe firmos .
Atsakyti
QUOTE(Brendy @ 2010 04 21, 07:42)

yra ant dantu pastu juosteles juoda pati blogiausia kur daugiausia chemijos,paskui melynos ir naturaliausios buna zalios juosteles.zalios buna visa laika is zoleliu kokiu tos pastos smile.gif
wink.gif

Na aš irgi girdėjau kad čia nesąmonė... blush2.gif Juostelė kokios spalvos priklauso nuo to, kokia spalva dominuoja ant tūbelės, pvz ant daugumos gal juoda dominuoja(užrašai juodi ir t.t.) , tai juoda juostelė, Glisterio tūbelė žalia su melsva, tai ir juostelė melsva... Čia tikrai niekuo ta juostelė nesusijusi su dantų pastos gerumu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif buvau vizite,pakeite tik gumytes apacioje ,uzrase geguzes 5,jei viskas gerai,kai tada ateisiu,paskirs vizita nuemimo kita karta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 04 21, 09:51)
Sveikutes 4u.gif buvau vizite,pakeite tik gumytes apacioje ,uzrase geguzes 5,jei viskas gerai,kai tada ateisiu,paskirs vizita nuemimo kita karta thumbup.gif

sveikute smile.gif ooo kaip nerealu !! smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brendy @ 2010 04 21, 07:42)

wink.gif

Nu nieko nesuprantu.. smile.gif Ant pačios dantų pastos tos juostelės? Ar ant pastos tūbelės kažkur? g.gif Nes, jei ant pastos, tai ne visos jos turi juosteles, vienos būna visai baltos, kitos žalios.. smile.gif O jei juostuotos, tai mačiau tik mėlynas ir žalias, neteko su juodom juostelėm pastos matyt.. smile.gif Ar aš čia į lankas nušnekėjau? biggrin.gif

Svajaaa, kokios geros naujienos pas tave.. wub.gif Kaip smagu.. Tikiuosi, jau greitai tau.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 21, 10:12)
Nu nieko nesuprantu..  smile.gif  Ant pačios dantų pastos tos juostelės? Ar ant pastos tūbelės kažkur?  g.gif  Nes, jei ant pastos, tai ne visos jos turi juosteles, vienos būna visai baltos, kitos žalios..  smile.gif  O jei juostuotos, tai mačiau tik mėlynas ir žalias, neteko su juodom juostelėm pastos matyt..  smile.gif  Ar aš čia į lankas nušnekėjau?  biggrin.gif

Svajaaa, kokios geros naujienos pas tave..  wub.gif  Kaip smagu.. Tikiuosi, jau greitai tau..  4u.gif

cia ne apie pacia pasta biggrin.gif o apie pastos dezute smile.gif
pas mane raudona juostele ir ka? biggrin.gif
Atsakyti