Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 22 Temuke

QUOTE(Svajaaa @ 2010 04 28, 10:36)
Sveika prisijungusi i musu smagu ir saunu bureli 4u.gif prasom placiau papasakoti apie savo bedas,kokio miesto,kokie breketai,gydytojas 4u.gif

prisidedu prie klausimų ax.gif
Atsakyti
As Kaune siuo metu esu smile.gif Rudeni tikiuosi buti VOkietijoje, bet skraidysiu cia del dantuku ir kitu reikalu smile.gif

O dantu bedos, tai dideles ir labai senos, bet pagaliau pribrendo laikas kapitaliniams remontas smile.gif Kas del breketu, tai turiu viena iltini labai atsikisusi, apacioj irgi vienas persikreipes [nors sitas netrukde smile.gif ], ir aisku sakandis smile.gif
O siaip dar pries menesi teko atsisveikinti su vienu priekiniu pirmuku sad.gif Buvo jis kazkada skiles, po to luzes, tai turejau proteza [ar kaip jis vadinasi, toks vinukas su porcelianu biggrin.gif]. Man jis vis nelaikydavo, kartais iskrisdavo, kol galiausiai paaiskejo priezastis - skilusi saknis, todel visa ja ir pasalino. Kadangi pasistojo klausimas implantavimo ar tilto, tai nusprendziau pries viska dar ir issitiesini, nes juk preisingu atveju taip ir likciau visam laikui su tuo iltiniu smile.gif
Pries breketuojant dar teko atsisveikinti su visais keturiais protiniais sad.gif Vienas buvo negeras siaip, o kitas kazkoks persikreipes, nepilnai isdyges, ir tarp daugumos cia populiarus Grybauskas pasake, kad butent del jo man budavo kartais tokie skausmingi zandikaulio surakinimai, per kuriuos net kelias dienas negaledavau be skausmo net vandeni gerti.. Nors preis tai buvau pries bet koki rovima, nes dantistei sakiau mane del to blogojo 8 siusti pas ortodontus biggrin.gif bet tai isgirdusi, atsisveikinau su visais biggrin.gif Uztai dabar breketuotojai bus vietos darbui biggrin.gif

Dar prie savo bedu galiu prideti cista zandikaulyje [jau turejau viena operacija, dabar atsinaujine], bet dabar tas pats grybauskas sake, kad operuoti neverta, galima palaukti ir stebeti.

Tai va, tokios bedos smile.gif Breketus des Jonavos g, rekomendavo dantiste, berods Anuzyte? ir pokolkas labai dziaugiuosi. Labai sauni daktare, tikiuosi ir pakankamai kompetentinga. Kadangi tos pacios dantiste dukra pas ja lankesi, tai tikiu dantiste smile.gif Cia man ir higiena padare, kurios bijojau nuo velnio, nes kazkada Vilniuje Denticijoj buvo labai nuskriaude ir nuo to laiko penkis metus nesiryzau proceduros pakartoti biggrin.gif Labai svelniai ir atsargiai, jau ant galo pradejau bijoti kad per mano isteriska begemotiska buda, man ten tu akmenu nenuims biggrin.gif

Ka dar papasakot? smile.gif Desiuosi damon, del mazesniu tempimo jegu [nepakenks atsargumas del tos cistos smile.gif] ir del to, kad skraidyti daznai nereiketu smile.gif Siandien tikiuosi prisifotkinti dantu savo, sakykit kur ten paskui foto kelti, neberandu jau niekur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2010 04 28, 11:30)
Labas, prisisegu jusu tema prie favorite biggrin.gif Vakar sudejo separacines gumytes, o kita savaite jau sudes breketukus smile.gif Jauciuosi labai fainai pagaliau tam pasiryzusi smile.gif

sveika prisijungusi.. 4u.gif
kaip jausmas , neskauda nuo ju?
jo smagus jausmas kai jau zengi po kelis zingsniukus link svajones.. ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nzn, man sake kad daugumai jos labiau nepatinka negu kad breketai, bet gal as jau pripratusi prie tu rovimu ir pastovaus maudimo biggrin.gif Aisku, valgant ir po valgio kuri laika nesmagu, bet siaip net pamristu, kad tokios yra smile.gif Kol nesukandu dantu biggrin.gif Rekomendavo pasiruost nuskausminamuju, bet apei tai pokolkas net negalvoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liorka: 28 balandžio 2010 - 10:48
Liorka.. 4u.gif Sveikinu beveik įstojus į breketuotų būrį.. 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau ir as parsiradau doh.gif Sveikos mirksiukas.gif

Uz pusvalandzio lekiu darytis higienos ir tik 8Olt blink.gif (Vilniuj),tai papasakosiu kaip ispudziai,o 15.3O i paverzima. Pirma karta versh apacia ,kazkaip uzsimaniau roziniu gumyciu,bet nezinau ar isdrisiu biggrin.gif

Ir reikes gi pagaliau idet foto,geda kazkokia,sitiek laiko jau su breketais Na gerai virsuj 3men 17d,o apaciai menuo ir 23dienos,tai pasirodysiu ,bet pirma reik neuzmirst nupirkt elementus i fotika rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 04 28, 12:25)
Pagaliau ir as parsiradau  doh.gif  Sveikos mirksiukas.gif

Uz pusvalandzio lekiu darytis higienos ir tik 8Olt  blink.gif  (Vilniuj),tai papasakosiu kaip ispudziai,o 15.3O i paverzima. Pirma karta versh apacia ,kazkaip uzsimaniau roziniu gumyciu,bet nezinau ar isdrisiu biggrin.gif

Ir reikes gi pagaliau idet foto,geda kazkokia,sitiek laiko jau su breketais Na gerai virsuj 3men 17d,o apaciai menuo ir 23dienos,tai pasirodysiu ,bet pirma reik neuzmirst nupirkt elementus i fotika  rolleyes.gif

sveika.
kur kur, kur gi taip pigiai higiena?? smile.gif
Atsakyti
Zirmunuose,prie Hyper Rimi smile.gif Taisiaus ten dantuka,labai patiko,is karto kortele uzvede,tai galvoju nueisiu ten ir higiena pasidaryt.
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 04 28, 12:34)
Zirmunuose,prie Hyper Rimi  smile.gif  Taisiaus ten dantuka,labai patiko,is karto kortele uzvede,tai galvoju nueisiu ten ir higiena pasidaryt.

o gal jie turi kokį internetinį puslapiuką? o kiek už dantuko taisymą tada sumokėjai? aš vakar už danties gręžimą ir plombavimą sumokėjau 160 verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kavytė: 28 balandžio 2010 - 11:43
QUOTE(Kavytė @ 2010 04 28, 12:42)
o gal jie turi kokį internetinį puslapiuką? o kiek už dantuko taisymą tada sumokėjai? aš vakar už danties gręžimą ir plombavimą sumokėjau 160  verysad.gif

Atsiprasau,bet ne 8O,o 1OOlituku sumokejau. O uz taisyma mokejau atrodo 100litu irgi. Labai patiko higieniste ir kaip atliko savo darba,tikrai grisiu. O internetini puslapi nezinau ar turi,nemanau verysad.gif Galiu pasakyti tiksliai kur yra ta klinika jei nori smile.gif

Lekiu i vizita rolleyes.gif
Atsakyti
Laba,
gal galėtumėte patarti, kur geriausia vesti 10m vaikinuką dėl breketų Kaune (arba Marijampolėje)?
Žinau, kad susirasčiau visose temose informaciją pati, bet tiesiog neturiu tiek laiko.
Todėl prašau pagalbos - gal kuri vedėte saviškį dėl breketų ir galėtų pasidalinti informacija
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
O su breketais davo dantu higiena? blush2.gif Cia bet kokia higieniste atliktu ar kas specializuojasi su breketais? blush2.gif

Juokais vyrui sakau, kad esu jo brangiausia investicija lotuliukas.gif Ir jei kada nors dar sugalvotu vesti - kad be pazymos is ortodontu neprasidetu net lotuliukas.gif Breketai pas mane jau metai su trupuciu yra, laukia implantacija, veliau estetinis plombavimas dar doh.gif scare.gif mega_shok.gif
Atsakyti