Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 22 Temuke

QUOTE(justyte** @ 2010 04 13, 13:13)
natale    97  first.gif 
blondie-girl 67  second.gif
justyte**  64  third.gif

Nu nieko sau, net antrą vietą užėmiau.. doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Tinar @ 2010 04 13, 14:10)
jo ...keista ax.gif  bigsmile.gif bet va vis dar tempia, maudzia nervina jie mane apacioje  ax.gif  doh.gif atrodo issiimsiu as juos greit su replem lauk lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Man irgi juos noris išsiimti, nu taip nepatogu, niekaip dar nepriprantu.. biggrin.gif

QUOTE(materiallove @ 2010 04 13, 19:00)
Uzsirasiau birzelio pradziai jau tvarkysimes su herbstu,bet velnias kad ilgai dar atrodo laukti. sake kas savaite turesiu atvykti pas ja,kaip laukiu  wub.gif

Sveikinu.. 4u.gif Pradžia jau padaryta.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 04 13, 19:00)
Uzsirasiau birzelio pradziai jau tvarkysimes su herbstu,bet velnias kad ilgai dar atrodo laukti. sake kas savaite turesiu atvykti pas ja,kaip laukiu  wub.gif

ech, visa menesi riekes kazkaip islaukti ax.gif o vizitu tai bus 2 ar 3 .kas savaite rolleyes.gif o as taip supratau kad tau dabar des tik herbsta, o po metu breketus, ane?
Papildyta:
QUOTE(justyte** @ 2010 04 13, 13:13)

natale    97  first.gif 
blondie-girl 67  second.gif
justyte**  64  third.gif

Shin            8

ale ta natale pavaro biggrin.gif user posted image
Atsakyti
1metai ir 6 menesiai 4u.gif
http://private.fotki...a/p4130003.html
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 04 13, 19:37)

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 04 13, 19:31)
ech, visa menesi riekes kazkaip islaukti  ax.gif  o vizitu tai bus 2 ar 3 .kas savaite  rolleyes.gif  o as taip supratau kad tau dabar des tik  herbsta, o po metu  breketus, ane?
Papildyta:

ale ta natale pavaro  biggrin.gif user posted image

natale visur pirma 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

man nerodo g.gif
Atsakyti
natale,taip teisingai supratai. metai herbstas metai breketai. bet as isitikinus kad man viskas daug greiciau bus,na per kokius 1,5 metu manau susitvarkysiu,nes kai nesiojau plokstele kazkada tai daktare sake kad man labai lengvai viskas juda 4u.gif

gal galeciau gauti prisijungimo duomenis? labai noriu pamatyti jusu dantis,nes ir pati jau tikrai prisijungsiu 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti

Svajaaa, labai gražu.. wub.gif O tau dantenas pakėlė, ar nuleido, kaip čia pasakyt, taip? Nes dabar nesimato, kai šypsais.. smile.gif Ar čia tik taip atrodo šitoj nuotraukoj? 4u.gif
Atsakyti
Ziuriu jusu foto ir groziuosiu,fantastika kaip pasikeicia!
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 13, 20:07)
Svajaaa, labai gražu..  wub.gif  O tau dantenas pakėlė, ar nuleido, kaip čia pasakyt, taip? Nes dabar nesimato, kai šypsais..  smile.gif  Ar čia tik taip atrodo šitoj nuotraukoj?  4u.gif

aciu 4u.gif kazkiek pakele,bet jos vistiek matosi,kai placiau sypsausi,tokia jau sypsena mano 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 04 13, 20:16)
aciu 4u.gif kazkiek pakele,bet jos vistiek matosi,kai placiau sypsausi,tokia jau sypsena mano 4u.gif

Bet vistiek skirtumas matos.. Geriau nei nieko.. 4u.gif Užtat patys dantukai nuostabūs, ir forma graži ir balti, o jau ir lygūs tobūlai.. 4u.gif
Atsakyti
justyte--->labai sauni temele wub.gif smile.gif
tas laikas tikrai greitai bega tuoj bus menesis mano breketukams thumbup.gif
reikes ir man truputi aktyviau dalyvauti forume biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti