Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 22 Temuke

QUOTE(Brendy @ 2010 04 13, 21:12)
justyte--->labai sauni temele wub.gif  smile.gif
tas laikas tikrai greitai bega tuoj bus menesis mano breketukams thumbup.gif
reikes ir man truputi aktyviau dalyvauti forume biggrin.gif  lotuliukas.gif

aciu smile.gif 4u.gif 4u.gif
reikia reikia, uzsukit i plepuciu tema
Atsakyti
gal galit mane apsviesti ir ikelti nuoroda plepalu tema?
nes beieskodama pasiklydau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brendy @ 2010 04 13, 21:20)
gal galit mane apsviesti ir ikelti nuoroda plepalu tema?
nes beieskodama pasiklydau lotuliukas.gif  doh.gif

http://www.supermama...;#entry36515639
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 04 13, 18:05)
as tai turiu tokia knygute kurioje raso kieviena mano vizita:) tai tokia nedidele knygute smile.gif tai man bus 12tas vizitas smile.gif 4u.gif  dar plius du kai dejo virsu ir apacia smile.gif
Papildyta:

tu vielu yra labai daug yra net 16 skirtingu vieluciu:) na ta prasme yra 16tas storis bet yra dar 16.1 16.2 ir t.t. smile.gif na nzn ar supratot

supratom smile.gif ..tai jos palei stori stipriau viska daro?

QUOTE(Svajaaa @ 2010 04 13, 20:37)

labai grazus tavo dantukai..sveikinu su pusantru metuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif

greiciau nustociau as jausti juos apacioje..nu kosmaras kazkoks..nepriprantu doh.gif su virsum lengviau buvo..kantrybes sau palinkesiu bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 13 balandžio 2010 - 20:52
Su apatiniais man irgi labai sunkiai ejos doh.gif Gal pusantros savaites juos jauciau unsure.gif Jau nebeskaudejo,o jie man dar trukde.Zinokit ir as galvojau juos pati issiraut lotuliukas.gif Bet dabar jau niekad nebejauciu,tik po paverzimu thumbup.gif
Atsakyti
sveikkos, gal galit pasakyti ar esat ką girdėjusios atsiliepimus apie prof. Antaną Šidlauską? Norim pas jį konsultuotis....kaip jis šiurkštus ar sukalbamas, nes su tais vyrais visko būna, o aš sūnų noriu vesti, tai nenoriu, kad įsigąsdinų. ar gal jis daugiau toks teorinis ir sausas...nu tikiuos supratot, ką norėjau paklausti blush2.gif
Atsakyti
Labukas visoms smile.gif pries savaite tapau HOLIVUDINES SYPSENOS SAVININKE VALIOOO smile.gif

user posted image

Linkiu ir visoms kitoms siekti tikslo smile.gif

P.S. nuemimo procedura ne is maloniuju smile.gif bet po keliu valand "kankinimo" pamatyti tai ko laukei 2metus yra nuostabu!!! Ir tikrai virsija lukescius smile.gif
Atsakyti
vilmosius,OHO,nu ir grozis wub.gif Man dar iki tokio toooli..

justyte,jei kursi kita tema,tai parasyk,kad kovo 5 man sudejo apacia 4u.gif
Atsakyti
Du metus 1 menesi ir 12dienu laukiau sito grozio smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
po savaites man paverzimas, laukiau ir taip, o dabar tai minutes skaiciuosiu unsure.gif eilini karta dariau savo pratimus zandikauliui ir atsikabino vielyte paciam gale, apacioje, kur labai sunku prieiti. Kad nepritrintu miegant prisidejau vatos, tai viskas gerai, bet ka daryti su diena? irgi tik vata tegali isgelbeti? nera jokio budo kaip paciam pasiremontuoti ten? gal jus suprantate kokiu budu ten pritvirtina nes as iki siol nesuprantu smile.gif
Atsakyti
vilmosius, kaip gražu.. wub.gif Netrumpai nešiojai, bet, manau, buvo tikrai verta.. Sveikinu pasiekus Hollywood'ą.. 4u.gif
Atsakyti

Vilmosius- sveikinimai- grozis neispasakytas 4u.gif
ar ploksteliu gavai, ar vielytes klijavo??

Congeniality- o kokius tu pratimus darai zandikauliui?

Svajaaa- sveikinimai su 1.5 metuku, man jau tavo dantukai pasiruose holivudui, as nebematau ka dar jiem reikia daryti ax.gif
Atsakyti