Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 22 Temuke

sveikos 4u.gif na vat,pagalaiau jau ryt man dės žiedus ant galinių dantų, thumbup.gif šiandien pasidariau dantų fotosesiją,kad vėliau galėčiau lyginti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 05 03, 16:00)
aciu smile.gif beje, nzn ar galesiu sukurt nauja tema... g.gif

na jei negalesi, tai tikriausiai bus mano eile, atsiusk man duomenis, as kazka bandysiu, bet turesit mane konsultuoti kas ir kaip kai man klausimai iskils... ax.gif

QUOTE(*4ever @ 2010 05 03, 16:29)
sveikos 4u.gif  na vat,pagalaiau jau ryt man dės žiedus ant galinių dantų, thumbup.gif  šiandien pasidariau dantų fotosesiją,kad vėliau galėčiau lyginti blush2.gif

saunu saunu, tos nuotraukeles kur pries, tikrai labai pravercia. ir kai jau uzdes breketukus pirma diena irgi daug prisifotkink. sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 03 gegužės 2010 - 17:58
QUOTE(ajaja @ 2010 05 03, 18:57)
na jei negalesi, tai tikriausiai bus mano eile, atsiusk man duomenis, as kazka bandysiu, bet turesit mane konsultuoti kas ir kaip kai man klausimai iskils...  ax.gif 

ok smile.gif duok el pasta atsiusiu
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 05 03, 17:24)
ok smile.gif duok el pasta atsiusiu

parasiau i az smile.gif
Atsakyti
justyte pas mane irgi pentax bet man labai vaizdas neryskus buna,kai fotkinu breketus is arti doh.gif g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Brendy @ 2010 05 03, 20:40)
justyte pas mane irgi pentax bet man labai vaizdas neryskus buna,kai fotkinu breketus is arti doh.gif  g.gif  unsure.gif

macro rėžimą reikia įjungti
Atsakyti
QUOTE(Brendy @ 2010 05 03, 20:40)
justyte pas mane irgi pentax bet man labai vaizdas neryskus buna,kai fotkinu breketus is arti doh.gif  g.gif  unsure.gif

pas mane paprastutis pentax. ir Mb mane ismoke kad gerai fotkintu, kaip Kavyte sako ijunk ta programa, pas mane ji vadinasi MF smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 04 30, 18:56)
Gitusia,o tu idejai foto?smile.gif

Dar neįdėjau. Vakar nusifotkinau, bet mažė kai pamato kompą įjungtą, iš karto nori "monstrų biurą" arba "Ratus" žiūrėti, tad nebejungiau kompo ax.gif
Šiandien įdėsiu.
Esmė tame, kad tik du priekiniai apatiniai dantukai dar negražūs, nesueina, prasikeičia, toliau viskas čiki piki (tik dar reik pašlifuoti).
Vizitas gegužės 15 d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 04 29, 20:38)
Idesiu dar nuotraukyciu.

Cia po virsus fotkintas is apacios uzdejimo,labai negrazus vaizdas,aplink breketus pilna kliju,dantys atrodo tokie nesvarus  doh.gif  Bet turiu tik tokia foto..

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
O cia fotkinta vakar,po 3 men ir 17 dienu ,vaizdelis daug geresnis  wub.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

O man jokiu "ziedu" ant paskutiniu dantu nedejo, tik uzklijuoti breketai, kurie siek tiek braizo skruostu vidine puse, bet jau pripratau, be to siandien 5 d. kai uzdejo breketus, bet jokio skausmo, tik 4 dantukai jautresni kai bandau ka nors atkasti ar kai lieciu juos unsure.gif Nes kiek paskaitau, beveik visom skauda, arba koks nors kt. pojutis, o man nieko.
Atsakyti
QUOTE(Oliuniaa @ 2010 05 04, 07:59)
O man jokiu "ziedu" ant paskutiniu dantu nedejo, tik uzklijuoti breketai, kurie siek tiek braizo skruostu vidine puse, bet jau pripratau, be to siandien 5 d. kai uzdejo breketus, bet jokio skausmo, tik 4 dantukai jautresni kai bandau ka nors atkasti ar kai lieciu juos unsure.gif  Nes kiek paskaitau, beveik visom skauda, arba koks nors kt. pojutis, o man nieko.

man irgi po uzdejimo iskart neskaudejo, panasus jausmas kaip tau buvo- jautru ir tiek. kai nuejau pirmam vizitui gyd paklause, ar skauda. as pasakiau kad ne, tai tas sako dziaukis, kad neskauda... man gal po trecio suverzimo labai skaudejo, bet ir tai pirma ir paskutini karta. o daugiau nea. gal tu su Damon irgi, nes sako su jais maziau skauda...
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 05 04, 10:15)
man irgi po uzdejimo iskart neskaudejo, panasus jausmas kaip tau buvo- jautru ir tiek. kai nuejau pirmam vizitui gyd paklause, ar skauda. as pasakiau kad ne, tai tas sako dziaukis, kad neskauda... man gal po trecio suverzimo labai skaudejo, bet ir tai pirma ir paskutini karta. o daugiau nea. gal tu su Damon irgi, nes sako su jais maziau skauda...

Ne, pas mane ne Domon, paprasti metaliniai
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(ajaja @ 2010 05 03, 14:17)
sveika prisijungus, as irgi airijoj dejausi, bet pas airiu gydytoja.
o kur cia lietuve ortodonte dirba, kokia gyd pavarde?

Airijoje dejausi Lietuviu klinikjoje Dubline. Stai sitoje - Klinika
Ten dirba ortodonte Gintare Urbonieine. Ji atskrenda per 2 men viena karta savaitgaliui mirksiukas.gif

Pas airius labai brangu unsure.gif
Atsakyti