Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 22 Temuke

QUOTE(Mylima26 @ 2010 05 04, 09:06)
Labas rytas  4u.gif
Airijoje dejausi Lietuviu klinikjoje Dubline. Stai sitoje - Klinika
Ten dirba ortodonte Gintare Urbonieine. Ji atskrenda per 2 men viena karta savaitgaliui mirksiukas.gif

Pas airius labai brangu unsure.gif

As ir nezinojau tokios klinikos Ashbourne.. gyvenu visai kitam gale.
Jei ne paslaptis, kiek tau ten kainavo breketukai vienam zandikauliui?? Ir ar kai eini i vizitus uz kiekviena dar turi papildomai moketi?
Atsakyti
Uz pirma vizita (konsultacija) mokejau 20eur, uz virsutini 1100eur, kiek kiti kainuos nezinau, sake priklausys ka darys. Sesei dejo kitokius briketus, tai jai virsus kainavo 1500.
Bet galutine suma uz virsu ir apacia gausis iki 3000eur.
Kiek tau iseina pas airi moketi? ax.gif
Mano kolega dejosi, tai sumokejo 5500+konsultacija unsure.gif Bet jam iskart virsu ir apacia dejo unsure.gif (cia pas airi gydytoja)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylima26: 04 gegužės 2010 - 12:16
QUOTE(Mylima26 @ 2010 05 04, 13:15)
Uz pirma vizita (konsultacija) mokejau 20eur, uz virsutini 1100eur, kiek kiti kainuos nezinau, sake priklausys ka darys. Sesei dejo kitokius briketus, tai jai virsus kainavo 1500.
Bet galutine suma uz virsu ir apacia gausis iki 3000eur.
Kiek tau iseina pas airi moketi? ax.gif
Mano kolega dejosi, tai sumokejo 5500+konsultacija unsure.gif Bet jam iskart virsu ir apacia dejo unsure.gif (cia pas airi gydytoja)

sveikute.. tu uz virsutini zandikauli sumokejai 1100eur??? doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės..

trypčiojau trypčiojau vietoj ir pagaliau galutinai nusprendžiau ir aš taisyti savo dantukus ax.gif

tai vat, už mėnesio ir aš būsiu breketuota 4u.gif tikiuosi, kad labai nepyksit, jei karts nuo karto užduosiu kokį nesąmoningą klausimą, nes man kol kas praktiškai viskas čia kosmosas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 05 04, 13:27)
Sveikos mergaitės..

trypčiojau trypčiojau vietoj ir pagaliau galutinai nusprendžiau ir aš taisyti savo dantukus ax.gif

tai vat, už mėnesio ir aš būsiu breketuota  4u.gif  tikiuosi, kad labai nepyksit, jei karts nuo karto užduosiu kokį nesąmoningą klausimą, nes man kol kas praktiškai viskas čia kosmosas  4u.gif

labuka wink.gif kokius desies? pas ka? kokios problemos? smile.gif aisku nesupyksim, mes juk visos atejom cia "zalios" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 05 04, 11:22)
sveikute.. tu uz virsutini zandikauli sumokejai 1100eur??? doh.gif

LT ir EUR gali prilyginti 1:1

O kiek gi LT kainuoja susideti breketus? Siaip smalsumas apeme... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 04 14, 10:29)
darau zandikaulio formavimo, pakelimo, nukrites gi jis pas mane zemyn sad.gif reikia smarkiau patempti raumeni ir atsilaisvinimo ta viela, bet nieko, dabar kai ramiai esu, nebraizo, netrukdo, isgyvensiu gal kaip nors ta savaite ir tarsiuos su gydytoja, gal imanoma kaip dar stipriau ten uztaisyti, kad man taip neatsilaisvintu, nes baisu man ir p[agalvoti apie pratimu nedaryma unsure.gif aplamai manes jokie pokyciai nedziugina, nes situacija liudna, dantys nevienintele beda, del tu visu anomaliju man viena akiduobe smarkiau idubus, tai tikrai vizualiai ryskiai matyti kaip skiriasi nuo kitos ir kai jau amzius nebe 18 m, tai ten tokios ryskios sukrite rauksles yra, o prie kitos akies to nera. Tai isivaizuoji vaizdeli? sad.gif o kaip esu kazkada rasiusi, iki tu bjaurybiu protiniu grazi merga buvau, neturejau jokiu kompleksu, net pavydo susilaukdavau, nekalbant apie gerbejus

Kaip as tave suprantu, Congeniality.... verysad.gif As jau 3 m. turiu problemu su zandikaulio sanariu. Kaip man nusibodo tos nesamoningos problemos. Jau 2 m. pravaiksciojau su kapa. Mano gydytoja breketu bijojo det del egzostoziu, nors reiketu tvarkyt sakandi. Pasikonsultavau su D.L., tai ji nebijo det breketu ant mano dantu ir tiki, kad bus rezultatas. Plius dar herbsta det... mega_shok.gif

Tai skaitau jusu temuke ir galvoju, is kur pas jus tiek drasos ir optimizmo smile.gif Man net ranka nekyla skambinti registruotis pas gydytoja sad.gif Taip as nenoriu dar tiek laiko kenteti skausmus, kompleksuoti del sypsenos... verysad.gif O jei dar nepades, ir tikrai tie mano dantys "nevaikscios", tai bus visi tie metai "be grozio" isbraukti is mano gyvenimo doh.gif Bet, matyt, cia poziurio reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylima26 @ 2010 05 04, 13:34)
LT ir EUR gali prilyginti 1:1

O kiek gi LT kainuoja susideti breketus? Siaip smalsumas apeme...  blush2.gif

na man kainavo 2000:)
Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2010 05 04, 13:35)
Kaip as tave suprantu, Congeniality....  verysad.gif As jau 3 m. turiu problemu su zandikaulio sanariu. Kaip man nusibodo tos nesamoningos problemos. Jau 2 m. pravaiksciojau su kapa. Mano gydytoja breketu bijojo det del egzostoziu, nors reiketu tvarkyt sakandi. Pasikonsultavau su D.L., tai ji nebijo det breketu ant mano dantu ir tiki, kad bus rezultatas. Plius dar herbsta det...  mega_shok.gif

Tai skaitau jusu temuke ir galvoju, is kur pas jus tiek drasos ir optimizmo smile.gif Man net ranka nekyla skambinti registruotis pas gydytoja sad.gif Taip as nenoriu dar tiek laiko kenteti skausmus, kompleksuoti del sypsenos... verysad.gif  O jei dar nepades, ir tikrai tie mano dantys "nevaikscios", tai bus visi tie metai "be grozio"  isbraukti is mano gyvenimo  doh.gif  Bet, matyt, cia poziurio reikalas smile.gif

jei su breketais tai jau be grozio??? nu pavarot jus..breketai yra savotiskas papuosalas smile.gif argi Jum butu graziau vaiksciot su kreivais dantim? aisku geriau su breketais nei kreivais dantim...
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2010 05 04, 13:35)
Kaip as tave suprantu, Congeniality....  verysad.gif As jau 3 m. turiu problemu su zandikaulio sanariu. Kaip man nusibodo tos nesamoningos problemos. Jau 2 m. pravaiksciojau su kapa. Mano gydytoja breketu bijojo det del egzostoziu, nors reiketu tvarkyt sakandi. Pasikonsultavau su D.L., tai ji nebijo det breketu ant mano dantu ir tiki, kad bus rezultatas. Plius dar herbsta det...  mega_shok.gif

Tai skaitau jusu temuke ir galvoju, is kur pas jus tiek drasos ir optimizmo smile.gif Man net ranka nekyla skambinti registruotis pas gydytoja sad.gif Taip as nenoriu dar tiek laiko kenteti skausmus, kompleksuoti del sypsenos... verysad.gif  O jei dar nepades, ir tikrai tie mano dantys "nevaikscios", tai bus visi tie metai "be grozio"  isbraukti is mano gyvenimo  doh.gif  Bet, matyt, cia poziurio reikalas smile.gif

jau galvojau kad cia neuzsuksiu, nes nesiseka man cia bendrauti su nuolat besisypsanciomis breketistemis, nes man mano situacija kiek kitokia. Jos cia dziaugiasi kiekvienu danties judesiu ir joms atrodo, kad jos grazeja, o as dar neseniai buvau grazi, tik kad tie protiniai bjaurybes. Ir sunku taip susitaikyti zmogui su tuo. Kol kas ir breketai grozio neprideda, nes kaip tik dar daugiau sugadino. Baisu paziureti i save veidrodyje. Dantys mano tvirti, bet labai plombuoti, vienas nuo anomaliju apdiles. kakleliai labai atviri, bet man praktiskai nieko neskauda, net malonus toks skausmelis, nors skausmo labai bijojau, prigasdinta buvau, o esu neatspari skausmui. Viena dantiste i mane kaip i ateivi ziurejo, kad tokiuose metuose ryztuosi breketams, sake, kad neiskentesiu skausmo, kad iltys tikrai man beveik nepajudes blink.gif ji man siule paslifuoti dantis ir viskas. Bet kitos dvi, tarp ju ir D.L. buvo nuteike pozityviai. Jos buvo teisios, tikiu, kad sutvarkys viska, nes labai gerai ir labai greitai juda tie mano dantys, iltys jau taip pajudeje, kad sunku patiketi, o dar tik virs 2 men. praejo. Bijau tik tolesnio gydymo, del visokiu ziedu, gumyciu, virsutiniu breketu, nes nedziugina tas laikas, kai gali skaudeti ir atrodysiu kaip tikras ateivis. bet kartu ir tikiu, kad viena diena vel atgausiu savo nuotaika, grozi ir pasitikejima savimi. Todel galiu tave tik paraginti detis juos, gal turesi laimes nelaimeje kaip as, bent pradzioje gal neskaudes, nors mano dantys dideli ir tvirti. Sekmes apsisprendziant, jei sugalvosi dar ko paklausti, tai rasyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 05 04, 13:29)
labuka wink.gif kokius desies? pas ka? kokios problemos? smile.gif aisku nesupyksim, mes juk visos atejom cia "zalios" smile.gif

Uoj kiek klausimų biggrin.gif
tai va, dėsiuos Panevėžy "Dentavitoj" pas E.Bogušienę,maišysiu safyrinius su metaliniais:)

problemos..tiesiog viršuj vaikystėj ištrauktas dantis buvo ir jie visi nuvažiavo į šoną..o apatiniai dantukai susigrūdę verysad.gif

einu kaip tik šian po darbo traukt dantų help.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 05 04, 14:14)
jau galvojau kad cia neuzsuksiu, nes nesiseka man cia bendrauti su nuolat besisypsanciomis breketistemis, nes man mano situacija kiek kitokia. Jos cia dziaugiasi kiekvienu danties judesiu ir joms atrodo, kad jos grazeja, o as dar neseniai buvau grazi, tik kad tie protiniai bjaurybes.

manau tikrai ne tik atrodo bet taip ir yra. as tikrai sau grazsne su breketais ir lygiais dantimis nei kreivais dantim..
Papildyta:
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 05 04, 14:24)
Uoj kiek klausimų  biggrin.gif 
tai va, dėsiuos Panevėžy "Dentavitoj" pas E.Bogušienę,maišysiu safyrinius su metaliniais:)

problemos..tiesiog viršuj vaikystėj ištrauktas dantis buvo ir jie visi nuvažiavo į šoną..o apatiniai dantukai susigrūdę  verysad.gif

einu kaip tik šian po darbo traukt dantų  help.gif

nepyk biggrin.gif tiesiog idomu smile.gif

gal nori idet savo dantuku foto pries? ax.gif

beje, NAUJOKES, SAVO DUOMENIS SIUSKIT AJAJA
ji kurs nauja temuke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 05 01, 14:26)
Deja, manęs laukia separacinės  smile.gif Jas dės už trijų savaičių, o poto dar po savaitės jau ir breketus  thumbup.gif Bet aš skausmo nebijau, man svarbiausia kad tik rezultatas būtų  biggrin.gif Man net keista, gydytoja vis klausinėja kai ateinu į vizitą, tipo ar labai skaudėjo, kaip sekėsi ištvert. Kažkaip laikinas gi tas skausmas, pora dienų ir pripranti  mirksiukas.gif
P.S. Bet tas kalnelis kaip mane nervina  doh.gif Labiausiai erzina tas jausmas, kad negali dantų sukąst  doh.gif Aš koki trečdalį liežuvio galiu iškišt kokį tarpą padarė  doh.gif  biggrin.gif

man tas pats buvo..dabar jau baigiu nukramtyti tuos kalnelius ir nebeerzina kazkaip ..pradzioje tai tikrai erzindavo doh.gif dabar galiu liezuvio galiuka beiskist pro sukastus dantis o pirma irgi trecdali lotuliukas.gif

justyte tavo dantukai jau idealus 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 04 gegužės 2010 - 13:39