Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 22 Temuke

merginos, ramiai 4u.gif gi visokiu zmoniu yra, taip juk gyventi idomiau.. nuobodu butu jei visi vienodi butu ir visu visos mintys ir poziuriai sutaptu. vienos breketus myli, kitos nekencia... na tai kas? cia gi ateinam informacija ir patirtim pasidalinti, savo mintis isreiksti, tad toleruokime vienos kitu poziurius. nervintis ir pykti nera reikalo, gyvenam visos kaip ismanom 4u.gif
as savo breketukus myliu smile.gif o jei kas ju del vienu ar kitu priezasciu nemegsta man visiskai dzin smile.gif kiekvienam akys atsiveria kai ateina laikas. galim vienos kitas pastumeti, pasistengti padeti, bet pries veja juk nepapusi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 05 04, 14:44)
as i konsultacijas kai pradejau eiti kainos buvo apie 5000-5500e, bet prasidejo krize ir kainos pakrito smile.gif  is viso mokejau 3900e, cia ieina konsultacija, nuotraukos, breketai virsuj ir apacioj, visi vizitai/paverzimai/vieluciu keitimai, visi emergencu (jei nukrenta breketas ar kazkas panasaus), nuemimas ir plokstele/vielute jau po nuemimo.

g.gif visai ne baisi kaina atrodo
Na man sake, jog su viskuo apie 3000eur ax.gif

QUOTE(ajaja @ 2010 05 04, 14:52)
merginos, kurios norit buti itrauktos i sarasiuka temos pradzioje (kuriu dar ten nera), arba pas kurias kas nors pasikeite rasykit man i AZ
Reikia situ duomenu: miestas, breketu dejimo data virsuj ir apacioj, breketu rusis, gydytojo vardas ir pavarde.

O cia butina?
Aisku foto ir as noreciau paziureti, bet kazkaip manau dar palukesiu, kol esu naujoke 4u.gif

QUOTE(Shin @ 2010 05 04, 15:02)
meginu det..

user posted image
user posted image

thumbup.gif
Mano gumytes irgi ruzavos lotuliukas.gif Sesuo pradzioj pamaciusi, sake butu gydytojai kasas nutampiusi, bet drauges sake jog atrodo gerai, neiprastai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylima26 @ 2010 05 04, 16:51)
g.gif visai ne baisi kaina atrodo
Na man sake, jog su viskuo apie 3000eur ax.gif
O cia butina?
Aisku foto ir as noreciau paziureti, bet kazkaip manau dar palukesiu, kol esu naujoke 4u.gif

nea, nebutina, tik kai pati noresi buti i sarasiuka itraukta, tada pranesk tai, kuri tema kurs tuo metu (mes cia vis keiciames).

o jei noresi musu dantuku nuotraukytes pamatyti, tai turesi pazadeti, kad ir savuosius mums parodysi smile.gif
Atsakyti
O aš Conqeniality labai labai netgi labai labai labai suprantu. Bet šitoje temoje jau ir baisu ką besakyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 05 03, 22:08)
pas mane paprastutis pentax. ir Mb mane ismoke kad gerai fotkintu, kaip Kavyte sako ijunk ta programa, pas mane ji vadinasi MF smile.gif

nu pabandysiu,jei tokia yra biggrin.gif
Atsakyti
labukas
čia mano "grožiai", apačia ypač nukramtyta, tad dar labai negražiai atrodo, kai išlygino šaknis. Bet pašlifavus bus viskas lygiai ir gražiai. O centrai lygiai sueina, tik foto gavosi kreiviau kažkodėl blush2.gif
Ir ypač gerai matosi, kaip nesueina priekiniai du dantukai apačioje (lipa vienas ant kito, vienas giliau, kitas išsikišęs)
user posted image
Papildyta:
Shin --> labai gražūs dantukai. O jie pašlifuoti? Ar natūraliai tokie?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 04 gegužės 2010 - 19:22
sveikos,gražuolės 4u.gif pamenat,vakar rašiau,kad šiandien sudės man žiedus ant galinių dantų,bet gavos taip ,kad udėjo breketukus(žiedų negalėjo dėt ,nes dar patinus biškut dantena po rovimo),taigi jungiuosi į jūsų grupę thumbup.gif sudėjo viršuje nuo 4 iki 4 safyrinius,5 metaliniai,o apačioj dės po kokių 3,4 mėn.Sumokėjau 2200lt smile.gif Apsipirkau skalavimo skysčių,tarpdančio siulo(dar gerai nesuprantu kaip ten prie breketų valyt),šepetukų.Na kolkas džiaugiuos,nes jokių skausmų nėra,tik jau labai baisu,kad nukris man tuoj tie breketai,bandžiau atkąsti bandelės doh.gif noras valgyt baigės biggrin.gif taip neįprasta labai dar,į veidrodį pasižiūriu,tai vaizdas gan neblogas,kai suteiksit ma nslaptažodį,galėčiau įkelti ft 4u.gif tai tiek įspūdžių kolkas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 05 04, 20:12)
O aš Conqeniality labai labai netgi labai labai labai suprantu. Bet šitoje temoje jau ir baisu ką besakyti  unsure.gif

4u.gif drasiau rolleyes.gif nejaugi mes tokios pyktos???
Atsakyti
merginos, su tokiais tempais kaip vakar, jau sukuriau nauja temuke, nes po to per darbus galiu praziopsoti. bet pirma butinai uzbaikime sita tema iki galo. atleiskit jei kas ne taip, jei priveliau klaidu, ar kazka uzmirsau, cia mano primasis blynas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2010 05 04, 15:54)
p.s. snd kalbejau su drauge tai jos vaikino brolio mama neleidzia jam detis breketu.. vaikui 12metu ir jis ziaurei kompleksuoja del dantu ir pat sako kad nori breketu.. o mama nesupranta.. typo jai slikstu.. sake net i darba neprieme merginos vien del to kad ji buvo su breketais.. pasirodo dar yra tokiu tupu zmoniu kurie nesupranta.. doh.gif man tai vaiko gaila.. schmoll.gif

... ir manau, nemazai tokiu zmoniu.... Man irgi gali tekti ieskotis naujo darbo, tai abejoju, ar su breketais tureciau daug sansu lotuliukas.gif

QUOTE(Congeniality @ 2010 05 04, 16:56)
Visada gali apie protezavima pagalvoti, gal tau seksis, gal laikys tau tie vainikeliai ir visi kiti dalykai, jei negrausi dziuvesiu, bet pinigai irgi zveriski, uz gydyma breketais bent jau as kazkur trecdaliu ar ketvirtadaliu maziau mokesiu nei uz protezavima buciau mokejus

Apie protezavima - man irgi siule. Kaina apie 60 tuks. .... Nuo tada ir emiau ieskoti alternatyvu lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 05 05, 01:56)
merginos, su tokiais tempais kaip vakar, jau sukuriau nauja temuke, nes po to per darbus galiu praziopsoti. bet pirma butinai uzbaikime sita tema iki galo. atleiskit jei kas ne taip, jei priveliau klaidu, ar kazka uzmirsau, cia mano primasis blynas  blush2.gif

ajaja, man žiaaauuuriai patiko tavo sukurta temelė, labai faina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif šaunuolė tu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kavytė: 05 gegužės 2010 - 06:22
ajaja --> labai aiškiai ir gražiai išdėstyti duomenys, super nauja temutė thumbup.gif
Atsakyti