Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 22 Temuke

nu panos, pavarot karsta.gif
Congeniality bye1.gif labas smile.gif
Shin, dantukai jega bigsmile.gif lyyyyguciai tokie thumbup.gif
man tai neiseina uzsiciaupti kai sypsaus rolleyes.gif kai breketus uzdejo tai mano sypsena tokia plati , nebereikia slepti dantu thumbup.gif
zodziu smagu vacation4.gif
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2010 05 04, 17:34)
ai tai tu jau pasidarei fotosesija, as supratau, kad dar tik apie ja galvoji. Matai Shin sako reikia placiai sypsotis. na nieko tokio, bus dar tu fotosesiju. pasidarysi dar viena po 5 metu ir atrasi, kad grazesne tapai. beje man vasara bus jau visi 32, bet as tai tikrai mergina dar, 50-ies patapsiu moterim, o senute busiu kai sulauksiu 75! biggrin.gif

mes cia jau ne i tema, gal reiketu i plepuciu tema eiti...  blush2.gif

noriu fotosesijos ir as, senokia fotkinaus ax.gif breketai man nekliutis. kaip tik noreciau su jais ka nors idomaus sugalvoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 05 04, 17:41)

noriu fotosesijos ir as, senokia fotkinaus  ax.gif  breketai man nekliutis. kaip tik noreciau su jais ka nors idomaus sugalvoti  rolleyes.gif

as ir noreciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 05 04, 17:43)
as ir noreciau  blush2.gif

jei per meeta nepabegsi gal ir bus, Katia sake galetu pafotkinti ax.gif jei aisku ir oras geras bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 05 04, 17:45)
jei per meeta nepabegsi gal ir bus, Katia sake galetu pafotkinti  ax.gif  jei aisku ir oras geras bus  4u.gif

cia i plepuciu tema begam biggrin.gif o tai tuoj isvarys mus is cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 05 04, 17:33)
QUOTE(Congeniality @ 2010 05 04, 17:21)

Congeniality, pabandyk sau įteigti ir suprasti kad NE IŠORINIAME GROŽYJE esmė.. Aš iš tavo visų pasisakymų supratau kad tikrai labai kompleksuoji dėl savo išvaizdos, tad kažkaip lenda į galvą mintis kad tau net gydymas nepadės unsure.gif Aišku, visos mes norim būti tobulos, bet tas išorinis grožis yra labai menkas mirksiukas.gif Pabandyk rasti kokių būdų patobulėti dvasiškai, paskaityk kokių filosofinių knygų, užsiimk kokia nors artima širdžiai veikla, kad bent kiek atirtūktum nuo tų kaip supratau pastovių minčių apie savo išorės problemas.. Aš manau kad paskui protingas merginas irgi laksto vyrai iš paskos, kaip tu čia minėjai kažkada kad paskui tave lakstė, o poto jau nebelakstė kai dantys išsikraipė 4u.gif Svarbiausia atrasti savyje cinkelį, kuris užkabina žmones, ir tai patikėk, toli gražu ne tavo dantys, veidas ar kitos kūno dalys 4u.gif
Manau jog esi šauni moteris, tik daugiau pasitikėjimo savimi ir optimizmo drinks_cheers.gif

prajuokinai biggrin.gif as tiek gyvenime turiu veiklos, kad per visa diena as ir uzmirstu tuos dantis, net issiskalauti neturiu kur ir kada, kartais tenka tik pirsta ikisus apvesti per dantis blush2.gif tik prabegom cia skaitydama prisimenu savo beda ir geda, nes is tiesu kai daug bendrauju, tai labai negera, matau kaip zmones ziuri. O del tu visu komplimentu anksciau, tai buvo labai malonu juos gauti ir be abejo, kad jie ne tik uz isvaizda buvo gauti smile.gif o dabar deja, gaunami tik uz prota, o noretusi uz daugiau wink.gif
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2010 05 04, 17:34)
ai tai tu jau pasidarei fotosesija, as supratau, kad dar tik apie ja galvoji. Matai Shin sako reikia placiai sypsotis. na nieko tokio, bus dar tu fotosesiju. pasidarysi dar viena po 5 metu ir atrasi, kad grazesne tapai. beje man vasara bus jau visi 32, bet as tai tikrai mergina dar, 50-ies patapsiu moterim, o senute busiu kai sulauksiu 75! biggrin.gif

mes cia jau ne i tema, gal reiketu i plepuciu tema eiti...  blush2.gif

ne, tiesiog siaip fotografavausi, prie zydincio sodo, kur ten darysi profesionalia ir gasdinsi fotografa wink.gif
Atsakyti
[quote=Congeniality,2010 05 04, 18:00]

[/quote]
prajuokinai biggrin.gif as tiek gyvenime turiu veiklos, kad per visa diena as ir uzmirstu tuos dantis, net issiskalauti neturiu kur ir kada, kartais tenka tik pirsta ikisus apvesti per dantis blush2.gif tik prabegom cia skaitydama prisimenu savo beda ir geda, nes is tiesu kai daug bendrauju, tai labai negera, matau kaip zmones ziuri. O del tu visu komplimentu anksciau, tai buvo labai malonu juos gauti ir be abejo, kad jie ne tik uz isvaizda buvo gauti smile.gif o dabar deja, gaunami tik uz prota, o noretusi uz daugiau wink.gif
Papildyta:

ne, tiesiog siaip fotografavausi, prie zydincio sodo, kur ten darysi profesionalia ir gasdinsi fotografa wink.gif
[/quote]
nepykit,bet man taip bjauru skaityt pasisakymus Jusu,kad ne tas zodis,pas jus gilesnes problemos nei numaniau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 04 gegužės 2010 - 17:12
QUOTE(Congeniality @ 2010 05 04, 18:00)

nu tu duodi biggrin.gif prof .fotografas ir yra tam kad pastatyti tave i "gera poza" kad tu pati kaip zydintis sodas atrodytum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 05 04, 18:11)

nepykit,bet man taip bjauru skaityt pasisakymus Jusu,kad ne tas zodis,pas jus gilesnes problemos nei numaniau doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tai jau.. as ir kazkaip jau nesusilaikiau...
Atsakyti
Man tai jau net pyktis imu,nemalonu ir skaityt.....
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 05 04, 18:15)
Man tai jau net pyktis imu,nemalonu ir skaityt.....

tongue.gif nesinervuok, mazyte 4u.gif
viskas cia gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Zodziu esam visos baisos panos,kas su breketais,nesisypsokit,ne sjuoksis is jusu,greitai ir MB pabegs nuo musu,nes esam metalines mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 05 04, 18:22)
Zodziu esam visos baisos panos,kas su breketais,nesisypsokit,ne sjuoksis is jusu,greitai ir MB pabegs nuo musu,nes esam metalines mirksiukas.gif

man ir pyktis ima.. taip svajaa neteksim mes Mb nes mes pabaisos biggrin.gif ir isvis visi musu bijos..
Atsakyti