QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 05 04, 17:33)
QUOTE(Congeniality @ 2010 05 04, 17:21)
Congeniality, pabandyk sau įteigti ir suprasti kad NE IŠORINIAME GROŽYJE esmė.. Aš iš tavo visų pasisakymų supratau kad tikrai labai kompleksuoji dėl savo išvaizdos, tad kažkaip lenda į galvą mintis kad tau net gydymas nepadės

Aišku, visos mes norim būti tobulos, bet tas išorinis grožis yra labai menkas

Pabandyk rasti kokių būdų patobulėti dvasiškai, paskaityk kokių filosofinių knygų, užsiimk kokia nors artima širdžiai veikla, kad bent kiek atirtūktum nuo tų kaip supratau pastovių minčių apie savo išorės problemas.. Aš manau kad paskui protingas merginas irgi laksto vyrai iš paskos, kaip tu čia minėjai kažkada kad paskui tave lakstė, o poto jau nebelakstė kai dantys išsikraipė

Svarbiausia atrasti savyje cinkelį, kuris užkabina žmones, ir tai patikėk, toli gražu ne tavo dantys, veidas ar kitos kūno dalys
Manau jog esi šauni moteris, tik daugiau pasitikėjimo savimi ir optimizmo
prajuokinai

as tiek gyvenime turiu veiklos, kad per visa diena as ir uzmirstu tuos dantis, net issiskalauti neturiu kur ir kada, kartais tenka tik pirsta ikisus apvesti per dantis

tik prabegom cia skaitydama prisimenu savo beda ir geda, nes is tiesu kai daug bendrauju, tai labai negera, matau kaip zmones ziuri. O del tu visu komplimentu anksciau, tai buvo labai malonu juos gauti ir be abejo, kad jie ne tik uz isvaizda buvo gauti

o dabar deja, gaunami tik uz prota, o noretusi uz daugiau
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2010 05 04, 17:34)
ai tai tu jau pasidarei fotosesija, as supratau, kad dar tik apie ja galvoji. Matai Shin sako reikia placiai sypsotis. na nieko tokio, bus dar tu fotosesiju. pasidarysi dar viena po 5 metu ir atrasi, kad grazesne tapai. beje man vasara bus jau visi 32, bet as tai tikrai mergina dar, 50-ies patapsiu moterim, o senute busiu kai sulauksiu 75!
mes cia jau ne i tema, gal reiketu i plepuciu tema eiti...
ne, tiesiog siaip fotografavausi, prie zydincio sodo, kur ten darysi profesionalia ir gasdinsi fotografa