QUOTE(Virvutė @ 2010 11 25, 10:32)
Aš kalbu tik apie diagnostinį fraktalinį piešinį (ne apie kompiuterinį fraktalą, kur reikalingos tam tikros formulės). Jei dekor nepatinka šis pavadinimas, tai galim tiesiog šį reikalą įvardint kaip nors kitaip - "reikalu", "raizgaliene" ar dar kaip nors linksmiau.
Ne tai kad man nepatinka))- aš taip jau nesusireikšminu,na jis papraščiausiai neatitinka realybės.
Na, aš tikrai nesistengiu niekam nieko įrodinėti. Tiesiog pabandykit ir paprašykit draugų. Pageidautina būtų ir autisto paprašyti ir matematiko ir muzikanto. Tada labai aiškiai ir pamatysit skirtumus.
Beje, šeimos narių fraktalai būna ganėtinai panašūs. Todėl paraizgykit savo, paprašykit draugų, kuo skirtingesnio tipo.
O saviškius kiek beraizgytum, vis tiek gaunas bemaž panašūs.
Pilnai tikiu -tai kaip braižas. Bet toks argumentas nieko neirodo, apart to kad raizgalynės savitos.
Gerai, trumpa metodologija.
Reikia A4 formato balto lapo. 24 spalvų pieštukų ir gerai rašančio juodo tušinuko.
Čia atlikimo metodologija)) -prašiau diagnostikos- analizės metodologijos. Jei Tu teigi kad pseudofraktalai diagnostiniai tai kaip ta diagnozė atliekama?
Negali vieno ATSPALVIS turėti bendrą liniją. Bet liestis per tašką gali. (Na įstrižai laukeliai gali liestis,kaip šachmatų lentoj, bet lygiagrečiai negali). Bet pvz. šviesiai žalia ir tamsiai žalia jau skirtingi atspalviai, tai gali glaustis.
Kodėl negali?kodėl gali?- kuo remiantis tai teigiama?
Tikras menininkas???
Man tikras menininkas yra tas, kas save tokiu laiko

Ir tas, kurį aš tokiu laikau.
A)) - o Tai Tau tikras gydytojas,mokslininkas,staklių operatorius.. -yra tas, kas save tokiu laiko?- labai idomu)))