QUOTE(rvisminiene @ 2011 02 28, 14:10)
Sveiki
Esu naujokė tiek forume, tiek piešime. Noriu jūsų nuomonės apie mano pirmąjį darbelį, kad žinočiau ateityje į ką atkreipti dėmesį.
http://public.fotki....tvaizd0234.html
na dėl piešinio tai sakyčiau šiek tiek elipsės šlubuoja kai kurs, na bet jas ištiesų sunkiau išgauti nei keturkampį perspektyvoje.
šiek tiek norisi daugiau tapybiškumo, kad viskas neatrodytų taip kieta (pvz. fone draperijos klostės neatrodytų kaip lentos), reiktų laisvesnio, ryškesnio, įvairesnio (spalvingesnio) potėpio. pvz toj baltoj puodynėj (ar tikrovėje ten tikrai balta glazūra?) kai kuriose šešėlinėse vietose turi atsirasti ir šiltesnių atspalvių. dar ta puodynė, žiūrint apatinę dalį ji ne stovi ant stalo, o kabo ore. stalas ir puodynė tarsi nesusiliečia. pirmiausia abi plokštumos (puodynės sienelė ir stalo/draperijos paviršius) vienodo šviesumo, atskirkite tas plokštumas, (kaip kad darėte su stalo kampu), jos tikrai nebus vienodai apšviestos (jei tikrovėje taip ir yra, kaip sakė, turite "meluoti"

), kitaip neišgausite trimatės erdvės įspūdžio. beto ir medžiaga/draperija kažkaip reaguoja, kai ant jos sunkus daiktas padėtas - joje atsiranda įdubimas, pasigarankščiavimas, raukšlė ar pan.. ir dar ta žalia linija man "įtartinai" atrodo

o šiaip tikrai neblogai, ypač jei tai pirmas darbas