Įkraunama...
Įkraunama...

Serbija

Patarkit ką Belgrade pamatyt per 2 val?
O gal valgymui gerą viečikę žinot? ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Kalimegadana pamatyt ir senamiesti.
Atsakyti
Sveiki, kaip matau ligonių ne daug čia smile.gif išvykstu rytoj ir aš į Novi Sad. Atskiris įs sostinę, manau, kad bus laiko ir ją apžiūrėti. Buvau Kosove, Serbijoj būsiu pirmą kartą. Nepinau kas, bet kažkas tokio ten yra ax.gif
Atsakyti
Turiu čia tokį žemėlapį potvynių:

http://en.wikipedia....ds_May_2014.svg

Bet gal jau yra buvusių ar žinančių situaciją geriau? g.gif
Atsakyti
Sveiki, mes ir šią vasarą aplankėm Juodkalniją, Albaniją, Serbiją. Na ką aš galiu pasakyt, juodkalniečiai tikrai nuoširdus, paslaugūs žmonės, o va serbai.. jei kelyje sutikdavom serbą tai jokiais būdais nesitraukdavo, o tik rankomis mosikuodavo.. jų karštesnis būdas, bet kiek gidė pasakojo apie karus, tai serbai nelabai draugiški žmonės.. ir dabar jie su kroatais nesutaria, net į jų paplūdimį nevažiuoja.. o jei prie muitinės ne duok dieve gros kroatų muzika, išmeta ir cd.. žinoma kroatai ir į serbus žiūri ne kaip..
kaip bebūtų pats Belgradas patiko, šiltas miestas, daug ką galima pamatyt, verta ten nuvykti wink.gif gaila kad jie neturi pajūrio..
Atsakyti
Taip serbija ir Makedonija kitokia,čia esam susidūrę su apgavystėm.Pvz., degalinėj buvom apgauti,vietoj dujų sumos apskaičiavo kaip už benzą,bus pamoka, reik kiekvieną smulkmeną tikrinti,balkanai lieka balkanais.BET gamta nuostabi. biggrin.gif
Atsakyti
yra dar siais metais keliaujanciu?
Man tai jau ne pirmas kartas Serbijoj bus, bet vis vien sakau, gal kokiu pasiulymu ka pamatyt kas mesteletu.

Po N metu pagaliau planuoju apziuret Belgrada, bet va su kitais miestais dar nzn. blush2.gif blush2.gif

Zlati Bor, Vrnjacka Banja esu buvusi smile.gif

p.s.. nesutinku su nuomone, kad serbai nemalonus ar puola kroatus (cia manau ir vieni ir kiti siuo atzvilgiu vienodi), turiu pakankamai placia serbiska seimyna bei draugu rata, tad galiu is patirties sprest.
Atsakyti
Sūnus kitą penktadienį tranzuoja į Serbiją.Tranzuoja vienas,draugas atskirai,susitinka Belgrade.Gal kas neseniai buvote?Ar ten ramu dabar?Labai jau neramu. g.gif g.gif
Atsakyti
Vakar teko gryzti is Serbijos - Novi Sad.
Ispudziai ir atsiliepimai labai blogi, kiekvienam zingsnyje bandoma apgauti. Gyvenom privaciam name, isvaziuojant uzsiprase kainos didesnes nei taremes, plius dar uz interneta, nors jis turejo i kaina ieiti. Taksistai veza turbut 10kartu didesniu tarifu, o pradejus juos keikti, suma sumazina per pus. Ikyrus cigonai nuolat siulo viska kas imanoma, nuo akiniu iki merginu, jei jau pradejai kalbeti, problemos garantuotos. Gyvenant privaciam name likom apvogti, dingo daigtu is kiemo ir is namo vidaus...
Saugokite dokumentus, nes ambasados Serbijoje nera, visa laime, kad pasigailejo Vengrai...
Europietisko gymio dar zmones kaip zmones, bet tie tamsesni, tamsiu plauku, tai normaliu nesutikau.
Atsakyti
Mano Serbijos lankytinų vietų aprašymas, gal pravers:

http://augustinas.ne...ugoslavija-5290

Mano nuomone, Serbija turbūt mažiausiai įdomi iš buvusios Jugoslavijos šalių, tačiau, ypač jei važiuojate automobiliu iš Lietuvos į tą regioną, pakeliui yra ką pažiūrėti ir Serbijoje.
Atsakyti
Buvau Novi sade 2 kartus, Belgrade 2 kartsu, niekas niekada nebandė apgaut. Ramiai buvo, tiek pernai tiek užpernai

pavaikščiom po centrus, nes buvo tarpinės nakvynės
Atsakyti
mes taip pat buvome Serbijoje prieš kelis metus; Belgrade, Novy Sad. Tai kaip tik žmonės labai paslaugūs pasirodė: net ir patardavo kas kur kaip. Žinoma, kai ėjome per masinio susibūrimo vietas, tašes laikėme kaip įmanoma arčiau prie savęs. Gal neužtaikėme ant apgavikų. Mums patiko abu miestai. Nesakau, kad VAU, bet verta pamatyt ir tą -kitokią Balkanų (negu Juodkalnija, Kroatija) istoriją ir kraštovaizdį.
Atsakyti