Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

gal kas noretu pasidalinti komplektais gelyciu ar drugeliu, pvz apziurejau cia imesta drugeliu komplekta, ten net 6 vnt, kaip man tokiai megejiskai kepejelei, stipriai per daug tiek, paimciau kokius 2 skirtingu dydziu blush2.gif tas pats su gelytem blush2.gif jei kas noretu pasidalinti islaidom, parasykit i AZ 4u.gif
Atsakyti
mamai:
user posted image

MMG, aisingas, kazkoks jogurtinis naujadaras vidui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2010 04 16, 21:00)
mergaites sakykit,o sitos formeles tinka daryti drugeliams ant tortu???????? blush2.gif
http://www.sugarshac...Ctr_Stencil_Set

renku renku ir nezinau kokiu tiksliai reik doh.gif

TAs pats ir su gelytem ar tinka tokios???
http://www.sugarshac...Ctr_Stencil_Set

O gal kas turit parduoti??? ax.gif

čia yra formelė sausainiams - drugeliams daryti. Išspaudi iš tešlos, iškepi. O kai iškepa, tada naudoji tuos stencils , t.y. ant sausainuko uždedi tą stencil ir pieši arba su aisingu, su kremu, arba barstai trupiniais kokiais nors. Na čia tokia formelė kaip pvz medaus tortą apibarstyt ornamentais iš trupinių.
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 04 16, 09:55)
Mano madagaskaras

Mmmm jooooo blink.gif Kazkaip is pirmo zvilgsnio galvojau, kad cia atvirukas idetas doh.gif Labai grazu wub.gif
O ramaskos kaip tikros wub.gif
Asseni, mano sunus kaip uzhipnotizuotas ziurejo kaip tavo avataras mirksi lotuliukas.gif

QUOTE(akvilyte @ 2010 04 16, 10:05)
va koks gavosi mano pirmas torčiukas..

Ir cia pirmasis? blink.gif Super 4u.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2010 04 16, 11:49)
Va tie kaltininkai mano stovio  doh.gif ...

Nu nieko sau, be zodziu blink.gif O dabar gal kvailas labai klausimas, o tas kaspinas nevalgomas? Kaip tada torta pjaut? g.gif
QUOTE(neramuole @ 2010 04 16, 13:51)
as taip pat padariau viena, tiesa jis neprilygsta Jusu sedevrams dedu ji ir tikiuos kritikos bei patarimu, vaisinis tortas su baltais ir sokoladiniais biskvitais, dengta MMg gelytes irgi is jos, torto svoris apie 10 kg

Oho, laaabai grazus gigantas wub.gif
QUOTE(daividija @ 2010 04 16, 18:33)
Po jusu grozybiu mano tokie kuklus  kuklus blush2.gif
1.Rafaelo svajone,sokoladine tvorele,apibarstyta kokosais,geles-mexican paste.
2.Baltas biskviotas,uogu-jogurto musas.Tortas didelis,puosta brakemis su sokoladu,lelija(tipo) sokoladine,feja-pastiliazine,fejos sparnai-zelatininiai.

1. Kokios gelytes grazios wub.gif
2. Labai originalus bigsmile.gif O kaip tuos zelinius sparnelius padarei?
Atsakyti
gitule , nuimi kaspiną ir pjauni .... tu ką , pirmą kartą matai tokį puošimą , visi žurnalai pilni jais doh.gif .

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 04 16, 21:23)
gitule , nuimi kaspiną ir pjauni .... tu ką , pirmą kartą matai tokį puošimą , visi žurnalai pilni jais  doh.gif .

Tikrai ne pirma karta schmoll.gif Galvojau gal padaret, kad atrodo kaip tikras tongue.gif

Stiklo sukes, sviestinis sarlot kremas, marcipanas

user posted image
Atsakyti
gitule kokia zolyte bigsmile.gif man neiseina tokia vesli ir ryski ax.gif
kice, labai grazi roziu spalva, kokie dazai ir koks spalvos pavadinimas 4u.gif
Atsakyti
Davdija,
jau tavo tortukas 25m kazkas wub.gif wub.gif wub.gif
o gal gali parodyt su kokia formele darai tas gelytes? ax.gif
Atsakyti
Kokie točiukai blink.gif bigsmile.gif Sužavėjo Asseni meili begemotuko ir žirafiuko draugija thumbup.gif , O Cipciuko tortai bigsmile.gif ir kitų mergaičių gražumėlis. Et, gaila tokius kūrinius valgyti.
Vakar vyriškoj kompanijoj sudorotas prie alaus lotuliukas.gif Jogurtinis su vaisiais, MMG.
user posted image
Irgi jogurtinis, MMG, miniatiūrinis.
user posted image
Atsakyti
Vėl derlinga savaitės pabaiga rolleyes.gif

Asseni, Cipciuk, Daividija, Kirbe - nuostabūs tortai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

gitule, graži žolytę, fainuolės mašinytės 4u.gif O kuo ir kam tu jas pabarstei?

Neli, gražus tortas su raštais thumbup.gif O baltam turbūt per plonai iškočiojai masę ar blogai išlyginai tortą mirksiukas.gif

Tortas lėktuvų mėgėjui smile.gif :

user posted image

Viduje - šokoladinis tortas su braškėmis. Papuošimai - sald. masė, šokol. sald. masė, aisingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 17 balandžio 2010 - 09:10
Savaitgalis, savaitgalis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Migle
wub.gif

Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2010 04 16, 19:51)

1. Kokios gelytes grazios  wub.gif
2. Labai originalus  bigsmile.gif  O kaip tuos zelinius sparnelius padarei?

Is vielutes issilanksciau sparnelius,tada pasidariau stipru zelatino tirpal,uzmerki sparneli,jis pasidengia tokia plevele,istrauki ir palieki dziuti,kai isdziuva atrodo kaip permatomas popierius,jei ideti dazu bus spalvoti.

QUOTE(kersiene @ 2010 04 17, 06:47)
Davdija,
jau tavo tortukas 25m kazkas  wub.gif  wub.gif  wub.gif
o gal gali parodyt su kokia formele darai tas gelytes? ax.gif

Gelytes darytos su sitom formelem-viduriukasuser posted image ir tie krasteliai-user posted image,podariau po dvi gelytes ir sudejau,jos gaunasi tusciavidures.
QUOTE(Migle79 @ 2010 04 17, 07:08)
Vėl derlinga savaitės pabaiga rolleyes.gif

Asseni, Cipciuk, Daividija, Kirbe - nuostabūs tortai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

gitule, graži žolytę, fainuolės mašinytės 4u.gif O kuo ir kam tu jas pabarstei?

Neli, gražus tortas su raštais thumbup.gif O baltam turbūt per plonai iškočiojai masę ar blogai išlyginai tortą mirksiukas.gif

Tortas lėktuvų mėgėjui smile.gif :

kaip visada-atvirukas bigsmile.gif
Atsakyti