Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Aciu, mergaites 4u.gif

Daividija, nesu tavo mergickai kompanija smile.gif

Undinele
Medaus su zele, beze, aisingas, maripanas, undinele MMG

user posted image
user posted image

Ir geliu krepselis
Kad as dar kada nors pinciau krepsi doh.gif
Trapios teslos tortas su iv. kremais, MMg, Cipciuko zoles. Tortas siandien nuvaziavo i Baltarusija doh.gif Krepselis 2-ju spalvu, horizontalios baltos, vertikalios salotines, ir dar pora eiliu yra salotiniu, tik, deja, nuotraukoje nesimato

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 17 balandžio 2010 - 11:02
Sveikos,
kurios cia tortas? Pazistama tokio nori, gal galetumete man i az telefoniuka savo smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 04 17, 10:55)
Sveikos,
kurios cia tortas? Pazistama tokio nori, gal galetumete man i az telefoniuka savo smile.gif

Cia Musu Cipciukelio auksarankes tortas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 17 balandžio 2010 - 10:59
gal kas jos tel nr kur turite? susiradau albuma, bet tikriausiai akla esu - nerandu ..
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 04 17, 11:32)
Aciu,  mergaites  4u.gif

Ir geliu krepselis
Kad as dar kada nors pinciau krepsi  doh.gif
Trapios teslos tortas su iv. kremais, MMg, Cipciuko zoles. Tortas siandien nuvaziavo i Baltarusija doh.gif Krepselis 2-ju spalvu, horizontalios baltos, vertikalios salotines, ir dar pora eiliu yra salotiniu, tik, deja, nuotraukoje nesimato

Nu jau krepselio grozis!!! wub.gif o geles! blush2.gif ziurejau ziurejau....
Atsakyti
Klausykit, gal laikas atkurti pagyrų puodą, aš ten turėčiau ką įdėti, nes čia man jau nebeįkandami tortų pavyzdžiai sudėlioti, nebesuprasi, ar čia valgomi, ar atvirutiniai, tiesiog fantastiškai gražūs, Miglė, Asseni, Cipciukas, Neramuolė, Kice, Neli doh.gif jau bijau, kad visų ir nesuminėsiu, super, fantastika, merginos kaip faina, kad Jūs tokios esat 4u.gif

niu kol pagyrų puodo nėra, pateršiu eterį...

kuklus, puoštas grietinėle ir MMG tortas draugių susitikimui... viduje baltų biskvitų ir vyšniųų varškės grietinėlės pertepimas....
user posted image

nuoširdžiausia padėka Meduolytee'i už visokeriopą pagalbą darant man pirmą kartą šitą ale lagaminą...tortas snikers....MMG...

user posted image

Šokoladinis tortas su varške...šokoladas ir trupinukai, figūrėlė iš marcipano

user posted image

dabar šitas, nežinau kaip Jūs taip gražiai padarot sijonus lėlėms iš biskvitinių tortų, man čia grynų gryniausia varpinė doh.gif pasakykit kaip padaryti gražiai.... šitam kritikos tai ir pati negailiu doh.gif blush2.gif tragedija ne formavimas man iš biskvitinio, viduje baltas biskvitas ir vyšninis varškės pertepimas...

user posted image
Atsakyti
Asseni, gal galetum issamiau papasakoti, kaip darei tas raudonas geles is krepselio, uzburianciai jos atrodo wub.gif

Olesta, pasidarbavai is peties thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 04 17, 11:19)

dabar šitas, nežinau kaip Jūs taip gražiai padarot sijonus lėlėms iš biskvitinių tortų, man čia grynų gryniausia varpinė  doh.gif  pasakykit kaip padaryti gražiai.... šitam kritikos tai ir pati negailiu  doh.gif  blush2.gif  tragedija ne formavimas man iš biskvitinio, viduje baltas biskvitas ir vyšninis varškės pertepimas...

As barbiu biskvitus kepu tokiuose puoduose, tad nieko nereikia formuot, tik tepi ir iskart gaunasi puikiausias sijonas.

user posted image

Va tokia vakar padariau. Pas mane barbiu sezonas. jau ketvirta per savaite.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 04 17, 08:32)
Aciu,  mergaites  4u.gif

Ir geliu krepselis
Kad as dar kada nors pinciau krepsi  doh.gif

Nu va,tavo undinele tai kaip undinele,akys labai grazios,rankos tau matau nedreba lotuliukas.gif
O kas su krepseliu,sunku pint buvo????Bet laaabai grazus thumbup.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 04 17, 09:19)
Klausykit, gal laikas atkurti pagyrų puodą, aš ten turėčiau ką įdėti, nes čia man jau nebeįkandami tortų pavyzdžiai sudėlioti, nebesuprasi, ar čia valgomi, ar atvirutiniai, tiesiog fantastiškai gražūs, Miglė, Asseni, Cipciukas, Neramuolė, Kice, Neli  doh.gif  jau bijau, kad visų ir nesuminėsiu, super, fantastika, merginos kaip faina, kad Jūs tokios esat  4u.gif

Jau kam kam o tau tai reiketu apie pagyru puoda patylet,sitokius tortaus padarai thumbup.gif
Miskouoga,labai grazios tavo barbes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2010 04 17, 08:08)
gitule, graži žolytę, fainuolės mašinytės 4u.gif O kuo ir kam tu jas pabarstei?

Taigi varna, norejau trupuciuka pablizginti ir vietoj to, kad i degtine truputi blizgucio iberciau ir perbraukciau as teptuku blizgucius patepiau doh.gif Gadina cia jie biski vaizda, bet tortas jau suvalgytas biggrin.gif
Koooks tavo torto grozis - atvirukas bigsmile.gif

QUOTE(daividija @ 2010 04 17, 09:28)
Is vielutes issilanksciau sparnelius,tada pasidariau stipru zelatino tirpal,uzmerki sparneli,jis pasidengia tokia plevele,istrauki ir palieki dziuti,kai isdziuva atrodo kaip permatomas popierius,jei ideti dazu bus spalvoti.

Aciukas 4u.gif

QUOTE(Asseni @ 2010 04 17, 09:32)
Aciu,  mergaites  4u.gif

1.Undinele
2.Ir geliu krepselis

1. Labai grazu wub.gif
2. O jau geles krepselyje kaip tikros, dievazi thumbup.gif Ziurejau ziurejau, ziurejau ziurejau... fantastika wub.gif

Olesta, labai grazus tortukai, lagaminas koks superinis thumbup.gif Ir barbe laaabai grazi, tik biski klubus reikejo apipjaustyt 4u.gif
Atsakyti
va čia tai suprantu, va čia tai barbės thumbup.gif bet aš neturiu tokių puodų, o apipjautyti nedašuto, kol buvo suteptas, atrodė, kad viskas bus gerai, o kai uždėjau masę, pasimatė, kad ne, nu pasimokysiu kitam kartui, jei supykusi bedarysiu visai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 04 17, 13:10)
va čia tai suprantu, va čia tai barbės  thumbup.gif  bet aš neturiu tokių puodų, o apipjautyti nedašuto, kol buvo suteptas, atrodė, kad viskas bus gerai, o kai uždėjau masę, pasimatė, kad ne, nu pasimokysiu kitam kartui, jei supykusi bedarysiu visai  blush2.gif

Praeis piktumai ir darysi dar ne viena barbe biggrin.gif
man tai dar nepasitaike nei vienos, bet kazkaip as ju ir nenoriu tongue.gif
Atsakyti