Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2010 04 17, 22:48)
2 pakelių turėtų pakakti, na, nuo torto aukščio irgi priklauso, bet šiaip su pilna norma apsidengia nemažas plotelis  4u.gif

Ačiū 4u.gif
o 2 pokeliai tai čia atitinka 200 g, ar ne? nes aš būtent du pokelius po 100 g ir turiu, bet tai iš jų galvoju daryt atskirus elementus atskyrus spalvas, nes padengimui tai ten netinka tas spalvų miksas g.gif tai va ir galvoju, kad padengimui turbūt reiktų nusipirkt vienspalvių iš Saldžių majų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2010 04 17, 23:05)
Ačiū  4u.gif
o 2 pokeliai tai čia atitinka 200 g, ar ne? nes aš būtent du pokelius po 100 g ir turiu, bet tai iš jų galvoju daryt atskirus elementus atskyrus spalvas, nes padengimui tai ten netinka tas spalvų miksas  g.gif tai va ir galvoju, kad padengimui turbūt reiktų nusipirkt vienspalvių iš Saldžių majų  rolleyes.gif

iš atskirų elementų??? niu žiūrint, kas per mintis, gali ir nepakakti 200 g g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

norėčiau parodyti savo antrą 3D tortuką (neskaitant pinigų maišo bei sumuštinių su ikrais) rolleyes.gif

Avinukas smile.gif :
user posted image

Viduje - tortas "Pasaka". Papuošimai - šokoladinė sald. masė, bezė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 17 balandžio 2010 - 22:51
kur..... kur čia tortas??? blink.gif blink.gif blink.gif turbūt neįtikėčiausias, ką yra tekę apskritai matyti blink.gif blink.gif blink.gif leisk paklausti, kaip išformavai???? blink.gif kaip apdengti galvą tokiam, nu mistika ne kitaip - REIŠKIU SUSIŽAVĖJIMĄ IKI KAULŲ ČIULPŲ wacko.gif ne, nu čia iš nerealiųjų serijos, dabar Cipciukas prisikels susirinks vainikus, ir vėl apsiklos antkapiu.... aukščiausio lygio meno kūrinys .... neeee, nesutelpa man mano kaulinėj dėžutėj toks nerealus reikalas...... jezuusiaaaaaa, o kaip jį papjauti?????? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 04 17, 23:11)
kur..... kur čia tortas???  blink.gif  blink.gif  blink.gif turbūt neįtikėčiausias, ką yra tekę apskritai matyti  blink.gif  blink.gif  blink.gif leisk paklausti, kaip išformavai????  blink.gif kaip apdengti galvą tokiam, nu mistika ne kitaip - REIŠKIU SUSIŽAVĖJIMĄ IKI KAULŲ ČIULPŲ  wacko.gif ne, nu čia iš nerealiųjų serijos, dabar Cipciukas prisikels susirinks vainikus, ir vėl apsiklos antkapiu.... aukščiausio lygio meno kūrinys .... neeee, nesutelpa man mano kaulinėj dėžutėj toks nerealus reikalas......  jezuusiaaaaaa, o kaip jį papjauti??????  sad.gif

Ačiūūūūūūū 4u.gif

Formuoti 3D tortą ne tiek sunkus, kiek ilgai užtrunkantis, krupštumo reikalaujantis darbas rolleyes.gif Bent jau man taip pasirodė mirksiukas.gif
Iš pradžių pertepiau lakštus, kai jie susigėrė, pradėjau formuoti kūną bei galvą. Kojas ir apvalumus dariau iš "bulvytės". Vėliau viską pertepiau sviestiniu kremu ir padengiau beze.
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 04 17, 22:11)
kur..... kur čia tortas???  blink.gif  blink.gif  blink.gif turbūt neįtikėčiausias, ką yra tekę apskritai matyti  blink.gif  blink.gif  blink.gif leisk paklausti, kaip išformavai????  blink.gif kaip apdengti galvą tokiam, nu mistika ne kitaip - REIŠKIU SUSIŽAVĖJIMĄ IKI KAULŲ ČIULPŲ  wacko.gif ne, nu čia iš nerealiųjų serijos, dabar Cipciukas prisikels susirinks vainikus, ir vėl apsiklos antkapiu.... aukščiausio lygio meno kūrinys .... neeee, nesutelpa man mano kaulinėj dėžutėj toks nerealus reikalas......  jezuusiaaaaaa, o kaip jį papjauti??????  sad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Migleeeee, as gal pusvalandi ziurejau i ekrana ir negalejau atsigaut blink.gif blink.gif blink.gif Tobulai tortus puosi, dar tokio nera teke matyti. Jeeetus, kazkas is fantastikos srities karsta.gif Platinines rankas turi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2010 04 17, 23:51)
Sveikos, merginos,

norėčiau parodyti savo antrą 3D tortuką (neskaitant pinigų maišo bei sumuštinių su ikrais) rolleyes.gif

Avinukas smile.gif :

Viduje - tortas "Pasaka". Papuošimai - šokoladinė sald. masė, bezė.

QUOTE(Olesta @ 2010 04 18, 00:11)

user posted imageuser posted imageuser posted image .... nieko tas Ciupciukas neatsikėlė ....apsivertė ant kito šono ir toliau numirė ...... nu visko mačiau Migle79 , bet tokio pas tave dar nebuvo ....user posted imageuser posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 04 18, 00:11)

Migle nerealu, tikroviška, nepaprastai gražu wub.gif wub.gif !!! taip nesimiega, o pamačius tokį šedevrą tikrai neužmigsiu blink.gif pritariu Olestai, o kaip ji prapjauti???? unsure.gif man nekiltų ranka...
Atsakyti
nu sakau, toks jau nekaltas visas rolleyes.gif pasidėčiau ir neduočiau niekam tokio pjauti blush2.gif gal pasigailėjęs auskiniais pinigėliais pradėtų purtytis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dieve ir šįryt pirma mintis nubudus - Miglės tortas, manęs va prašo draugė 3D Disnėjaus Vini pohh'o, aš purtausi kaip nežinia kas, čia ne mano nosiai toks tortas, kitas vertus, o kaip jį pjauti verysad.gif man tokių visokių gyvūnėlių gaila wub.gif
Atsakyti
Migle, nu pamačius tavo grožį galvoju ir koks durnumas man užėjo pačiai bandyt tortą puošt doh.gif aš dar net tų saldainių nenusipirkau puošimui, bet jau pradedu galvot, kad gal man jų ir nebereikia lotuliukas.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 04 17, 23:44)
iš atskirų elementų??? niu žiūrint, kas per mintis, gali ir nepakakti 200 g g.gif

oi, kai paskaičiau kaip aš ten vakar miegodama surašiau blink.gif , tai net pačiai pasidarė nebeaišku biggrin.gif Nors, manau, tavo atsakymas yra tai, ko man reikėjo cool.gif . Ta prasme, užmanymas yra labai paprastas ir elementarus: noriu apdengti visą tortą saldainių mase, ir paskui ant tos masės dar uždėti kokių gėlyčių ar šiaip kokių baibokų (nelygu kas gausis lotuliukas.gif ). Tai va šitie baibokai ir būtų tie atskiri elementai apie kuriuos kalbėjau blush2.gif Bet jiems 'žaliavos' aš jau turiu, dabar reikia dar pagrindui nusipirkt. Ir tikiuosi, kad iki kol darysiu tortą daugiau į šitą temą nebelysiu, nes kai pamatai tokius šedevrus kaip Miglės, išgaruoja bet koks ryžtas unsure.gif
Atsakyti
miglė wub.gif wub.gif wub.gif įsimilėjau tavo tobulybę-kaip žaislinis wub.gif wub.gif wub.gif ir kaip tokį padaryt doh.gif ir paskuj suvalgyt doh.gif ... nu nepaliauji tu mūsų stebinus.
o iš cipciuko tai prisijuokiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2010 04 17, 21:04)
tavo tie dziubukai labai graziai stovi  ,as bandziau daryt man tyzta  doh.gif

vadinasi pudros permazai idedi wink.gif pamegink daugiau ideti ir pamaisius su sakute pakelk dziubuka ir ziurek ar jis bliuksta ar stovi smile.gif jei netycia pudros padauginsi, gali lasiuka vandens ipilti smile.gif

Migle79, jau tu mus apgaudineji, pasodini koki aviniuka ir sakai, kad tortas tongue.gif o, jei rimtai, tai neina akiu atitraukti, toks mielas ir svelnus atrodo wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 18 balandžio 2010 - 08:15