Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2010 04 14, 10:22)
o kaip dėl ganašo??? šokoladinio??? su katrčiuoju šokoladu padarius, manau gautųsi laisvai  ax.gif

Sviestinis kremas elastingesnis nei ganasas, labiau blizga
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 04 14, 12:05)
Sviestinis kremas elastingesnis nei ganasas, labiau blizga

o kaip padaryti ta sviestini sokoladini krema?
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2010 04 14, 11:15)
o kaip padaryti ta sviestini sokoladini krema?

sviestas :sokoladas, proporcijos 1:1
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 04 14, 12:21)
sviestas :sokoladas, proporcijos 1:1

plakti, lydyti, ką daryti??? g.gif
Atsakyti
merginos, niekaip nesuprantu kodel man neiseina cukrines geles? jau kelinta karta darau, o rezultatas tas pats verysad.gif kriokti norisi
dedu 3 saukstus vandens, 1 su kaupu zelatinos ir cukraus pudra.
Kai reikia kocioti, tai kociojasi sunkiai (o gal taip ir turi buti?). Po pirmuju ziedlapiu ispaudimo norint teslos likucius suminkyti tenka pluseti is peties, nes tesla visa trupupa doh.gif Gal per daug cukraus pudros? nes kai isdziuna, tai kai kurie lapeliai suskilineja. Kaip pas jus siame procese?
Atsakyti
Meduvė, aš tokiu atveju dedu daugiau želatinos (mikrobanginėj išsilydau).

Merginos, žiurėkit kas man pasidarė su MMG.. gražiai lygiai apsidengė,bet dar nepabaigus puošti pradėjo raukšlėtis visas tortas, MMG tiesiog ištižo blink.gif čia medutis, apteptas grietinėle. Grietinėle aptepiau prieš dengiant MMG, gal čia klaida? ar per storas grietinėlės sluoksnis?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2010 04 14, 12:52)
Merginos, žiurėkit kas man pasidarė su MMG..  gražiai lygiai apsidengė,bet dar nepabaigus puošti pradėjo raukšlėtis visas tortas, MMG tiesiog ištižo  blink.gif  čia medutis, apteptas grietinėle. Grietinėle aptepiau prieš dengiant MMG, gal čia klaida? ar per storas grietinėlės sluoksnis?


Grietineleje daug dregmes ir bet kokia mase ant jos istirps.
rase mergaites, kad dengia torta mase ant grietineles, bet tikrai turetu buti ji sustingus, bent pries is vakaro aptepta.


Zinok, as is vis nepatarciau deti bet kokia mase ant grietineles, nesvarbui ar ji is vakaro aptepta ar ne, tuo labiau forminiu tortu.
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2010 04 14, 11:22)
plakti, lydyti, ką daryti???  g.gif

Na, Olesta, ale tu paklausei.
Sokolada reikia islydyti, sviesta isplakti, sujungti su atvesusiu sokoladu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 14 balandžio 2010 - 13:10
Ačiū , Asseni, kitą kart jau žinosiu 4u.gif
Atsakyti
niu neveikia smegenai, tai ką daryt lotuliukas.gif

Mergaitės, ateina šiltasis metų sezonas, grietinėlė ims krėsti baikas, todėl išjungiam žiemos sezoną ir jungiam sviestinių kremukų ir bulvyčių sezoną 4u.gif 4u.gif 4u.gif teisingai Asseni sako, ant lygaus torto su grietinėle visko dengiant nutinka, o ant forminių dar didesnė rizika, taip kad nepatingim plakti sviestinių kremų, kad ir kaip nesinorėtų jų dėti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o bulvytė tai biskvito gabaliukai/trupinukai sumaišyti su kremu ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2010 04 14, 14:43)
o bulvytė tai biskvito gabaliukai/trupinukai sumaišyti su kremu ?  blush2.gif

ir dar plaktas sviestas, bet turi nebūti jokių gumuliukų, tirlienė tokia tiršta, kad padengi ir lygu lygu...
Atsakyti
Sveikutes. O sakykit kai torta padengi MMG mase su gliukoze ar galima ji det i saldytuva blush2.gif
Klausiu, nes ruosiuos kept meduti, apdengsiu sviestiniu kremu ir desiu mase (bandysiu, nes tai bus su mase pirmas lotuliukas.gif blynas lotuliukas.gif ), labai noriu kad pavyktu, vaiko prasymas- kempiniukas, zinoma copy darysiu is jusu kepejeliu. biggrin.gif
Atsakyti