Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2010 04 19, 08:08)
Dalyte, , ne taip jau ir toli, tereikia apačias užtvarkyti be klosčių ir jau bus wow  thumbup.gif nueik iš viršutinę papuošimų temą kuri be komenatrų,ten yra įdėtas dengimo video, arba youtube.com pasižiūrinėk šį ir panašius video, man jie labai pagelbėjo, kai pradėjau dengti tortus  4u.gif o kas viduje torto  ax.gif  4u.gif

aciu 4u.gif

paziurejau... reikia ne tokioje leksteje daryti kaip as dariau, labai nepatogu ten su tais krastais...

viduje medutis ax.gif
Atsakyti
Merginos,

radau internete, kaip suformuoti 3D tortą - pingviną. Gal daugeliui taps aiškiau iš šių vaizdų apie ką aš kalbėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2010 04 19, 21:36)

user posted image
Juodasis miskas,pastiliazas ir aisingas

Kas cia ant sito torto uzdeta, niekaip nesuprantu g.gif
Atsakyti
Nu mergaitės bigsmile.gif kartojuos turbūt tukstantąjį kartą, bet nerealūs tortai blink.gif
Kaip tokius padaryt g.gif

O čia mano paprastučiai, pirmą kartą dariau aplikaciją, patiko, tik rankelės dar neįgudusios. Viduj tortas su varškės kremu, dengta pastilažu.

user posted image

O čia pirmas makvynas, formuotas taip pat iš torto su varškės kremu, dengta žastilažu.
Angel 1203, tavo mašiniuko tokia graži raudona spalva, tokia ryški, kokiais dažais išgaut tokią spalvą, ar į masę dėjai, ar ant viršaus dažei? Nes aš į masę dėjau Cypciuko miltukus, bet tokia ryški nesigavo, gal pamažinau? g.gif

user posted image
Atsakyti
Niu va kokie fainuoliai thumbup.gif puikiai padirbėjai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 04 19, 21:37)
ant rudos užtepk mėlynos ir bus juoda, o čia būtų užtekę  Tau kokio Rūtos fabrikėlio saldainiuko į vidų vyzdžiams 4u.gif

Olesta, sitai mikei vyzdziu nereikia, ji uzsimerkus wink.gif
as tokia dariau irgi interneta radau
va cia maniske
Atsakyti
Atsiprašau už nesupratingumą 4u.gif
Atsakyti
rekaliuke, gražūs tortukai thumbup.gif aš makvynui naudoju skystus iš maisto instituto pirktus dažus 4u.gif super gerai nudažo, tik tiek, kad man jie iš principo nepatinka, kad skysti, bet pačios spalvos intensyvumas liuksiškas thumbup.gif
Atsakyti
atrodo - kodel negaletu kokia maxima uzsipirkti pora tonu maistiniu dazu? Juk graibyte isgraibytu is parduotuviu.. o dabar - toooks deficitas.. doh.gif
Atsakyti
Rasyte gal galetume susiskambint man reikia gegužes pabaigoje
krikštynu torto labai jau nenoriu iš parduotuves pirkti
jei gali parašyk i až
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 04 20, 09:23)
atrodo - kodel negaletu kokia maxima uzsipirkti pora tonu maistiniu dazu? Juk graibyte isgraibytu is parduotuviu.. o dabar - toooks deficitas..  doh.gif

tai dar tokiam vilniuj ar kaune įmanoma gaut, bet kituose miestuose tikrai baisulinis deficitas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 04 20, 09:23)
atrodo - kodel negaletu kokia maxima uzsipirkti pora tonu maistiniu dazu? Juk graibyte isgraibytu is parduotuviu.. o dabar - toooks deficitas..  doh.gif

dazu radau
cia ir cia Cia visko
Internete tikrai gali rast dazu, tik pinigu turek. Aisku i maxima nulekt ir nusipirkt asmeniskai man butu greiciau blush2.gif
Atsakyti