Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Merginos gal kuri atsakys 4u.gif Ar galiu beze puost ant grietineles?? ir kiek mazdaug kiausiniu reikia sitokiam papupsimui, tortukas 22 skersmens user posted image
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2010 04 20, 19:15)
Merginos gal kuri atsakys 4u.gif  Ar galiu beze puost ant grietineles?? ir kiek mazdaug kiausiniu reikia sitokiam papupsimui, tortukas 22 skersmens

jeigu grietinėlė bus pastingdyta per naktį, tai gal ir laikysis, bet šiaip aptepk sviestiniu kremuku, jei bezuoti nori 4u.gif 2-3 baltymų tokiai saulutei sočiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 20 balandžio 2010 - 18:23
QUOTE(Olesta @ 2010 04 20, 19:22)
jeigu grietinėlė bus pastingdyta per naktį, tai gal ir laikysis, bet šiaip aptepk sviestiniu kremuku, jei bezuoti nori  4u.gif 2-3 baltymų tokiai saulutei sočiai  4u.gif

Aciu, tada jei nelaikys, reikia kazka kito galvot, nes laiko per nakti lakyt nera g.gif
Atsakyti
o kaip tokias pereinamas spalvas isgaut saulutes spygliukam?
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 04 20, 19:44)
o kaip tokias pereinamas spalvas isgaut saulutes spygliukam?

Kiek as supratau tai yra purksta su dazais blush2.gif
Atsakyti
taip papurškaliauta tenais 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, kas kwepete torcoiuka kaip krepsinio kamuoli g.gif
Na niekaip neandu doh.gif gal galite foto ideti?:?:
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2010 04 20, 20:46)
sveikutes, kas kwepete torcoiuka kaip krepsinio kamuoli  g.gif
Na niekaip neandu doh.gif  gal galite foto ideti?:?:

prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2010 04 20, 19:28)
Aciu, tada jei nelaikys, reikia kazka kito galvot, nes laiko per nakti lakyt nera  g.gif

megink su aisingu, jis turetu laikyti ant grietineles, tik grietinele reiktu negausiai aptepti smile.gif siek tiek palaikyk kokia valndziuke aptepus grietinele, kad virsus vos apdziutu ir gali dziubuoti aisingu smile.gif as visus tortus aisingu tieietineles dziubuoju smile.gif
Atsakyti
dabar kuri skaito tai nenugriukit nuo taburetkiu tongue.gif . Geda klaust blush2.gif , bet neatsirenku kas per MMG mase, kaip ji ruosiama? Esu dar zaliuoke sioj srity blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2010 04 20, 21:08)
dabar kuri skaito tai nenugriukit nuo taburetkiu tongue.gif . Geda klaust blush2.gif , bet neatsirenku kas per MMG mase, kaip ji ruosiama? Esu dar zaliuoke sioj srity blush2.gif  doh.gif

viršutinė papuošimų tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2010 04 20, 20:08)
dabar kuri skaito tai nenugriukit nuo taburetkiu tongue.gif . Geda klaust blush2.gif , bet neatsirenku kas per MMG mase, kaip ji ruosiama? Esu dar zaliuoke sioj srity blush2.gif  doh.gif

QUOTE(spyglis2 @ 2010 04 20, 20:22)
viršutinė papuošimų tema 4u.gif

Ne visi supranta, kas čia per viršutinė tema. Bent jau aš ne iš kart įkirtau blush2.gif
Va čia prašom MMG http://www.supermama...?...78104&st=96
Ir čia pačios autorės puslapy http://kristi.erdves...o_gliukoze.html
Atsakyti