Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 04 21, 21:47)
Bet tas šampaninis tortas toks kalantis į galvą, kad oi oi oi, vakar bedarydamas kremą tiek prisiragavau, kad paskui miegot nuėjeu  lotuliukas.gif



Kokia sampe pylei? Padeklas is kur, reikia man tokio labai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 04 21, 20:47)

Man vat klausimas iškilo, kaip padaryti, kad vaisiai esantys ant torto, blizgėtų ir neapvystų???  g.gif



parasysiu kaip as dariau ax.gif kai papuosi torta vaisiais, juos sepeteliu aptepi zelatina (tirpinta, jau atsalusia), manes niekad nenuvyle, parduotuvese maciau kazkas panasaus buna 4u.gif
Atsakyti
Ar yra galimybė "sumikštinti" kažkaip pastilažą? Dariu pagal Cipsiuko receptą, bet matyt per kietą padariau ir ji skilinėja iš kraštų kočiojant verysad.gif Kažin, ar naują gamintis, ar galima dar šitą kažkaip pataisyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2010 04 22, 00:26)
Kokia sampe pylei? Padeklas is kur, reikia man tokio labai. g.gif



Šampaną pyliau saldų, tik nepamenu kokiu pavadinumu buvo g.gif O padėklas tai iš bazės, kur Cipciukas reklamavo thumbup.gif

Laimita Labai didelis Tau ačiū 4u.gif
Atsakyti
Zaismingas stiklas - nerealu 4u.gif Jauciu, visus vaisius jau Jolka suvalge, kol iki cia atejau. A nors viena braske liko? biggrin.gif
Del zelatinos. As tai perku ta bespalve zele blizgesiui ir kaip Laimita su teptuku aptepu vaisius.
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo |kyo: 22 balandžio 2010 - 08:52
QUOTE(naitas @ 2010 04 21, 18:50)


na nerodo man ten kokios formeles.... g.gif

Žaismingas Stiklas-super tortas....labai skaniai atrodo,o tas šampaninis tai vilioja mane,nes dar niekada nedarius.....
del vaisiu aptepimo yra spec. žele pirkti...ten tokie milteliai su vandeniu atsiskiedžia ,po to reikia užvirinti ir teptuku aptepti...labai gražiai blizga ir vaisiai neapvysta.....man labiausiai bespalve patinka.....
Atsakyti
Garantuoju tikrai esi matęs prie visų želių ir kvapiukų, būna opirkti pakučiais tokių Tortengus pakučių, labai lengvai pasidaro, greitai stingsta, ir skonių visokių yra, galima daryti su vandeniu, jei noris spalvotos, su sultimis, jau kelis kartus naudojau ir šiandien arba ryut naudosiu, nes irgi gaminsiu vaisiais puoštą, ir šampaninį darysiu tada su tuo pudingu, ačiū 4u.gif tik aš vanilinį turiu, kaip pagal receptą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2010 04 22, 08:18)
Ar yra galimybė "sumikštinti" kažkaip pastilažą? Dariu pagal Cipsiuko receptą, bet matyt per kietą padariau ir ji skilinėja iš kraštų kočiojant verysad.gif Kažin, ar naują gamintis, ar galima dar šitą kažkaip pataisyt? g.gif

ipilk aliejaus i mase ir netgi gali kocioti ne ant krakmolo, o ant aliejaus smile.gif
Atsakyti
nezinau ar klausimas cia ar i meducio tema rasyti, bet gal kas patars, jei puosiu cipciuko meduti grietinele, tai vis tiek pirma sutepus palaukti, kol susigers, o tik tada puosti ? nes dar gali pasesti susigerus ? jei i sita klausima atsakymas TAIP, tai ar galima issiplakti tuo paciu metu grietinele, bet papuosimui ja laikyti isplakta pvz saldytuve, o kai jau susigers tada imti ir puosti ? blush2.gif siandien tieiosg gaminu is 1/3 normos tortuka sveciams, nedaug ten tos grietineles reikes, tai tingiu kombaina jungti, o ir nelabai issiplaks mazas kiekis jame doh.gif
Atsakyti
Kiek vaisių bigsmile.gif imčiau šitą torčiuką wub.gif

Klausimukas: apjuosiant tortą atlasine juostele, kaip sujungti kraštus? aisingu?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Lenkiuosi prieš jūsų fantaziją ir talentą puošiant tortus, ale aš kitoj eilėj stovėjau, kai Dievulis juos dalino blush2.gif

Nu bet vis tiek atnešu savo dukrytės tortą gimtadieniui darželyje, į kurį sudėjau visą širdį wub.gif

user posted image

Viduje Medutis, boružėlės iš Meian masės su gliukoze, apdengta Meian cukrine mase (nes man ji kažkodėl gavosi gerokai elastingesnė, nei bandymas su gliukoze g.gif ).

Atsakyti