Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

ar tinka sitos formeles ramunems daryti g.gif
http://www.sugarshac...ointed_set_of_3
Atsakyti
gerbera/ramunė 4u.gif

Labai šiltas vaikiškas torčiukas, nu kad dar būtum gėlyčių padėliojus wub.gif wub.gif wub.gif bet pati idėja fantastinė thumbup.gif jei galima kopjuosiu 4u.gif
Atsakyti
jolka nebuk apzora, prasom apsidalint vaisiais, zaismingo stiklo tortas jau taip skaniai atrodo, as ir torto ne tik vaisiu noreciau wub.gif

darse ideja kopinu ir as, kuklutis bet tikrai neprastas thumbup.gif
Atsakyti
Darsė, kuklus ir mielas torčiukas thumbup.gif vaikams tikrai patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Darse, kuklutis, gražutis thumbup.gif
Mūsų darželyje vaikai tenkinasi šakočiais, nes yra griežtas ne kepiniams su pertepimais ir pan. rolleyes.gif
Atsakyti
pas mus irgi darze negalima tortu schmoll.gif

o del tortu grazumo, tai gal kam pasirodys, kad as nerasau pagyru, nes man negrazu, tai zinokite taip nera, tiesiog nebeturiu zodziu isreiksti visu cia esamu tortu sukelta susizavejimo busena blush2.gif lotuliukas.gif tai, kad visu tortai grazus ir puosnus puikiausia irodo ne pagyros surasytos, o sedejimas temoje nuo ryto iki vakaro doh.gif lotuliukas.gif
jau vyras sako, kad man biski cik cirik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 04 22, 06:21)
Šampaną pyliau saldų, tik nepamenu kokiu pavadinumu buvo  g.gif O padėklas tai iš bazės, kur Cipciukas reklamavo  thumbup.gif

Laimita Labai didelis Tau ačiū  4u.gif

y sveikata mirksiukas.gif tokiems vyrams kaip tu tik padet ir padet, nes tu- nykstanti rusis biggrin.gif 4u.gif gaminanciu vyru dar yra, bet tik ne tortus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2010 04 22, 13:30)
pas mus irgi darze negalima tortu  schmoll.gif

o del tortu grazumo, tai gal kam pasirodys, kad as nerasau pagyru, nes man negrazu, tai zinokite taip nera, tiesiog nebeturiu zodziu isreiksti visu cia esamu tortu sukelta susizavejimo busena  blush2.gif  lotuliukas.gif tai, kad visu tortai grazus ir puosnus puikiausia irodo ne pagyros surasytos, o sedejimas temoje nuo ryto iki vakaro  doh.gif  lotuliukas.gif
jau vyras sako, kad man biski cik cirik  doh.gif

pas mus irgi į daržą neleidžia tortų cool.gif

mano vyras jau apsiprato cool.gif vakar vakare net nustebęs klausė, kaip čia šį savaitgalį torto nekepsiu lotuliukas.gif apskritai, dabar mano visa šeima įtraukta į tortus, jei kokį gražų užmatau, tuoj kviečiu ir rodau, o sūnus pats geriausias ekspertas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Darsė,2010 04 22, 11:54]
Sveikos 4u.gif

Nu bet vis tiek atnešu savo dukrytės tortą gimtadieniui darželyje, į kurį sudėjau visą širdį wub.gif

Labai fainiai sugalvojai su tom boruzelem,saunuole 4u.gif

[quote=Bomba,2010 04 22, 14:30]

o del tortu grazumo, tai gal kam pasirodys, kad as nerasau pagyru, nes man negrazu, tai zinokite taip nera, tiesiog nebeturiu zodziu isreiksti visu cia esamu tortu sukelta susizavejimo busena blush2.gif lotuliukas.gif

Man lygiai taip pat,jau net nebezinai kaip pradeti girti kai kuriuos drinks_cheers.gif ,bet labai smagu kai kazkas bando pirmus kartus ir taip puikiai pavyksta thumbup.gif

ZaismingaStiklas,man aplamai labai patinka naturaliai puosti tortai,labai labai gaiviai,skaniai ir vasariskai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 04 22, 09:58)
Garantuoju tikrai esi matęs prie visų želių ir kvapiukų, būna opirkti pakučiais tokių Tortengus pakučių, labai lengvai pasidaro, greitai stingsta, ir skonių visokių yra, galima daryti su vandeniu, jei noris spalvotos, su sultimis, jau kelis kartus naudojau ir šiandien arba ryut naudosiu, nes irgi gaminsiu vaisiais puoštą, ir šampaninį darysiu tada su tuo pudingu, ačiū  4u.gif tik aš vanilinį turiu, kaip pagal receptą  smile.gif

O koki pudinga naudoji?As niekur nerandu pudingo kurio nereikia virti g.gif
Atsakyti
Stai ka sumeistravau vietoj saulutes blush2.gif user posted image
Taip noriu "atkalt" rankele ant visokiu dzibutu, bet dar oi kiek man toli blush2.gif
Atsakyti
Stikle, laaaabai gaiviai ir skaniai atrodo bigsmile.gif Noreciau dabar gabalo rolleyes.gif
Ir su boruzelem, ir su gelyte labai grazus wub.gif
As torta su vaisiais aptepiau dekorgeliu, labai graziai blizgejo smile.gif
Atsakyti