Red69, wow kiek daug valgomų tortų
ir tikrai dailių
o ko nikai skiriasi
Ačiū
Nick'ai skiriasi,nes šiame forume jau gan seniai esu užsiregistravusi,o foto imtos iš Fotki.com,ten dedu viską,ką gaminu,taip pat ir kitam forume mano toks nick'as,tai taip ir gavosi
http://public.fotki....saulis/yasmin2/
Va,čia viskas mano,nuotraukos tikrai nevogtos
Beje,pataisau,tame rožiniame torte,gėlytės ir drugeliai vafliniai,sumaišiau netyčia ...
Nick'ai skiriasi,nes šiame forume jau gan seniai esu užsiregistravusi,o foto imtos iš Fotki.com,ten dedu viską,ką gaminu,taip pat ir kitam forume mano toks nick'as,tai taip ir gavosi
http://public.fotki....saulis/yasmin2/
Va,čia viskas mano,nuotraukos tikrai nevogtos
Beje,pataisau,tame rožiniame torte,gėlytės ir drugeliai vafliniai,sumaišiau netyčia ...
QUOTE(naitas @ 2010 04 24, 14:53)
kaip kokios gėjės
QUOTE(red69 @ 2010 04 24, 15:05)
Laba diena,
Na,va keletą įmečiau jūsų įvertinimui,kurie man labiausiai patiko ir labai atsiprašau,jeigu ne taip sukėliau foto,aš tai darau pirmą kart šiame tinklalapyje,dar nemoku,bet ateityje prisižadu išmokti
Na,va keletą įmečiau jūsų įvertinimui,kurie man labiausiai patiko ir labai atsiprašau,jeigu ne taip sukėliau foto,aš tai darau pirmą kart šiame tinklalapyje,dar nemoku,bet ateityje prisižadu išmokti
vau kaip gražu ir žavu.....visi labai labai gražus,kruopščiai padaryti...labai patiko tas su sausainiuku vamzdeliais aplink šonus apdetas....
Kaktusai tai vaaaaaauuuuuuu
gink Dieve, nemanau, kad vogtos, pas mus jau yra viena kepėjėlė, kuri dviem nikais naudojasi, tik aš baisiai ciekava
red69 šikarni Taviškiai tortai, labai su pistoletu patiko ir tie apdėti lazdelėm
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 04 24, 18:21)
jau nepyk, bet labai
Man tas žodis baisiai fainas, o iš to fainumo ir su klaidom parašiau
Bet jau ištaisiau savo klaidas
Bet jau ištaisiau savo klaidas
QUOTE(red69 @ 2010 04 24, 14:05)
O štai mano "šedevrai"
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 04 24, 14:10)
O viespate kiek tortu
ir kokie grazus 
Mergaitės, jūs visos šaunuolės
Red69, tai atvėrei skrynią- kiek prikaupus grožybių
Aš šiandien nulipdžiau namų vartojimui Medutį:

Paprastas- na, aš dar nesubrendus sudėtingiems papuošimams
Už tai XXL dydžio- nulipdytas iš 10 lakštelių
Šonai puošti trupiniais, viršuje- Meian cukrinė masė (nu nedraugauju aš su gliukoze
) ir šiek tiek grietinėlės
Red69, tai atvėrei skrynią- kiek prikaupus grožybių
Aš šiandien nulipdžiau namų vartojimui Medutį:

Paprastas- na, aš dar nesubrendus sudėtingiems papuošimams
Už tai XXL dydžio- nulipdytas iš 10 lakštelių
Šonai puošti trupiniais, viršuje- Meian cukrinė masė (nu nedraugauju aš su gliukoze
red69, kiek torčiukų gražių