Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Red69, wow kiek daug valgomų tortų thumbup.gif ir tikrai dailių thumbup.gif o ko nikai skiriasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 24 balandžio 2010 - 14:12
na ir tortu grazumas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū ax.gif
Nick'ai skiriasi,nes šiame forume jau gan seniai esu užsiregistravusi,o foto imtos iš Fotki.com,ten dedu viską,ką gaminu,taip pat ir kitam forume mano toks nick'as,tai taip ir gavosi blush2.gif

http://public.fotki....saulis/yasmin2/
Va,čia viskas mano,nuotraukos tikrai nevogtos mirksiukas.gif

Beje,pataisau,tame rožiniame torte,gėlytės ir drugeliai vafliniai,sumaišiau netyčia ...
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 04 24, 14:53)

kaip kokios gėjės laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif beje pasieme jau ta torta su gejem.....nu ir nieko su šypsena išsineše...matyt močiute nelabai žino kas tos gejes ir patenkinta liko anukem.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(red69 @ 2010 04 24, 15:05)
Laba diena,

Na,va keletą įmečiau jūsų įvertinimui,kurie man labiausiai patiko ir labai atsiprašau,jeigu ne taip sukėliau foto,aš tai darau pirmą kart šiame tinklalapyje,dar nemoku,bet ateityje prisižadu išmokti  4u.gif

vau kaip gražu ir žavu.....visi labai labai gražus,kruopščiai padaryti...labai patiko tas su sausainiuku vamzdeliais aplink šonus apdetas.... thumbup.gif
Atsakyti
Kaktusai tai vaaaaaauuuuuuu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
gink Dieve, nemanau, kad vogtos, pas mus jau yra viena kepėjėlė, kuri dviem nikais naudojasi, tik aš baisiai ciekava blush2.gif 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
red69 šikarni Taviškiai tortai, labai su pistoletu patiko ir tie apdėti lazdelėm thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽaismingaStiklas: 24 balandžio 2010 - 17:36
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 04 24, 18:21)
red69 šikrani Taviškiai tortai, labai su pistoletu patiko ir tie apdėti lazdelėm  thumbup.gif

jau nepyk, bet labai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tas žodis baisiai fainas, o iš to fainumo ir su klaidom parašiau lotuliukas.gif
Bet jau ištaisiau savo klaidas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(red69 @ 2010 04 24, 14:05)
O štai mano "šedevrai" blush2.gif  ax.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 04 24, 14:10)
O viespate kiek tortu  blink.gif ir kokie grazus  blink.gif

blink.gif nu tikrai. Kur taip ilgai slėpėt tiek gražių tortų? smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, jūs visos šaunuolės 4u.gif

Red69, tai atvėrei skrynią- kiek prikaupus grožybių thumbup.gif

Aš šiandien nulipdžiau namų vartojimui Medutį:

user posted image

Paprastas- na, aš dar nesubrendus sudėtingiems papuošimams lotuliukas.gif
Už tai XXL dydžio- nulipdytas iš 10 lakštelių rolleyes.gif
Šonai puošti trupiniais, viršuje- Meian cukrinė masė (nu nedraugauju aš su gliukoze schmoll.gif ) ir šiek tiek grietinėlės ax.gif
Atsakyti
red69, kiek torčiukų gražių blink.gif blink.gif thumbup.gif
Atsakyti