Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Fortuncike, o su tvorele neprivargai bigsmile.gif jetus kokio dailumo tas Tavo krepšelis, fantastika thumbup.gif toks seilę tąsinantis... kiek sunaudojai masės ir kokio skersmens čia tortukas???
Atsakyti
Atėjau ir aš pasirodyti su savo pirmu taip puoštu tortu ax.gif
Vidus Rafaelo svajonė, puošta pastilažu (Cipciuko) ir aisingu bei pabarstukais (kad vaikai turėtų ką veikt biggrin.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 04 24, 23:24)
O šita želatina, jei ją taip galima pavadinti, stingdina kivius???  g.gif 
Kažkur skaičiau, kad su kiviais galima kažką padaryti, kad juos želė sustingdintų... tik nepamenu ką...  g.gif

vat butent šita želatina tinka ir kiviam ir visiem kitiem vaisiam......
Atsakyti
Ačiū mergaitės 4u.gif
Fortuncike, labai dailus krepšelis wub.gif Kaip man jie patinka, bet vis bijau pint doh.gif
Ilja, gražus tortukas wub.gif tik aisingui daugiau pudros reikėjo.
QUOTE(Elentari @ 2010 04 25, 00:10)
wub.gif O gal kartais pafotografavot, kaip darėt?

Na ne, nebuvo kam fotografuot, bet principas kaip su boružėle, tik veiduką bandžiau labiau išformuot, man dar trūksta putlesnių žandukų ax.gif
Atsakyti
kokiu tortuku uzderejo thumbup.gif super, labiausia eziukas istrigo, kokks grazuolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 04 24, 23:24)
O šita želatina, jei ją taip galima pavadinti, stingdina kivius???  g.gif 
Kažkur skaičiau, kad su kiviais galima kažką padaryti, kad juos želė sustingdintų... tik nepamenu ką...  g.gif

Jei neklystu, juos reikia virintu vandeniu užplikyti, bet nesu tikra g.gif

Fortuncike, oho koks torčiukas bigsmile.gif tikrai buvo darbo su rožytėmis ir pynimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 04 25, 08:26)
Fortuncike, o su tvorele neprivargai  bigsmile.gif  jetus kokio dailumo tas Tavo krepšelis, fantastika  thumbup.gif  toks seilę tąsinantis... kiek sunaudojai masės ir kokio skersmens čia tortukas???

ačiū, nesitikėjau tokio įvertinimo blush2.gif tortas 24 cm skersmens, o masę dariau iš vienos porcijos, liko kažkiek. Beja tvorelę tikrai lengviau ir greičiau sekėsi pinti, nei rožes. smile.gif

QUOTE(rekaliuke @ 2010 04 25, 09:47)

Fortuncike, labai dailus krepšelis  wub.gif  Kaip man jie patinka, bet vis bijau pint  doh.gif

4u.gif nebijok, nėra sunku, man visai patiko. mirksiukas.gif

QUOTE(neli @ 2010 04 25, 11:59)

Fortuncike, oho koks torčiukas bigsmile.gif tikrai buvo darbo su rožytėmis ir pynimu thumbup.gif

4u.gif
Atsakyti
Sveikos, esu naujoke,prisiziurejusi jusu grozybiu susigundziau sunelio pirmajam gimtadieniui iskepti pati tortuka, tai per velykas pirma karta kepiau pabandymui. Tad iskilo man keleta klausimeliu, tikriausiai jums pasirodys jie kvailoki, bet kadangi siame reikale as zalia tai.... ax.gif ax.gif ax.gif
1. Del figureliu dazymo. Ar mases gabaliukus reikia iskarta nudazyti ar galima teplioti paskui teptuku? Turiu Americolor dazus.
2. Kaip paskui prie mases jas pritvirtinti, priklijuoti ar kaip? Ir visokius pabarstukus ir t.t.

ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsiprasau uz tokius klausimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indreta @ 2010 04 25, 12:20)
Sveikos, esu naujoke,
Atsiprasau uz tokius klausimus  4u.gif

Dažyti masę gali iš karto, arba paskui, kaip nori. O klijuojasi detalės degtine, kiaušinio baltymu, vandeniu, spec. klijais, aisingu galima.
Atsakyti
laba diena,
turiu klausimą: pirmą kartą bandau daryti rožes iš šokolado. kur įeina medus ir sokoladas. ištirpinau garų vonelėje šokoladą, įpyliau dirbtinį medų ir ką? išmaišiau, o jis man nesušoko į gabalą, o pavirto į trupinius. na, sumaigiau jį į gumulą ir į šaldytuvą. kaip manote, man ten gausis kažkas ar iš kart mest lauk? nes papuošimus noriu ryt daryti...
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 04 25, 12:33)
Dažyti masę gali iš karto, arba paskui, kaip nori. O klijuojasi detalės degtine, kiaušinio baltymu, vandeniu, spec. klijais, aisingu galima.

Aciu labai uz pagalba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, Jusu visu tortai nuostabus thumbup.gif Kai kuriems net truksta zodziu apibudinti, tiesiog kartais pagalvoji-ar jie tikrai valgomi 4u.gif
Uz sio tortuko konsultacija dekoju Jolkai999, ACIU 4u.gif
Toki dariau pirma karta, viduje Rafelo, papuosimas-sokoladine saldainiu mase, aisingas, sviestinis kremas Sarlot. Varda rasiau gal kokius 3 kartus, tai viena raide negerai, tai kita... doh.gif niu niekaip nesigavo normaliai uzrasyti blush2.gif
Klaidas zinau, kita karta tikiuosi pavyks geriau ax.gif

user posted image
Atsakyti