Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos šaunuolės 4u.gif

kelis mėn jau varvinu seilę į jūsų grožybes... pačiai pamėgint nedrąsu... bet kai neradau kas kaune man padarytų tortą unsure.gif tai teko griebtis pačiai darbo.. ačiū visom už temose išsakytus patarimus biggrin.gif padėjo labai ir va koks gavosi mano pirmas torčiukas.. faina buvo su juo pažaist... lepsusų daug, bet kaip pirmam kartui tai esu labai savim patenkinta biggrin.gif
viduj cipciuko medutis bigsmile.gif tikrai labai skanus thumbup.gif prisiragavau apipjaustinėdama lotuliukas.gif tikiuos ir mano sūnui patiks biggrin.gif

Sėkmės visoms darbuose 4u.gif nerealius grožius darot mirksiukas.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
akvilyte thumbup.gif labai grazi masinyte thumbup.gif
Atsakyti
Moterys, merginos, kurios naudojat figureliu lipdymui marcipana is Dasitos, ar esat patenkintos? Niekaip nenuvaziuoju iki ten nusipirkt ir isbandyt.

Delonoj labai geros kakavos pirkau, tamsi tokia, labai geras sokoladinis biskvitas gavosi thumbup.gif

AKVILYTE, masiniukas labai grazus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskouoga: 16 balandžio 2010 - 11:21
QUOTE(miskouoga @ 2010 04 16, 12:20)
Moterys, merginos, kurios naudojat figureliu lipdymui marcipana is Dasitos, ar esat patenkintos? Niekaip nenuvaziuoju iki ten nusipirkt ir isbandyt.

Delonoj labai geros kakavos pirkau, tamsi tokia, labai geras sokoladinis biskvitas gavosi  thumbup.gif
AKVILYTE, masiniukas labai grazus  wub.gif

Kaip tik is ten uzsakyma darysiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2010 04 16, 11:20)

mano pries tai idetam torte su madagaskaru marcipanas figureliu is Dasitos
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 04 16, 11:55)
Mano madagaskaras

Eina sau bigsmile.gif Nu bet kruopštumas neišpasakytas bigsmile.gif Kai atsibos tortus kept, galėsit eit kokia keramike dirbt rolleyes.gif

QUOTE(Asseni @ 2010 04 16, 12:03)
Ir ramaškės, tetos 60-mečiui. Sokoladinis vanilinis su vysniomis, persikais ir sokoladiniu kremu. MMG, aisingas, Cipciuko zole ir lapeliai. Aciu Jum Cipciuk  4u.gif

Man šito stliaus labai gražūs wub.gif O gėlytės iš Ciciuko cukrinės?Jos kietos pasidaro ane? Nes aš darau iš pastilažo, tai gaunasi storokos, o kai išploninu, tai vėl nebegražu, o Jūsų labai gražios 4u.gif

QUOTE(akvilyte @ 2010 04 16, 12:05)
.. lepsusų daug, bet kaip pirmam kartui tai esu labai savim patenkinta  biggrin.gif 
viduj cipciuko medutis  bigsmile.gif  tikrai labai skanus  thumbup.gif  prisiragavau apipjaustinėdama  lotuliukas.gif  tikiuos ir mano sūnui patiks  biggrin.gif

Labai gražu 4u.gif

Aš naudoju, man patinka 4u.gif Tik nedaug dar lipdžius, kitos gal daugiau atsiliepimų duos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2010 04 16, 11:39)
O gėlytės iš Ciciuko cukrinės?Jos kietos pasidaro ane?

ne,gelytes is MMG
Atsakyti
Asseni, nu tas asilas su liutu nerealus thumbup.gif jau tie issiepti dantys taip linksmai atrodo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Asseni super tortai!! man abu labai gražūs, šaunuolė
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 04 16, 11:55)

nu ir kokiu budu tuos liuto gaurus taip suciupinet doh.gif kol viena priklijuoju, kita nulenkiu blink.gif
Papildyta:

as naudoju- man viskas ciki- neturiu ka jam prikist ax.gif
Atsakyti
Tas su ramaskem wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 04 16, 13:27)
Tas su ramaskem  wub.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti