Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(gitule @ 2010 04 15, 10:56)

Medutis, sokoladine aplikacija, sviestinis sarlotes kremas:

Oho Gitule pasidarbavai šauniai. Aviukas Šonas kaip iš filmuko. O jau žolytės dailumas. Nu jau specė-profė žolytės esi, ne kitaip. 4u.gif
Atsakyti
Oi mergytės, kai širdis nori atsigauti tereikia užeit į šią temą bigsmile.gif Nu kokie grožiai, visų be išimties thumbup.gif

O čia mano kamuolys pievelėje biggrin.gif viduj rafaelo biskvitai su varškės kremu, puošta grietinėle, gėlytės iš pastilažo.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 04 15, 11:32)
Oho Gitule pasidarbavai šauniai. Aviukas Šonas kaip iš filmuko. O jau žolytės dailumas. Nu jau specė-profė žolytės esi, ne kitaip. 4u.gif

Aciukas blush-anim-cl.gif

rekaliuke, grazus torciukas wub.gif 4u.gif
Atsakyti
rekaliuke tortukas labai fainas, tik kitą kart gali ir į tas mažiukes gelytes viduriuką padaryt wink.gif
Atsakyti
tai vis kuriat, tai vis kepat - šaunuolės, gražūs tortai, dailūs papuošimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Kirbe už atasakymą,tik per vėlai paskaičiau. Jaučiu jau prisidirbau user posted image padariau šonus su trupiniais o va su viršum kybau,niekai nesumąstau ką daryt.Gal liet tirpintą šokoladą su grietinėle g.gif gal neištiš??ar geriau grynu varyt?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamy5 @ 2010 04 15, 13:18)
Ačiū Kirbe už atasakymą,tik per vėlai paskaičiau. Jaučiu jau prisidirbau  user posted image    padariau šonus su trupiniais o va su viršum kybau,niekai nesumąstau ką daryt.Gal liet tirpintą šokoladą su grietinėle  g.gif  gal neištiš??ar geriau grynu varyt??  biggrin.gif

tiktu tau ant virsaus is sokolado voratinkly daryt ir tada deti gelytes ar pa. 4u.gif
Atsakyti
taigi pasidaryk šokoladinės glazūros: 100 g šokolado, šaukštas sviesto, šaukštas grietinėlės ir apliek, tik ne karštu, nes kiek matau viršų kremu aptepus turi... ir šiaip pirma viršų reikėjo susitvarkyti, paskui šonus 4u.gif bet manau skonis nei vaizdas nenukentės, beje šonai labai gražiai padaryti trupinukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2010 04 15, 09:56)
Oho, kaip ispudinga  bigsmile.gif  O jau roooozes  wub.gif
Nu kaip tu nesupranti, jis juk madam laukia  biggrin.gif

Kirbe, labai grazu  thumbup.gif

Koks dailus dvejetukas  bigsmile.gif

Daividija, tavo su bateliu ir su undinele NEREALUS  bigsmile.gif  wub.gif

Medutis, sokoladine aplikacija, sviestinis sarlotes kremas:

Kokia zolyteeee daili,super thumbup.gif ir avyte kaip tikra..
QUOTE(rekaliuke @ 2010 04 15, 11:00)
Oi mergytės, kai širdis nori atsigauti tereikia užeit į šią temą  bigsmile.gif  Nu kokie grožiai, visų be išimties  thumbup.gif

O čia mano kamuolys pievelėje  biggrin.gif  viduj rafaelo biskvitai su varškės kremu, puošta grietinėle, gėlytės iš pastilažo.

Grazus tortas,saunuoles,taip graziai zolyte padarot thumbup.gif
Atsakyti
įdedu savo, rafaelo, puošta MMG kuri buvo TRAGIŠKA.... per kietą aš ją pasidarius buvau, vos apdengt spėjau ir sustingo... ir marcipanas. nu šiaip man tai gražu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 04 15, 15:19)
įdedu savo, rafaelo, puošta MMG kuri buvo TRAGIŠKA.... per kietą aš ją pasidarius buvau, vos apdengt spėjau ir sustingo... ir marcipanas. nu šiaip man tai gražu.

Nu tikrai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 04 15, 16:19)

thumbup.gif Ir man gražu. Labai mėlyna spalvytė graži wub.gif
Atsakyti