Įkraunama...
Įkraunama...

Dizaineriai, maketuotojai ir pan...

Jooo, turbut reikia jau atostogu ... biggrin.gif
Atsakyti
taaip kai viskas krinta iš rankų ir nebelieka idėjų net paprasčiausioms užduotims pats laikas imti atostogas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikarma @ 2010 09 17, 18:38)
Sveikos mergaiciukes, dizaineres 4u.gif
Ka darot, kai kurybineje veikloje pristinga ideju, kai tas ideju generatorius stringa ...?

Oj neklausk, kaip buna tada blogai kai galvele tuscia... doh.gif ir dazniausiai tai atsitinka kai gauni koki rimtesni darbeli. Ar tada uzsiblokuoja viskas ar kas cia daros, bet... bun provals unsure.gif
Atsakyti
sveikos, maketuotojos,noriu paklausti kiek kainuotų sukurti neįmantrų logo? smile.gif
Atsakyti
Jau antra savaitė galvoju, kad reikia atsisakyti maketuotojos darbo g.gif Ale ką aš veiksiu? unsure.gif Darbe klaida iki klaidos, skubėt reikia, o dar ir pačiai viską sužiūrėti... Dar ir iš užsakovo medžiaga blogai sumaketuota gauta. doh.gif Kaip neišprotėti?!!! bash.gif stupid.gif fool.gif cray.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2010 10 18, 18:07)
Jau antra savaitė galvoju, kad reikia atsisakyti maketuotojos darbo  g.gif Ale ką aš veiksiu?  unsure.gif Darbe klaida iki klaidos, skubėt reikia, o dar ir pačiai viską sužiūrėti... Dar ir iš užsakovo medžiaga blogai sumaketuota gauta.  doh.gif Kaip neišprotėti?!!!  bash.gif  stupid.gif  fool.gif  cray.gif  cry.gif

console.gif mirksiukas.gif imk atostogas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2010 10 18, 18:07)
Jau antra savaitė galvoju, kad reikia atsisakyti maketuotojos darbo  g.gif Ale ką aš veiksiu?  unsure.gif Darbe klaida iki klaidos, skubėt reikia, o dar ir pačiai viską sužiūrėti... Dar ir iš užsakovo medžiaga blogai sumaketuota gauta.  doh.gif Kaip neišprotėti?!!!  bash.gif  stupid.gif  fool.gif  cray.gif  cry.gif

labukas mergaites 4u.gif pries beveik 2 metukus buvo tokios nuotaikos doh.gif ir ka, gime pagrandukas wub.gif ir va jau antri metai su savo mazium leidziu dieneles, oi kaip gerai atsitraukti ax.gif tik va ziema sueis jau 2 metukai ir teks vel kazkaip kabintis i darbus doh.gif ir atejau ieskodama likimo draugiu, mat esu dizainere ir is darbo is kurio isejau i atostogas greiciausiai nebepavyks grizti, ir vel viskas nuo pradziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mere @ 2010 10 19, 20:09)
labukas mergaites  4u.gif pries beveik 2 metukus buvo tokios nuotaikos  doh.gif ir ka, gime pagrandukas  wub.gif ir va jau antri metai su savo mazium leidziu dieneles, oi kaip gerai atsitraukti  ax.gif tik va ziema sueis jau 2 metukai ir teks vel kazkaip kabintis i darbus  doh.gif ir atejau ieskodama likimo draugiu, mat esu dizainere ir is darbo is kurio isejau i atostogas greiciausiai nebepavyks grizti, ir vel viskas nuo pradziu  doh.gif

O kodel nepavyks gryst?? g.gif bankrutavo firma?
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2010 10 20, 18:31)
O kodel nepavyks gryst??  g.gif bankrutavo firma?

ejau kaip tik pasibendrauti su sefu ax.gif tai taip ir supratau, kad nebelabai laukia, nes darbu pamazeje, aisku kiti zmones dirba, ir esu dar su mazu vaiku, kuris daznai sirgs doh.gif na suprantu as ji, kaip ir jokiu pretenziju neturiu ax.gif patirties turiu, tik va sunku vel is naujo kazka pradet, po pertraukos unsure.gif ir pasvajoju kaip smagu butu niekam nebetarnaut wub.gif tik bijau kad neturesiu tiek uzsakymu kad galetume issilaikyt verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos , ar priimsit i savo rata :-)
dirbu dizainere visai neseniai, gyvenimas priverte prisimint studijas
gal galit kas patart ar kokia nuoroda numest kaip su iliustratorium paruost spaudai , siaip viska kaip ir padarau gerai bet vis neuztikrinta ir islenda kartais
ir nezn ar gerai foto kai isikeliu paruosiu spaudai :-(
o su mintim labai gerai prikuriu visko gan greit , beja visom patariu ikvepimo iekoti filmuose gatvej, zurnaluose bet kur , as turiu tokia knyga sasvini ka pamatau nufotografuoju, isplesiu is zurnalo laikrascio ka spatinka idomu , o kai pritruksta minciu vartau ir paciai gimsta, jkiu budu neplagijuoju :-) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mija_mm @ 2010 11 02, 18:43)
sveikos , ar priimsit i savo rata :-)
dirbu dizainere visai neseniai, gyvenimas priverte prisimint studijas
gal galit kas patart ar kokia nuoroda numest kaip su iliustratorium paruost spaudai , siaip viska kaip ir padarau gerai bet vis neuztikrinta ir islenda kartais
ir nezn ar gerai foto kai isikeliu paruosiu spaudai :-(
o su mintim labai gerai prikuriu visko gan greit , beja visom patariu ikvepimo iekoti filmuose gatvej, zurnaluose bet kur , as turiu tokia knyga sasvini ka pamatau nufotografuoju, isplesiu is zurnalo laikrascio ka spatinka idomu , o kai pritruksta minciu vartau ir paciai gimsta, jkiu budu neplagijuoju :-) verysad.gif

na as ruosiu spaudai Indizaino programoje, Iliustratoriu naudoju visokiems grafiniams dalykeliams, o po to isikeliu i Indizaina mirksiukas.gif nes jis juk tam ir skirtas 4u.gif
Atsakyti
Labukas dizaineres ;P

as va jau kaip puse metu baigus interjero apipavidalitoja specialybe.. darbo nera.. smile.gif tenka nieko neveikti biggrin.gif
Visur reikia patirties.. o as jau greit pamirsiu ,kaip programkem dirbti.. sad.gif
vat..tokie mano reikalai.. smile.gif o kaip Jums su darbais? daug uzsakimu? smile.gif
Ar imanoma siais laikais prasibrauti i sita sfera..bent padejeju biggrin.gif ?
Atsakyti