Įkraunama...
Įkraunama...

Dizaineriai, maketuotojai ir pan...

Sveikos, aš norėjau dėl įdomumo pasiklausti - kokios jūsų darbo sąlygos? Na pavyzdžiui, maniškis darbo kompiuteris - labai silpnas ir senas, programoms teturiu tik 2 laisvus GB vietos, kompas stringa, lūžinėja, darbai būna prapuola. Valdžia seniai žino - bet nėra pinigų. Taip pat pati esu ir korektorė - jei klaida lieka - gaunu velnių. Taip pat neturime spalvoto spausdintuvo - niekada nematau bent jau spalvinio maketo varianto. Kompiuteryje neviską pamatysi - o juodai atsispausdinus irgi esmės nematai. Taip pat pastoviai gaunu velnių dėl pačio dizaino ne iš užsakovų - o iš administracijos. Užsakovai dažniausiai būna patenkinti, o administracijai vis kas nors netinka. Dar ir valdžiai turiu įtikti, ne tik užsakovui. Na nemanau, jog maketuoju labai gerai, bet dirbant tokiomis sąlygomis, tai tikrai baigiu prarast pasitikėjimą savimi. O šiuo metu pakeisti darbą sunkoka. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2010 11 04, 16:42)
Sveikos, aš norėjau dėl įdomumo pasiklausti - kokios jūsų darbo sąlygos? Na pavyzdžiui, maniškis darbo kompiuteris - labai silpnas ir senas, programoms teturiu tik 2 laisvus GB vietos, kompas stringa, lūžinėja, darbai būna prapuola. Valdžia seniai žino - bet nėra pinigų. Taip pat pati esu ir korektorė - jei klaida lieka - gaunu velnių. Taip pat neturime spalvoto spausdintuvo - niekada nematau bent jau spalvinio maketo varianto. Kompiuteryje neviską pamatysi - o juodai atsispausdinus irgi esmės nematai. Taip pat pastoviai gaunu velnių dėl pačio dizaino ne iš užsakovų - o iš administracijos. Užsakovai dažniausiai būna patenkinti, o administracijai vis kas nors netinka. Dar ir valdžiai turiu įtikti, ne tik užsakovui. Na nemanau, jog maketuoju labai gerai, bet dirbant tokiomis sąlygomis, tai tikrai baigiu prarast pasitikėjimą savimi. O šiuo metu pakeisti darbą sunkoka.  unsure.gif

blink.gif kokiam cia jus mieste dirbat g.gif na panasiom salygom dirbau gal astuonis metus atgal, nezinojau kad dar taip buna doh.gif o siaip NETIKEKIT ka administracija sako, jie kad tik moket maziau hihihi.gif bandykit dairytis kito darbo, as siusdavau visur CV, atsiras to darbo mirksiukas.gif gal kaip tik kokia vietele laukia bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mere @ 2010 11 04, 17:04)
blink.gif kokiam cia jus mieste dirbat  g.gif na panasiom salygom dirbau gal astuonis metus atgal, nezinojau kad dar taip buna  doh.gif o siaip NETIKEKIT ka administracija sako, jie kad tik moket maziau  hihihi.gif bandykit dairytis kito darbo, as siusdavau visur CV, atsiras to darbo  mirksiukas.gif gal kaip tik kokia vietele laukia  bigsmile.gif  biggrin.gif

Pritariu, jog netikek administracija, jei klientai patenkinti tai ir viskas yra gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2010 11 05, 15:08)
Pritariu, jog netikek administracija, jei klientai patenkinti tai ir viskas yra gerai  drinks_cheers.gif

ir užsakovais tikėt nebūtina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2010 11 05, 16:10)
ir užsakovais tikėt nebūtina  biggrin.gif

drinks_cheers.gif aha svarbiausia savim tiket biggrin.gif
Atsakyti
help.gif help.gif kaip persaugoti cs5 indesigno failą į cs4?
cs4 yra "interchange" kai exportini, o ant cs5 neberandu, gal kitur kur nukišta? ką daryti? doh.gif
Atsakyti
Sveiki,
va noriu pasiguosti verysad.gif
ishdirbau 23 metus ir nebenoriu nieko. Viskas tashkas.
esiu ieshkoti darbo bilekokio tik ne su menu ir ne su dizainu.
dabartine valdzia nuleido man ant galvos "virshininke" lituaniste, kuri CD nuo DVD neskiria o ir isivaizduoja kad viska sugeba bei nurodineja kur ka ir kaip daryti.
ta proga uzhmusha mano iniciatyva, baigia "ishoperuoti" kurybishkuma, suminde ir sutrype mano pasitikejima savo jiegom.
kai pasijutau kaip nulis, nebenoriu daugiau dirbti.
kitos isheities kaip pakeisti darba nematau.

sory, kad cia pratrukau....
Atsakyti
QUOTE(Chokoladka @ 2010 11 07, 13:39)
Sveiki,
dabartine valdzia nuleido man ant galvos "virshininke" lituaniste, kuri CD nuo DVD neskiria o ir isivaizduoja kad viska sugeba bei nurodineja kur ka ir kaip daryti.
ta proga uzhmusha mano iniciatyva, baigia "ishoperuoti" kurybishkuma, suminde ir sutrype mano pasitikejima savo jiegom.

Oj kaip aš tave suprantu... Ir aš pradedu šitaip galvoti. Nors pradirbau tik 6 metus, o tu visus 23! Yra ir pas mane darbe, kurie viską užmuša. Aš manau, jei jau davedė iki tokio lygio, gal ir tikrai verta pakeisti darbą. Ypatingai jei yra kur išeiti. Šiais laikais su darbais sunkoka. Aš pati vis siuntinėju CV, tik neįsivaizduoju kuo galėčiau dirbti, kur galėčiau persiorientuoti. Laikykis! friends.gif
Atsakyti
Kai viskas taip uznervuoja, tai mintis keisti viska is pagrindu artodo, kaip vienintelis isganymas. Ech...buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikarma @ 2010 11 07, 18:19)
Kai viskas taip uznervuoja, tai mintis keisti viska is pagrindu artodo, kaip vienintelis isganymas. Ech...buna  4u.gif

Va jau šiandien vėl apninka tokios mintys. Klaidų palikau blanke. Nors pati maketavau. 2 kartus skaičiau ar viskas gerai, ir man atrodė kad viskas gerai. Ech verysad.gif Išgėriau vaistų nuo nervų ir dabar lauksiu kol atlėks rėkt.
Atsakyti
QUOTE(Chokoladka @ 2010 11 07, 13:39)
Sveiki,

console.gif ech kaip suprantu tave...sedziu motinystes atostogose po 10 m. darbo sioje srityje ir bijau pagalvot kas bus sugryzus... nesuprantu kodel kiti tai nori menkinti kitus??? g.gif paskutiniame darbe ir buvo vadybininku, kuriems atrode, jog jie ismano ir supranta daugiau nei patys dizaineriai. Bet as visada padarydavau kelis variantus: viena pagal vadybininka, kita - klienta, o trecia pagal save. Ir dazniausiai pasirinkdavo mano variantus.

QUOTE(cacukas @ 2010 11 08, 10:30)
Va jau šiandien vėl apninka tokios mintys. Klaidų palikau blanke. Nors pati maketavau. 2 kartus skaičiau ar viskas gerai, ir man atrodė kad viskas gerai. Ech  verysad.gif Išgėriau vaistų nuo nervų ir dabar lauksiu kol atlėks rėkt.

console.gif

Paskutini kart kai dariau brosiura, tai ir man su klientu, deja, nepavyko susikalbet ir apkaltino nemokšiškumu... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Ech, kodėl maketuotojų dalia pastoviai nervuotis ir būti aprėktiems? g.gif
Atsakyti