Rašau Jums su prašymu ir nroėjimu gauti Jūsų patarimų ir minčių kaip man elgtis. Mano gyvenimas sugriuvo per vieną dieną, vieną vakarą, vieną minutę...niekam to nelinkėčiau. Draugauju su vaikinu 3 metus ir 7 mėnesius. daugiau nei 2 metus gyvenome drauge. viskas buvo tikrai idealu. aplnikiniai žavėjosi mumis ir mes, rodo, buvom laimingi. šį šeštadienį tik gryžome iš Turkijos iš savo išsvajotojų atostogų. viskas buvo gerai: nesipykome, nesiriejome, jokių priekaištų., mylėjomės kaip bepročiai ir džiaugėmės vienas kitu. o pirmadienį jau turėjome labai nemalonų pokalbį, kuriame išgirdau jį sakant: "aš noriu pagyventi atskirai, nes nesu tikras ar tave myliu ar tiesiog esu pripratęs prie taves. šiuo metu aš nežinau pats ko noriu. noriu pabūt vienas ir suprasti, ar man reikia tavęs ar ne". Dar patikslino, kad mes nesiskiriambet tiesiog kuri laika pagyvensim atskirai.man tai buvo totalus šokas. išsikrausčiau pas draugę ir dabar svečiuojuosi ten. širdis plyšta pusiau. esu visiškam pasimetime... čia kaip iš giedro dangaus tokia jo naujiena. as esu užtikrinta, kad jį labai myliu ir tai mano žmogus, bet kaip man reikės išgyvent, jei jam manęs nereikės? gal Jūs man patarsite ar padėsite atsakyti į klausimą, kodėl jis taip pasielgė? ką man daryti...? palikti jį ramybėje ir laukti kol laikas viską sudėlios į savo vietas? aš nežinau ką jis galvoja, kodėl taip pasielgė, ar per dieną bent pagalvoja apie mane? nei parašo, nei paskambina.
Jei atvirai, esu visiškoj neviltį. man yra 22 metai, jam 27. manau suauges vyras turetu zinoti ko nori is gyvenimo ir is svao moters. gal jūs mane paprotinsit, kodel jis taip padarė ir t.t...
lauksiu jūsų patarimų ar tiesiog nuomonių