Įkraunama...
Įkraunama...

Jis nežino ko nori

QUOTE(_Simutee_ @ 2010 04 14, 14:26)
kaip man reikės išgyvent, jei jam manęs nereikės?

Jam jau Jūsų nereikia.
Bet, kaip sako Raga, išgyvensit. Visos išgyvenam.
Klausimas tik, kiek ir ko pasimokom...
Atsakyti
Nors žemiau yra analogiška tema ir ten parašiau analogišką žinutę, bet parašysiu ir čia:

Va čia visai neblogas straipsnis apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zarazna @ 2010 04 14, 18:05)
Nors žemiau yra analogiška tema ir ten parašiau analogišką žinutę, bet parašysiu ir čia:

Va čia visai neblogas straipsnis apie tai  mirksiukas.gif

Nžn... Nelabai man patrauklus atrodo vyras, mėgstantis "slėptis oloje"....
Atsakyti
Bet visi mes su "čūdais" ...
Atsakyti
o man atrodo, kad sioje situacijoje tik vyras zino atsakyma. Faktas tik vienas - kazkas jusu santykiuose buvo ne taip. Gal problema jame, o gal tavyje. bet kokiu atveju, poroje niekada nebuna vienas kaltas. Aisku, reikejo viska issiaiskinti pokalbio metu, tai nereiketu dabar kankinti saves klausimais ir paciai galvoti atsakymu. As patarciau pakviesti susitikti savo drauga ir uzduoti jam tuos klausimus, kuriuos uzdavei cia. Nes jei problema tavyje, tai tu juk negali pasikeisti nezinodama, ka keisti. O jei keisti nieko nenori, tada nera prasmes santykiu testi. Esi dar labai labai jauna ir dar viskas pries akis... (gal jaunyste cia ir pakiso koja)
Atsakyti
Nesuprantu zinto ko, kodel reikia ieskoti kaltu, o svarbiausia ieskoti problemas savyje. O gal tu probelmu nera, kaip ir meiles nera. Gyveno zmones, tol kol buvo gerai, vyrukas padare zesta, ilgalaikio romano gale abu pailsejo, atsisveikino. Tiesa pasakius is to kas parasyta, o parasyta mazai, negali sudaryti visumos, o jos ir sudaryti negali, nes zinai tik vienos puses vertinima. Truksta informacijos, tarkim, ar tas vyrukas kada nors zadejo temos autorei vestuves, kalbejo apie seima...

Neretai moterys prisigalvoja to ko net nebuvo. Bet kokiu atveju, tai gera gyvenimo pamoka, siulaus islaukti, gyventi pilnaverti savo gyvenima, nesilaidoti ir nelaukti nuosprendzio. Sprendima turite daryti jus, o ne jis, nes tai jusu gyvenimas.

Mane stebina, kaip jaunos paneles, pasirenka "saldytu kotletu" pozicija. Na nereikia buti visada tokiom pasiekiamom, kai vyrui uzeina upas uzkrimsti. Vyram patinka kates, kurios zino savo verte, gali parodyti nagucius, bet ir sugeba meiliai mamurkti.

Merginos, na kodel jus tenkina valdomu zmoniu vaidmuo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 balandžio 2010 - 18:01
QUOTE(_Simutee_ @ 2010 04 14, 13:26)
Sveikos moterys, panelės ir merginos:)
Rašau Jums su prašymu ir nroėjimu gauti Jūsų patarimų ir minčių kaip man elgtis. Mano gyvenimas sugriuvo per vieną dieną, vieną vakarą, vieną minutę...niekam to nelinkėčiau. Draugauju su vaikinu 3 metus ir 7 mėnesius. daugiau nei 2 metus gyvenome drauge. viskas buvo tikrai idealu. aplnikiniai žavėjosi mumis ir mes, rodo, buvom laimingi. šį šeštadienį tik gryžome iš Turkijos iš savo išsvajotojų atostogų. viskas buvo gerai: nesipykome, nesiriejome, jokių priekaištų., mylėjomės kaip bepročiai ir džiaugėmės vienas kitu. o pirmadienį jau turėjome labai nemalonų pokalbį, kuriame išgirdau jį sakant: "aš noriu pagyventi atskirai, nes nesu tikras ar tave myliu ar tiesiog esu pripratęs prie taves. šiuo metu aš nežinau pats ko noriu. noriu pabūt vienas ir suprasti, ar man reikia tavęs ar ne". Dar patikslino, kad mes nesiskiriambet tiesiog kuri laika pagyvensim atskirai.man tai buvo totalus šokas. išsikrausčiau pas draugę ir dabar svečiuojuosi ten. širdis plyšta pusiau. esu visiškam pasimetime... čia kaip iš giedro dangaus tokia jo naujiena. as esu užtikrinta, kad jį labai myliu ir tai mano žmogus, bet kaip man reikės išgyvent, jei jam manęs nereikės? gal Jūs man patarsite ar padėsite atsakyti į klausimą, kodėl jis taip pasielgė? ką man daryti...? palikti jį ramybėje ir laukti kol laikas viską sudėlios į savo vietas? aš nežinau ką jis galvoja, kodėl taip pasielgė, ar per dieną bent pagalvoja apie mane? nei parašo, nei paskambina.
Jei atvirai, esu visiškoj neviltį. man yra 22 metai, jam 27. manau suauges vyras turetu zinoti ko nori is gyvenimo ir is svao moters. gal jūs mane paprotinsit, kodel jis taip padarė ir t.t...

lauksiu jūsų patarimų ar tiesiog nuomoniųsmile.gif

Nu sakes, atrodo, kad apie mane rasai. Viskas tas pats, tik mes negyvenom kartu (tas neturi jokios reiksmes).
Viskas buvo beveik idealu, meile begaline, buvom laimingi, aplinkiniai mumis zavejosi, buvom isitikine, kad esam sutverti vienas kitam. As buvo jo "ideali" moteris. Jis irgi mano zmogus.
Staiga jam prireike "pertraukos", as paklausiau kiek ilgai. Mazdaug 2-3 savaites. Gerai. Prasom. Neskambinau, nerasiau, neieskojau, palikau ramybej. Atsirado. Asarodamas, ilgedamasis, myledamas. Ta karta pasakem- daugiau jokiu pertrauku, mes negalim vienas be kito. Nuo tada ir prasidejo. Kuri laika gerai, ir vel atsitraukimas, ir vel kartu, ir vel nebe. Taip ir tesesi. Apie metus laiko. Lapkricio menesi as padejau taska, nes nebenorejau ir nebegalejau taip toliau. Issiskyrem labai skausmingai.
Sunku pasakyt, kas tavojo galvoj. Jis tik pats zino atsakyma, jeigu zino aplamai. Buna, aisku, kad po tokiu pertrauku vel viskas buna gerai ir grazu. Tu be abejo, ir noretum tai isgirsti, as tave labai gerai suprantu. Bet........
Man asmeniskai tokios "pertraukos" nera priimtinos. Jeigu as zmogu myliu, tai nereikia ir jokiu pertrauku.
Reiskia, jis abejoja....Daznai po tuo visu slepiasi ir kita...
Visi patarimai - "esi jauna, spjauk i viska, susirasi kita" ir kt. yra geri, bet siuo momentu tau jie jokios naudos neduos. Mintys sukasi vien apie tai, apie ji, apie judu. Tu turi milijona klausimu ir nei vieno atsakymo. Juolab, kad viskas dar ir netiketai (?)
Tau dabar reikia labai daug kantrybes, ramiai ta laika islaukt. Bet buk gera, neskambink, nerasyk, neieskok. Jis apie tave tikrai galvoja, esu tikra. Taciau ka jis pasakys atsirades- niekas nezino. Nusiteik viskam.
Geriausia, ka tu dabar gali daryt- kiek imanoma gyvent savo gyvenima. O isgyventi- tikrai isgyvensi, ar su juo, ar be jo. Nuo meiles dar niekas nemire. console.gif
Laikykis, apkabinu ir puikiai tave suprantu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivinycia: 14 balandžio 2010 - 18:33
Daznai ir moterys nezino ko nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BrandNewSmile @ 2010 04 14, 18:39)
Daznai ir moterys nezino ko nori  smile.gif

Buna ir taip. Taciau siuo atveju yra konkreti situacija. smile.gif
Atsakyti
Autorė dar pakankamai jauna, bus dar tų meilių mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei autorė neužpyks parašysiu savo istoriją 4u.gif

Prieš keletą metų mano vaikinas pareiškė, kad "nežino, ko nori, ar dar mane myli, reikia pailsėt, pabūt atskirai..." ždž tipiškai smile.gif sutarėm nesimatyt ir nesiskambint savaitę. Ketvirtoj dienoj pats paskambino, dabar jau penkti metai kartu, treti kartu gyvenam smile.gif bet principus dar ilgai aš rodžiau už tą pertrauką cool.gif kartais tos pertraukos nereiškia santykių pabaigos 4u.gif

autorei patarčiau nepanikuoti, o jei jis paskambins iš karto nesutikt pasimatyt, pavaidint užsiėmusią ar panašiai, kad negalvotų jog visas dienas tik sėdėjot ir laukėt jo skambučio (net jei tai ir tiesa) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 04 14, 21:46)
Autorė dar pakankamai jauna, bus dar tų meilių      mirksiukas.gif

Aisku kad bus. mirksiukas.gif Tik jai siuo momentu atrodo visai kitaip. Siaip ar taip, jausmas tikrai nekoks, kai zmogus, kuris tau kalba apie meile, ja rodo, po keliu dienu pareiskia- "as nezinau ar tave myliu, noriu pertraukos" ir dingsta....Tokie dalykai labai ismusa is pusiausvyros. Tiesiog neimanoma suvokt, kaip gali but - siandien esu jam ideali, po keliu dienu jis manes nebenori.
Ir visai nesvarbu kiek kam metu. Tuo momentu butent SITA meile atrodo vienintele.
Atsakyti