Aš VB naudojuosi 5 metus.Kol kas rupesčių neturėjau
(tikiuosi ir neturėsiu)!

QUOTE(Veronika @ 2006 08 08, 10:46)
Dar norėjau parašyti, kad reikia būtinai išsiaiškinti, kodėl bankas atskaičiuoja kokį mokestį nuo sąskaitos, kaip atsitiko Tuki.Negalima numoti ranka.Pvz., Italijoje neseniai kilo didelis skandalas dėl vieno banko, kuris irgi taip "nekaltai" nuskaičiuodavo visokius tariamus mokesčius iš banko klientų.Kai tie klientai pradėjo įtarti, kad tie mokesčiai atskaičiuojami visai be reikalo, kilo baisus skandalas, kad bankas susikrovė milijonus, priskaičiuodamas visokius nesąmoningus mokesčius.
cia gi ne italija ,cia lietuva

QUOTE(edituka @ 2006 08 16, 10:35)
Tai nereiškia, kad mums reikia tylėti.

As tai labiausiai draugauju su Vilniaus banku

Mes visa seimyna bendradarbiaujam su Hansa banku
!

QUOTE(Limcamca @ 2006 05 18, 11:46)
sorry, dabar tik įsiskaičiau, kad ėmei pinigus iš kito, ne iš Hansos bankomato. Bet juk visi alei vieno bankai turi mokestį, už tai, kad pinigus grynini kituose bankomatuose, nes kitaip juk čia jau gaunasi tarpbankinis operacijų atlikimas. Aišku, už tai mokestis yra.
Nebent bankai tarpusavy yra sudarę sutartis

as su hansa kortele isimineju pinigelius is hansos bankomato arba DNB nord
Gal kas galetu papasakoti apie visa virtuon kortele. kokios isdavimo salygos, per kiek laiko isduoda?
QUOTE(aitta @ 2006 12 20, 21:56)
Gal kas galetu papasakoti apie visa virtuon kortele. kokios isdavimo salygos, per kiek laiko isduoda?
Salygos - atsidarai korteline saskaita Vilniaus banke, sumoki uz kortele 20 lituku (galima iskart, galima tik atsiimant), padaro per savaite

Aš tai šiandien buvau šokiruota, kad įdėti pinigėlius į sąskaitą kitame banke reikia moketi vos ne 10 litų, niu visai čia jau. Pavyzdžiui, Nord Banke, 8 litai, Snoro, 10 lt. ????
Hanso banke už vienos sąskatos apmokėjimą ima po 3 litus, lieka tik vienas variantas naudotis internetine bankininkyste, nes kitaip neįmanoma.
Hanso banke už vienos sąskatos apmokėjimą ima po 3 litus, lieka tik vienas variantas naudotis internetine bankininkyste, nes kitaip neįmanoma.