Įkraunama...
Įkraunama...

Bankai, kortelės, įkainiai

Apklausa: Su kokiu banku labiausiai draugaujate? (544 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Ir as bendrauju tik su Hansa. Tiesa, viena karta yra pasitaike, kai i savo saskaita dejau grynuosius pinigus, tai darbuotoja nustebo "tiek daug, oho" Bet as manau, kad cia tiesiog darbuotojos nekulturingumas. Nes daugiau su panasiais dalykais neteko susidurti.
Atsakyti
Man malonesnis Nord LB nors dėl darbo laiko tai nekas, mat pas mus savaitgaliais nedirba unsure.gif
Pensijų kaupimo sutarties nepasirašiau, mat auginu dukrytę ir niekas manęs neagitavo, o pati tinkamo neradau. clap_1.gif
Atsakyti
o aš bendrauju su NORD/LB. Jų paslaugos man patinka - turiu 2 korteles, einamąją sąskaitą, esu paėmusi vartotojo kreditą labai palankiom sąlygom trims metams, naudojuosi interneto linija, sms linija, ir dalį pensijos gausiu iš ten smile.gif
Patogu ir su kortelėmis - nors NORD/LB bankomatų ne tiek ir daug, tačiau tokiom pat sąlygom galiu nusiimti pinigėlius Vilniaus banko bankomate. SMS linija iš karto įmeta SMS į mano mobilų, kai sąskaitoje padaugėja pinigų.
Pasireiškiau vos ne kaip šio banko darbuotoja reklamos klausimais laugh.gif
Aš tikrai ten nedirbu rolleyes.gif
Atsakyti
O man patinka ten, kur nera eilių, kur darbuotojas turi laiko paaiškinti ir atsakyti i mano klausimus, ir, aisku, kur maziausi mokesciai ir didziausios palukanos uz indelius.
Naudojuosi Vilniaus, Sampo, Ukio, Siauliu banku paslaugomis.
Del aptarnavimo kokybės galeciau sureitinguoti:
Ukio, Sampo, Vilniaus, Siauliu ( pastarajame kiek susiduriau su darbuotojomis, tai neteisingai informavo arba nezinojo )
Atsakyti
O as pries Hansa, nezinau, kada jus ten gerai aptarnavo, bet manes tikrai ne karto. Laukiu visada po valanda tarp apsisisiojusiu pensininku, bankas nusiures, arba jei jau suremontuotas, tai sakau - vieni pensininkai su guminiais, kol atidaro saskaita - valanda, kol sulauki, kad kiekvienam iskisa korteles - dar valanda...
Atsakyti
NORD/LB klientė esu nuo 1996 m. (tiesa tuo metu tai buvo Žemės ūkio bankas). Esu patenkinta ir keisti nesiruošiu.
Atsakyti
musu megstamiausias hasabankas clap.gif
Atsakyti
QUOTE (skriste @ 2004 10 14, 18:48)
Man malonesnis Nord LB nors dėl darbo laiko tai nekas, mat pas mus savaitgaliais nedirba unsure.gif
Pensijų kaupimo sutarties nepasirašiau, mat auginu dukrytę ir niekas manęs neagitavo, o pati tinkamo neradau. clap_1.gif

Kai kurie NORD/LB padaliniai dirba ir savaitgaliais thumbup.gif tai: pasilaiciu maximoje, mindaugo maximoje, akropolyje, o zirmunu Rimi dirba tik sestadieniais, taigi, manau, kad kazkokius reikaliukus galima laisvai susitvarkyti ir svaitgali wink.gif
Atsakyti
ai prabalsavau, bet istiesu su dviem bankais dazniausiai rekalus tvarkau su VB ir HB tai va abu turi savu pliusu
Atsakyti
mes su vyru noretumem pirkti buta,gal zinot kuriam bange geriausios salygos tam?
Atsakyti
Turiu reikaliukų tik su Hansabanku thumbup.gif
Atsakyti
Ligi šiol dar neturėjau nei vienos banko kortelės, bet, kaip sakoma, gyvenimas verčia ją įsigyti... biggrin.gif Kokią kortelę geriausia būtų turėti? Ką galite patarti iš patirties? doh.gif
Atsakyti