QUOTE(Mona187 @ 2011 09 01, 16:21)
Man su tuo
DnB Nord banku vienas vargas, nesigauna padaryti pinigų pervedimo. Ar aš čia ko nemoku? Nesuprantu
Vis man išmeta tokią klaidą:
Dokumentas neatitinka nustatytos schemos
Gal kas turit reikalų su šiuo banku ir gal turėjot tą pačią problemą?
Help
Suprantu, kad turiu daryti vietinį pinigų pervedimą.
Kokius ten laukus būtiniausia užpildyti?
o koki butent pavedima norite padaryti?
Papildyta:
QUOTE(Dezdemona* @ 2011 02 24, 21:49)
Sakykit gal kas zinot kiek kainuoja nusiimti pinigus is seb saskaitos banke?
Ir nuo kokios sumos tiksliai si paslauga yra mokama.
Domina 30000lt suma, kiek zinau jeigu iskart nusiimineciau man tai kainuotu ~300lt, o jeigu kazkokiomis dalimis?
siaip kitame banke yra mokestis 0,6 proc nuo sumos min 3lt. Manau kad ir sebe panasiai. jei norite nuimineti didele suma pinigu geriausiai padeti juos i indeli, islaikyti bent 1 men ir galesite nusiimti nemokamai. (indeliai islaikius 30 ar 31 diena nuimami nemokamai)
Papildyta:
QUOTE(Mona187 @ 2011 07 12, 14:01)
Dar tada paklausiu - o kiek maždaug uztrunka pinigu pervedimas is vieno banko i kita (ne tą patį) el.bankininkystės būdu?
pavedimai ( vadinami kliringai) vyksta 9 val 12 val ir 15 val. internetu geriausiai padaryti iki 14 val kad gavejas gautu dar ta pacia diena. tai jei padarete pavedima pvz 11 val. tai gavejas gaus po 12 val. apie 13 val( cia dar priklauso kiek pavedimu eileje stovi, jei daug, tai gali uztrukti ilgiau, jei nedaug, pinigus gaus greiciau). savaitgaliais ir svenciu dienomis pavedimai nevykdomi, tai juos gaus tik sekamcia darbo diena is ryto po 9 val
Papildyta:
QUOTE(Mona187 @ 2011 07 10, 01:04)
Draugauju su
SEB, bet kartais tenka ir su
DnB Nord susidurti.
Ir turiu klausimuką - jei asmuo perveda pinigus iš kito banko į DnB Nord banko sąskaitą, tai kiek jam nuskaičiuoja administracinio/komisinio mokesčio už pinigų pervedimą?
Nordas ima 1.20LT uz grynuju pinigu iskaityma is kito banko
Papildyta:
QUOTE(Agnieshkita @ 2011 04 01, 15:39)
Sveikos, gal zinote per kiek laiko gausiu pinigelius is Vokietijos banko i lietuvos banko saskaita?
tarptautiniai neskubus pavedimai vyksta 3 dienu valiutavimu, jei aisku viskas ok ir bankams korespondentams niekas neuzkliuva