Įkraunama...
Įkraunama...

Bankai, kortelės, įkainiai

Apklausa: Su kokiu banku labiausiai draugaujate? (544 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Giedrime71 @ 2010 11 17, 00:07)
neradau tokios temos, tad nepykit, kad čia klausiu...
gal kam teko susidurti:
darydama pavedimą, netyčia ne tokį žmogaus asmens kodą parašiau( vietoj asmens kodo -įmonės kodą ), bet pati pavardė ir sąskaitos nr geri.. bet pinigėliai nepasiekė adresato nei man gryžo atgal..... ar aš juos jau palaidojau, dingo?..ar ką daryti?

Eik i banka, gal kur ,,pakibes" pavedimas stovi... Jei neatitinka duomenys, tai Swedas gan grieztai i tai ziuri, kiek teko susidurt... Va Siauliu banku tai suabejojus esu...
Atsakyti
QUOTE(*Urtėja* @ 2010 08 06, 13:05)
Sveikos,

Nžn ar yra kam taip buve, bet noriu pasiklaust...Laikiau pinigus Seb banko einamojoje sąskaitoje ir vieną dieną atsidariusi elektroninę bankininkystę pamačiau , kad nuo mano sąskaitos nuiimti pinigai, matau vardą, pavrdę bet sito žmogaus neesu mačiusi gyvenime..skambinu i banką ir t.t. liepia ateiti rašyti pretenziją ir t.t. , Pamiršau paminėti, kad as laukiuosi 7 menesį.. doh.gif  ir įsivaizduokit prasideda smagioji dalis mane pradeda tampyti po policijas  doh.gif  BET GI TAI NE MANO KALTĖ , KAD BANKAS NESUGEBA APSAUGOTI MANO VIDINIŲ SĄSKAITŲ negana to as jaučiu diskomfortą dėl pinigų, nes tai dar ir sveikatos trikdymai, ką tokiu atveju daryti???? Tai kam tada laikyti banke pinigus , kad pasirodo bet kurią akimirką gali jų netekti? juk  kasmet moku bankui mokesčius ir t.t. netgi darant operacijas tarp savo saskatų as moku jų komisinius mokesčius? Bet kai atsitinka štai toks dalykas pasirodo kaltas pats žmogus??? Nebežinau kur kreiptis, kas atsakys už moralinę bei finasinę žalą? Ne duok Dieve tai dar paliestų ir mano nėštumą... verysad.gif

griztant prie senos temos jau kelios savaites skamba per televizoriu, per visur, kad bankuose darbuotojai machinacijas daro, patys direktoriai su pavaduotojais ir panasiai...
paskaicius visus atsiliepimus apie butent si banka- patebejima turiu, kad su kitais bankais tokiu dideliu problemu neiskyla doh.gif
taigi bankas is itariamuju rato nepasisalina...
idomu kaip baigesi mamytei?
Papildyta:
QUOTE(Giedrime71 @ 2010 11 17, 00:07)
neradau tokios temos, tad nepykit, kad čia klausiu...
gal kam teko susidurti:
darydama pavedimą, netyčia ne tokį žmogaus asmens kodą parašiau( vietoj asmens kodo -įmonės kodą ), bet pati pavardė ir sąskaitos nr geri.. bet pinigėliai nepasiekė adresato nei man gryžo atgal..... ar aš juos jau palaidojau, dingo?..ar ką daryti?

daugumoje banku i teisinga ar neteisinga pavarde ir varda net neziuri schmoll.gif
veda pagal saskaitos numeriuka arba asmens koda. greitai eikite i banka, kad uzsaldytu operacija ir neleistu zmogui nusiimt nuo saskaitos, nes jei suma nevirsija berods 120lt - tai net policija nesikis, nes nesiskaitys kazkokia tai vagyste- o gaves zmogus gali ir nebegrazinti doh.gif
zodziu padeti gali tik bankas.. anuliuoti gal neanuliuos, bet gali neleisti kitam zmogui jo saskaitoje esancios sumos nuimti.
Atsakyti
Sakykit gal kas zinot kiek kainuoja nusiimti pinigus is seb saskaitos banke?
Ir nuo kokios sumos tiksliai si paslauga yra mokama.
Domina 30000lt suma, kiek zinau jeigu iskart nusiimineciau man tai kainuotu ~300lt, o jeigu kazkokiomis dalimis?
Atsakyti
Labas rytas,reikia jusu nuomoniu.Ka gali padaryti zmogus turintis visas svetimo zmogaus paso domenis?Nes atsitiko taip kad as per savo naivuma ir patikluma daviau savo paso domenis nepazistamam zmogui,ir dar sask numeri daviau.
Atsakyti
Sveikos, gal zinote per kiek laiko gausiu pinigelius is Vokietijos banko i lietuvos banko saskaita? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2011 03 31, 07:15)
Labas rytas,reikia jusu nuomoniu.Ka gali padaryti zmogus turintis visas svetimo zmogaus paso domenis?Nes atsitiko taip kad as per savo naivuma ir patikluma daviau savo paso domenis nepazistamam zmogui,ir dar sask numeri daviau.

gal paklauskite tame banke, kurio sask. nr. davėt ?
Atsakyti
Draugauju su SEB, bet kartais tenka ir su DnB Nord susidurti.

Ir turiu klausimuką - jei asmuo perveda pinigus iš kito banko į DnB Nord banko sąskaitą, tai kiek jam nuskaičiuoja administracinio/komisinio mokesčio už pinigų pervedimą?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 07 09, 23:04)

Ir turiu klausimuką - jei asmuo perveda pinigus iš kito banko į DnB Nord banko sąskaitą, tai kiek jam nuskaičiuoja administracinio/komisinio mokesčio už pinigų pervedimą?

Tas asmuo turi žiūrėti savo banko įkainius. Čia DnB Nord įkainiai
Dar priklauso ar daro pavedimą el. bankininkyste ar banke. Naudojantis el. bankininkyste pigiau.
Atsakyti
Dar tada paklausiu - o kiek maždaug uztrunka pinigu pervedimas is vieno banko i kita (ne tą patį) el.bankininkystės būdu?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 07 12, 13:01)
Dar tada paklausiu - o kiek maždaug uztrunka pinigu pervedimas is vieno banko i kita (ne tą patį) el.bankininkystės būdu?

Pervedimai daromo apie 12 val. ir apie 14.30 val. .Savaitgaliais nedaromi
Atsakyti
Man su tuo DnB Nord banku vienas vargas, nesigauna padaryti pinigų pervedimo. Ar aš čia ko nemoku? Nesuprantu unsure.gif g.gif doh.gif verysad.gif

Vis man išmeta tokią klaidą:

Dokumentas neatitinka nustatytos schemos

Gal kas turit reikalų su šiuo banku ir gal turėjot tą pačią problemą? Help

Suprantu, kad turiu daryti vietinį pinigų pervedimą.

Kokius ten laukus būtiniausia užpildyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 01 rugsėjo 2011 - 14:29
QUOTE(Mona187 @ 2011 09 01, 16:21)
Man su tuo DnB Nord banku vienas vargas, nesigauna padaryti pinigų pervedimo. Ar aš čia ko nemoku? Nesuprantu unsure.gif  g.gif  doh.gif  verysad.gif

Vis man išmeta tokią klaidą:

Dokumentas neatitinka nustatytos schemos

Gal kas turit reikalų su šiuo banku ir gal turėjot tą pačią problemą? Help

Suprantu, kad turiu daryti vietinį pinigų pervedimą.
Kokius ten laukus būtiniausia užpildyti?

o koki butent pavedima norite padaryti?
Papildyta:
QUOTE(Dezdemona* @ 2011 02 24, 21:49)
Sakykit gal kas zinot kiek kainuoja nusiimti pinigus is seb saskaitos banke?
Ir nuo kokios sumos tiksliai si paslauga yra mokama.
Domina 30000lt suma, kiek zinau jeigu iskart nusiimineciau man tai kainuotu ~300lt, o jeigu kazkokiomis dalimis?

siaip kitame banke yra mokestis 0,6 proc nuo sumos min 3lt. Manau kad ir sebe panasiai. jei norite nuimineti didele suma pinigu geriausiai padeti juos i indeli, islaikyti bent 1 men ir galesite nusiimti nemokamai. (indeliai islaikius 30 ar 31 diena nuimami nemokamai)
Papildyta:
QUOTE(Mona187 @ 2011 07 12, 14:01)

pavedimai ( vadinami kliringai) vyksta 9 val 12 val ir 15 val. internetu geriausiai padaryti iki 14 val kad gavejas gautu dar ta pacia diena. tai jei padarete pavedima pvz 11 val. tai gavejas gaus po 12 val. apie 13 val( cia dar priklauso kiek pavedimu eileje stovi, jei daug, tai gali uztrukti ilgiau, jei nedaug, pinigus gaus greiciau). savaitgaliais ir svenciu dienomis pavedimai nevykdomi, tai juos gaus tik sekamcia darbo diena is ryto po 9 val
Papildyta:
QUOTE(Mona187 @ 2011 07 10, 01:04)

Nordas ima 1.20LT uz grynuju pinigu iskaityma is kito banko
Papildyta:
QUOTE(Agnieshkita @ 2011 04 01, 15:39)
Sveikos, gal zinote per kiek laiko gausiu pinigelius is Vokietijos banko i lietuvos banko saskaita?  4u.gif

tarptautiniai neskubus pavedimai vyksta 3 dienu valiutavimu, jei aisku viskas ok ir bankams korespondentams niekas neuzkliuva
Atsakyti